• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Shannacım üzülme tatlım ya hepsi aynı inan ki sen sağlığına dikkat et . :16:

Haklısın beybim :32: Bugün keyfim inanılmaz yerinde yüce Allahımın adaletini bir kez daha gördüm şahit oldum ya hiç bir şey moralimi bozamazzzz :52::52::52::21::21::21::21:

hayırdır noldu:26:
RABBİM en en en adaletli ve merhametli tabi ki çok şükür ALLAHIM :16:

Özetleyeyim kuzum :8: Benim annem 15 yıldır fabrikada çalışıyor.Teyzem o yıllarda afedersin 'fabrikaya o...lar gidiyo' Hayat kadınının küfür versiyonu.Geçen yılda ben gittim ya bana da 'fabrikaya millet eğlenmeye gidiyor' diyodu.Hava atardı 'kocam beni hiç çalıştırmadı' vs vs..Anneme yine saçma sapan konuştuğu günlerden birisinde hiç unutmam annem 'Allah onu 40 yaşından sonra fabrikaya düşürsün inşallah' dedi.Çok değil bir kaç ay oldu.Bugün teyzem annemi aramış eniştemin işleri kötüymüş bende sizin fabrikaya gelsem demiş.Aradılar fabrikayı teyzemde orada çalışacak şimdi.Fabrikada o...lar çalışıyodu ya o da çalışsın eğlensin bol bol bakalım :9::9::9:

Canım buna İlahi adalet deniyor.
Allah o kadar büyük ki böyle düşürür adamı.

Aynen öyle.İnsan hiç bir konuda büyük konuşmamalı.Teyzemin bana yaptıklarını önceki sayfalarda yazmıştım belki gözünüze çarpmıştır.Bugün utana sıkıla söylemiş anneme bende sizin fabrikaya gelicem diye :31:

Aynen öyle.İnsan hiç bir konuda büyük konuşmamalı.Teyzemin bana yaptıklarını önceki sayfalarda yazmıştım belki gözünüze çarpmıştır.Bugün utana sıkıla söylemiş anneme bende sizin fabrikaya gelicem diye :31:

Ben görmedim canım ne yaptı ?
Ya ne kötü insanlar var cidden ya.

İnsanlar neyi kınarsa hep yaşamaz mı zaten ?
Teyzende aynen onu yaşıyor canım...
Haktır böylelerine...

Ben görmedim canım ne yaptı ?
Ya ne kötü insanlar var cidden ya.

Küçüklüğümüzden beri hep kuzenmle beni kıyasladı.Kuzenim 19 yaşında 3 yaş var aramızda.Kuzenim baya zayıf ve kısa boyu beni biliyosun uzun ve dolgunum hafif :1: Kuzenımle giyinirdik ben açık giyinmeyecek mişim dikkat çekiyor muşum laf sokardı bana hep.Geçen yaz 20 gün onların yazlıklarında kaldım düşün senin 19 yaşında kızın var bana ev işlerini yapmıyor muşum diye bas bas bağırırdı anneannem en sonunda 'senin Shannayla ne alıp veremediğin var ne taktın bu kıza' demiş..Beni bi gece nasıl ağlattı 'sen hiç mutlu olamayacaksın evlenirken görücem ben seni hadi yallah git dicem arkandan enişten gibi iyi koca bulamazsın' vs vs salak salak sözler işte...

Selam kızlar ben geldim ne var ne yok :)

iyiyiz beybı senden naber,
shanna ınanamıyorum teyzen ne kadar terbıyesız bır kadınmıs ne bıcım kardeş annenın orda calıstıgını bıle bıle nasıl der , akraba akreptır derler ya aynen oyle kardesler arası akrabalar arası kıskanclık kacınılmaz ama kımsenın ahı kımse de kalmıyor ıyı olmus ona..

İnsanlar neyi kınarsa hep yaşamaz mı zaten ?
Teyzende aynen onu yaşıyor canım...
Haktır böylelerine...

İlahi adalet o kadar açıkça gösterdi ki kendisini bana hayatımda hiç olmadığım kadar mutluyum.Kendimi üzüyorum sürekli artık üzmeyeceğim Allahım temiz kalpli kulunun her zaman yanında :16:Belki bu kadar mutlu olmam sizlere tuhaf geliyodur :1:

shanna ınanamıyorum teyzen ne kadar terbıyesız bır kadınmıs ne bıcım kardeş annenın orda calıstıgını bıle bıle nasıl der , akraba akreptır derler ya aynen oyle kardesler arası akrabalar arası kıskanclık kacınılmaz ama kımsenın ahı kımse de kalmıyor ıyı olmus ona..

Evet öyle bi kadındır kendisi kuzum.O küçümsediği yere kendiside düştü işte.Çalışmak ayıp değil bende fabrikada çalıştım hatta insanın kendi parasını kazanması çok güzel ama teyzemin burnu o kadar havadaydı ki oh olsun ona yorgunluktan ölsün bakalımm :1:

kızlar kendıme fes yapmak ıstıyorum nası yapabılırım acaba neyden yapılıyoduır sızce
yesil_fes%5B1%5D.jpg

Evet öyle bi kadındır kendisi kuzum.O küçümsediği yere kendiside düştü işte.Çalışmak ayıp değil bende fabrikada çalıştım hatta insanın kendi parasını kazanması çok güzel ama teyzemin burnu o kadar havadaydı ki oh olsun ona yorgunluktan ölsün bakalımm :1:

canım çalışmanın ayıbı olmaz tabıı kı tuolet bıle temızlesen ayıp deıl yaa hakkınla paranı kazanıyorsun emegınle sonucta kım küçümseyebılır kım dalga gecebılır, zaten bu konularda küçümseyenlerı Allah sevmez ve mutlaka başlarına gelır

Bende iyiyim canım :)Ve aynen akraba akreptir katılıyorum geçen gün büyük halamın nasıl bi insan olduğunu öğrendim görende onu sessiz sakin ağırbaşlı sanar ama yılan demek az kalırmış ona... İnsanlar kesinlikle göründüğü gibi değil Allahtan mesafeliyim baba tarafıyla..

İlahi adalet o kadar açıkça gösterdi ki kendisini bana hayatımda hiç olmadığım kadar mutluyum.Kendimi üzüyorum sürekli artık üzmeyeceğim Allahım temiz kalpli kulunun her zaman yanında :16:Belki bu kadar mutlu olmam sizlere tuhaf geliyodur :1:

Canım insan bi şeyi kınar onun başına kınadığından daha büyüğü gelir daha kötüsü ...
Bak o fabrikaya girdi ya onun kınadığı şeyden fazlası gelicek başına bence bu daha başlangıç...
O kadar fabrika var türkiyede binlerce insanın karnını doyuruyor.Onun söylediği laf ne kadar çirkin...
O dediği tarz insanlar sadece fabrikada yok her yerde var...
İrtibatınızı neden kesmiyorsunuz ki bu kadınla siz... Sonuçta kardeş ama iyilikten çok kötülüğü dokunuyorsa uzak durmak lazım...

Back
X