- 11 Mart 2016
- 148
- 143
- 33
- Konu Sahibi tomvejerry
Sakın öyle demeyin hiç ama hiç gerek yok, doğru zamanı Allah bilir hiç merak etmeyin. Hiç ummadığınız yerde karşınıza çıkacaktır eminim. Size naçizane bir öneride bulunmak istiyorum ara ara da olsa resimlerine bakmayın. İnsan sevilmeyi özlüyor, haklısınız, kadın gibi hissetmeyi özlüyor insan ama yine aynı insan kendi kendine de çok mutlu olabiliyor. Ne zaman ki bir şey olsun diye beklemekten vazgeçiyorsunuz o zaman karşınıza çıkarıveriyor kader. Resmine bakasınız geldiğinde aklınıza babasını getirin :) her işte bir hayır vardır, herkesin kısmeti bir yerlerde merak etmeyin. Umarım kısa sürede hayatımın aşkı diyeceğiniz adamla tanışırsınız :)Ben varim.
2 senelik bi iliskiyi beni aldatmasi sonucu bitirdim. Yikildim. O benim ilk sevgilimdi, ilkim ve sonum olucakti. Ama pislik aldatti. Su an 2 bcuk sene gecti uzerinden. Ben 1 bcuk sene ask acisi cektikten snra ancak kendime geldim. Su an cok guzel farkindayimki o bana uygun degildi. Pisirikti bi kere. Babasida ayri bi belaydi.
Iyikide onla evlenmemisin diyorum.
Ama canim yaniyor hala arada sirada.
Konuya yazan tum arkdaslari gozden gecirdim. Kimisi 2nci ayda kimiside 1 sene snra bulmus hayati aski diye tanimladigi ksiiyi. Bende 2 ayda gecti bi senede gecti. Insan ozluyor bazen. Sevilme hissini ozluyor. Aslinda aldatmasaydi iyi adamdi ya diyorum mesela su an. Ara ara resimlerine bakiyorm ve benim canimi o yakmamis gbi mutlu mesut resimlerini gordukce ofkeleniyorum.
Ne zman cikicakki benim karsima hayatimin aski? Galiba hic bi zaman.
Sevgiler..