Uzun sureli iliskisini bitirip sonradan mutlu olan var mi?

Haklisiniz. Biraz zaman alacak. Uzulecegimi biliyorum. Insallah atlatirim ve insallah bende bir gun sizin gibi oh iyi ki de bitmis diyebilirim. Simdi icim kan agliyor. Ama gececek biliyorum.
Tabiki de geçecek :) Bir gün sizinle daha çok vakit geçirmek için mor gözlerle gezen adam olacak. Siz biraz daha uyuyun diye de gece kalkıp süt yapacak :) Hedef neyse ona ulaşmak için adım atmalı. Düşün ki x şahısın kötü bikaç huyu var ama iyidir genelde ya dersin. Bırak, Y şahısı tanı. Olmadı Z yi tanı. İstediğini bulana kadar dizlerin yara bere içinde kalsa da devam et. Yanında olanla ömür geçirmek zorunda değilsin. En iyisi olmalı. Mutlu insanlardan ne eksiğin var ki senin?

Ben varim.
2 senelik bi iliskiyi beni aldatmasi sonucu bitirdim. Yikildim. O benim ilk sevgilimdi, ilkim ve sonum olucakti. Ama pislik aldatti. Su an 2 bcuk sene gecti uzerinden. Ben 1 bcuk sene ask acisi cektikten snra ancak kendime geldim. Su an cok guzel farkindayimki o bana uygun degildi. Pisirikti bi kere. Babasida ayri bi belaydi.
Iyikide onla evlenmemisin diyorum.
Ama canim yaniyor hala arada sirada.
Konuya yazan tum arkdaslari gozden gecirdim. Kimisi 2nci ayda kimiside 1 sene snra bulmus hayati aski diye tanimladigi ksiiyi. Bende 2 ayda gecti bi senede gecti. Insan ozluyor bazen. Sevilme hissini ozluyor. Aslinda aldatmasaydi iyi adamdi ya diyorum mesela su an. Ara ara resimlerine bakiyorm ve benim canimi o yakmamis gbi mutlu mesut resimlerini gordukce ofkeleniyorum.
Ne zman cikicakki benim karsima hayatimin aski? Galiba hic bi zaman.

Merhaba, tesekkur ederim yorumunuz icin.
Bu surede hayatiniza kimse girmedi mi? Hala bilincli olarak kimseyi istemiyor musunuz?

Barismamiz, iliski icersinde mutsuzlugumu uzatmaktan baska bir anlama gelmez benim icin. 3 sene sonunda o hala ne kendini evlilige hazir hissediyor, ne eglencesinden vazgeciyor. Eskiden hergun gorusurken, artik haftada en fazla iki gun toplam 6-7 saat gorusur hale gelmistik. Imknsizliklardan dolayi da degil, benimle gecirdigi zamani spor, bowling, arkadas vs ile doldurdugundan.

biraz sık bogaz edıyor olabılırmısınız onu yani bagmlı gıbı davranıyorsun bu onu bunaltır, nacızane nasıhatım. ve cok normal onunda bır cevresı olmalı.
calısmıyormusunuz yanı yaslarınız kac

1 sene kımseyı sokmadım hayatıma sonra 1.5 seneye yakın bırıyle bırlıkte oldum evlenmek ıcın bu sureyı bıraz kısa buluyordum cunku cok yogun calısıyorduk ve bırbırımıze neredeyse hıc vakıt ayıramıyorduk.. taa ki ben ısten ayrılana kadar.. kultur farkı vızyon farkı baskıları derken onunla evlenıp aynı evde yasamaya tahammul edemedım ve bıtırdım. mutluyum ve suan ıs arıyorum yana yana ıyı para kazanabılırsem ve bırıktırebılırsem gıtmek ıstedıgım ulkelere gıtmek ıstıyorum. yapısma bırıne hayatına bak bırde senı ıstemıyorsa hıc ısteme tekrar soyluyorum en onemlısı sensın bunu ben gecte olsa anladım ve bana bu nasıhatı veren yoktu .

Ben uzun iliskimi bitirdim. Sonra hemen esimle tanisip evlendim. Mutlu olur muyum diye dusunmedim neden olmayayim dunyada sevilecek tek adam o mu dedim, iyi demisim simdi bi bebegimiz olacak ailemiz buyuyor.

Kizlar Merhaba, :KK61:
Dun gece itibariyle, 3 senelik iliskim bitmis durumda. O kadar mutsuzum, o kadar cokmus durumdayim ki size anlatamam. En cok biten hayallerime uzuluyorum. Ben onunla evlenecegimizi dusunuyordum. 2-3 seneye kadar cocuklarimiz olur diye dusunuyordum. Aramiz onun isi gucu, oncelikleri, sporu yuzunden acildikca acildi. Uzun suredir mutsuzdum zaten, en sonunda dun ayrilmaya karar verdim. Bu ayriligin geri donusu yok. Net bir sekilde sevilmedigimi dusunuyorum cunku.

Size sorum, sizde benim gibi hic evleneceginizi dusundugunuz adamdan ayrilip, umutsuzluklara kapilmisken, hayatinizin askini buldunuz mu? O kadar cok korkuyorum ki bir daha asla aski bulamayacagim diye. Yasim 24, bu Ekimde 25 olacagim bu arada..

Tesekkur ederim herkese yorumlari icin

:KK61:
Var canım, kendine biraz zaman ver, yüzünü bile hatırlamıyacaksın.başlarda çok zor. Ama geçeceğini bil.

Cok dogru. Ne kadar guzel yazmissiniz. Herkesin iliskisinde ufak tefek sorunlar oluyor. Sorunsuz bir iliski yoktur. Ama sizin kastettiginizin buyuk sorunlar oldugunu dusunuyorum. Bilincli bir sekilde benimle zaman gecirmek yerine baska seyleri tercih eden, bunun beni ne kadar yaraladigini bildigi halde bunu yapmaya devam eden - aylarca - birinin beni sevmedigini dusunuyorum. Ve evet, beni sevmedigini dusundugum biriyle evlenemem
Yok canım benim öyle büyük, uç noktalardaki sorunlardan bahsetmiyorum. Büyük sorunların varsa e azıcık da aklın varsa zaten evlenmezsin.. Ben aksine ufacık, tefecik sorunlardan bahsediyorum. Mesela sana en basitinden bir örnek vereyim. Biz 3 yıl flört ettik ve bu 3 yılın içinde tek bir sorun yaşamadık. Her zaman tüm vaktimiz birbirimizindi, neredeyse 7/24, üniversitede bile beraber okuduk.. İnsanlar sürekli birbirimizden sıkılacağımızı söylerlerdi. Bak yeni evliyiz, 4. senemizin içine girdik tanışıklığımızda, sıkılmak ne kelime her zaman birbirimize olan ihtiyacımız ve aşkımız giderek arttı. O benim tüm kötü huylarımı (mesela çok sinirli ve kıskancımdır) çok güzel idare etmeyi bildi. Ben tüm bunlara güvenerek evlilik kararı aldım. Yoksa kolay kolay evlenmeye cesaret edecek biri değildim çünkü tamamen paramparça bir aileden geliyorum.. Şimdi evliyiz, zaman ayırmak diyorsun ya, bu çok önemli bir nokta evlilik için. Ben öğretmenim 5.30-6 gibi eve geliyorum. Yemek yap, temizlik biraz.. Saat oluyor 8. 8de eşim geliyor. Üst baş değiştir, el ayak yıka, yemek ye falan saat oluyor 10.. E biraz otur muhabbet et derken saat 10.30- 11 gibi uyuklamaya başlıyorsun. Çünkü ikimizde çok yorgun oluyoruz ve erken kalkıyoruz. Yani bir günde görüşebildiğimiz ancak 3 saat falan. Tatilide sadece pazar...
Ve meğer evlendiğimizden beri iş arkadaşları her cumartesi eşimi halı saha maçına çağırıyorlarmış. O da "yeni evliyim, eşimle vakit geçirmek istiyorum, gelemem" diye red ediyormuş. Benim haberim yok.. En sonunda gelebilsin diye halı saha maçının gününü perşembeye almışlar. Mecbur kalmış da bana gitsem olur mu diye sordu gelip. Daha önceden teklifleri red etmesine içerledim tabi, ne zaman nereye gitmek istersen oraya gidebilirsin red etme böyle şeyleri dedim. Şimdi her perşembe halı sahaya gitmeye başladı. Hoşnut değil ama kırmamak adına gidiyor, eve de vicdan azabıyla geliyor. Halı sahadan 11 de geliyor direkt uyuyoruz. Haftanın 1 günü görüşmüyoruz yani. Ses etmiyorum tabiki ama insana nasıl koyuyor anlatamam. Evlendikten sonra dakikalar bile önemli oluyor güven bana, vakit geçirebilmek için. Çünkü iş hayatıyla evliliği sürdürmek çok zor... Halı saha sebebiyle haftada sadece 2 saatimiz eksildi ama resmen acı çekiyorum bu sebeple. Eşim şayet senin eski sevgilin gibi olsaydı, gidecek çok yer bulurdu ve bunların sonucunda ne halde olurdum peki ? Düşünemiyorum.. Lafı uzattım, velhasıl kelam diyeceğim o ki flört dönemindeki ufacık, tefecik sorunlar evlilikte büyüyüp büyüyüp hayati şeyler haline geliyor. Düşün bunları..

Eşimden önceki ilişkim 7 yıl sürmüştü.
Arada kopmalar olmuştu ama yine de kopamıyorduk. Taa ki aldatana kadar.
Bitirdikden 1 yıl sonra eşimle ilişkim başladı iyi ki de başlamış...
Keşke o 7 yılımda eşimle geçseydi.
Kimse üzülmeye değmez

Yolla gitsin arkana bile bakma hayal kırıklığı ,yıkılmış bir evlilikten daha iyidir en azından sadece kalbin ağrır.Bir söz vardır zararın neresinden Dönersen kardir diye,hakkında hayirlisini dile unutma gelen gideni unutturur:)

Benimde 2 senelik hayatimin aski dedigim iliskim bitmisti, o zamanlar yikilmistim ama esim cikti evlendim simdi 2. cocuguma hamileyim. cok sukur diyorum nasip kismet isleri bunlar

biraz sık bogaz edıyor olabılırmısınız onu yani bagmlı gıbı davranıyorsun bu onu bunaltır, nacızane nasıhatım. ve cok normal onunda bır cevresı olmalı.
calısmıyormusunuz yanı yaslarınız kac

1 sene kımseyı sokmadım hayatıma sonra 1.5 seneye yakın bırıyle bırlıkte oldum evlenmek ıcın bu sureyı bıraz kısa buluyordum cunku cok yogun calısıyorduk ve bırbırımıze neredeyse hıc vakıt ayıramıyorduk.. taa ki ben ısten ayrılana kadar.. kultur farkı vızyon farkı baskıları derken onunla evlenıp aynı evde yasamaya tahammul edemedım ve bıtırdım. mutluyum ve suan ıs arıyorum yana yana ıyı para kazanabılırsem ve bırıktırebılırsem gıtmek ıstedıgım ulkelere gıtmek ıstıyorum. yapısma bırıne hayatına bak bırde senı ıstemıyorsa hıc ısteme tekrar soyluyorum en onemlısı sensın bunu ben gecte olsa anladım ve bana bu nasıhatı veren yoktu .

Calisiyorum. Bende cok dusundum sik bogaz mi ediyorum, yanlis mi anliyorum diye ama insan hisseder ya, hissediyorum iste. En buyuk tutkusu spor oluverdi. Onceden beni heryere davet ederken, simdilerde nereye gittigini bile soylemez oldu. Dun oglen ona bu konuyu sordugumda, arkadaslarimlayken oyle skiliyorsun bisey yapmiyorsun, bende artik davet etmiyorum dedi. Bir de gecmisi hatirladikca bugunu bana yetmiyor. Gecmiste pesimde pervaneydi. Bu bir sene iki sene degil sunun surasinda gecen aralik ayina kadar boyleydi ve sonra hersey bir anda degismeye basladi iste

Tabiki de geçecek :) Bir gün sizinle daha çok vakit geçirmek için mor gözlerle gezen adam olacak. Siz biraz daha uyuyun diye de gece kalkıp süt yapacak :) Hedef neyse ona ulaşmak için adım atmalı. Düşün ki x şahısın kötü bikaç huyu var ama iyidir genelde ya dersin. Bırak, Y şahısı tanı. Olmadı Z yi tanı. İstediğini bulana kadar dizlerin yara bere içinde kalsa da devam et. Yanında olanla ömür geçirmek zorunda değilsin. En iyisi olmalı. Mutlu insanlardan ne eksiğin var ki senin?
Sozleriniz inanin ruhumu oksadi. Cok tesekkur ederim. Dilerim bu guzel sozleriniz benim icin de gercek olur. Allah sizin mutlulugunuzu daim etsin

Yok canım benim öyle büyük, uç noktalardaki sorunlardan bahsetmiyorum. Büyük sorunların varsa e azıcık da aklın varsa zaten evlenmezsin.. Ben aksine ufacık, tefecik sorunlardan bahsediyorum. Mesela sana en basitinden bir örnek vereyim. Biz 3 yıl flört ettik ve bu 3 yılın içinde tek bir sorun yaşamadık. Her zaman tüm vaktimiz birbirimizindi, neredeyse 7/24, üniversitede bile beraber okuduk.. İnsanlar sürekli birbirimizden sıkılacağımızı söylerlerdi. Bak yeni evliyiz, 4. senemizin içine girdik tanışıklığımızda, sıkılmak ne kelime her zaman birbirimize olan ihtiyacımız ve aşkımız giderek arttı. O benim tüm kötü huylarımı (mesela çok sinirli ve kıskancımdır) çok güzel idare etmeyi bildi. Ben tüm bunlara güvenerek evlilik kararı aldım. Yoksa kolay kolay evlenmeye cesaret edecek biri değildim çünkü tamamen paramparça bir aileden geliyorum.. Şimdi evliyiz, zaman ayırmak diyorsun ya, bu çok önemli bir nokta evlilik için. Ben öğretmenim 5.30-6 gibi eve geliyorum. Yemek yap, temizlik biraz.. Saat oluyor 8. 8de eşim geliyor. Üst baş değiştir, el ayak yıka, yemek ye falan saat oluyor 10.. E biraz otur muhabbet et derken saat 10.30- 11 gibi uyuklamaya başlıyorsun. Çünkü ikimizde çok yorgun oluyoruz ve erken kalkıyoruz. Yani bir günde görüşebildiğimiz ancak 3 saat falan. Tatilide sadece pazar...
Ve meğer evlendiğimizden beri iş arkadaşları her cumartesi eşimi halı saha maçına çağırıyorlarmış. O da "yeni evliyim, eşimle vakit geçirmek istiyorum, gelemem" diye red ediyormuş. Benim haberim yok.. En sonunda gelebilsin diye halı saha maçının gününü perşembeye almışlar. Mecbur kalmış da bana gitsem olur mu diye sordu gelip. Daha önceden teklifleri red etmesine içerledim tabi, ne zaman nereye gitmek istersen oraya gidebilirsin red etme böyle şeyleri dedim. Şimdi her perşembe halı sahaya gitmeye başladı. Hoşnut değil ama kırmamak adına gidiyor, eve de vicdan azabıyla geliyor. Halı sahadan 11 de geliyor direkt uyuyoruz. Haftanın 1 günü görüşmüyoruz yani. Ses etmiyorum tabiki ama insana nasıl koyuyor anlatamam. Evlendikten sonra dakikalar bile önemli oluyor güven bana, vakit geçirebilmek için. Çünkü iş hayatıyla evliliği sürdürmek çok zor... Halı saha sebebiyle haftada sadece 2 saatimiz eksildi ama resmen acı çekiyorum bu sebeple. Eşim şayet senin eski sevgilin gibi olsaydı, gidecek çok yer bulurdu ve bunların sonucunda ne halde olurdum peki ? Düşünemiyorum.. Lafı uzattım, velhasıl kelam diyeceğim o ki flört dönemindeki ufacık, tefecik sorunlar evlilikte büyüyüp büyüyüp hayati şeyler haline geliyor. Düşün bunları..

Bende oyle kiskanc ve sinirli bir insanimdir. Ve eski sevgilim benim ksikancligima ragmen hata yapti yine. Zaten o noktada artik yeter dedim; bardagi tasiran son damla oydu.

Benim eski sevgilim asiri sosyal, ortam insanidir. Her teklifi degerlendirmekmister. O yuzden uyusamadik.

siz hic degilse sabaha kadar beraber uyuyorsunuz. Bu bizde olmayinca, ve eskiden abartmiyorum hergun is cikisi mutlaka gorusurken simdi haftada 1 veya 2 mecburiyetten gibi gorusmek bana cok agir geldi

Arkadaşım 7 yıllık ilişkisinibitirdi.zzaten kafasında bitirmişti hiç üzülmedi.çocuk kapısına köle köpek oldu resmen ama hiç umursamadi arkdsm.o değişmezdiyodu hep4 ay sonra suanki eeşi ile tanışıp 7 ay sonra evlendi.5 yıldır evli hergun sukrediyo o kişiden ayrıldım diye.kurban bile kesmiştir dusun;))
Sana tavsiye seni üzenbi erkekten son hızla uzaklaşman.....

Yaşadıklarının aynını yasayıp sonra mal gibi barışıp evlendim
Sonuç boşanmanın eşigindeyiz asla değişmiyorlar
Kaç kurtar kendini emin ol simdi ağlaman benim gibi bebeğin kucağında ağlamandan daha iyidir
Ah canım benim ya Allah'ım sana en kısa zamanda huzur nasip etsin inşallah...

Back
X