Uzun sureli iliskisini bitirip sonradan mutlu olan var mi?

N
Netten nerden tanistiniz?Gereksiz insan dolu iyi sansin varmis.

Valla ben açıkçası kısmet diyorum. Çok şükür ki manyak çıkmadı :) ilk 6 ay yazıştık, telefon numaralarımızı aldık mesajlaştık konuştuk vs en sonunda doğum günümde pat diye Balıkesir'den İstanbul'a geldi ben artık seni görmek istiyorum sallama beni artık diye. Benim aklımda hiç ilişki de yoktu, o sıralar babam rahatsızlığını yeni atlatmıştı ancak oh çok şükür dediğim bi dönemdeydim sadece. myspace diye bir sitede tanıştık ısrarla beni eklemek istemesiyle, ben sırf yabancı insanlarla İngilizce biraz yazışayım diye üye olmuştum nerden nereye :)

Kizlar Merhaba, :KK61:
Dun gece itibariyle, 3 senelik iliskim bitmis durumda. O kadar mutsuzum, o kadar cokmus durumdayim ki size anlatamam. En cok biten hayallerime uzuluyorum. Ben onunla evlenecegimizi dusunuyordum. 2-3 seneye kadar cocuklarimiz olur diye dusunuyordum. Aramiz onun isi gucu, oncelikleri, sporu yuzunden acildikca acildi. Uzun suredir mutsuzdum zaten, en sonunda dun ayrilmaya karar verdim. Bu ayriligin geri donusu yok. Net bir sekilde sevilmedigimi dusunuyorum cunku.

Size sorum, sizde benim gibi hic evleneceginizi dusundugunuz adamdan ayrilip, umutsuzluklara kapilmisken, hayatinizin askini buldunuz mu? O kadar cok korkuyorum ki bir daha asla aski bulamayacagim diye. Yasim 24, bu Ekimde 25 olacagim bu arada..

Tesekkur ederim herkese yorumlari icin

:KK61:

Çok yakın bir arkadaşım evliliğe gitme yolunda olan ilişkisini bitirdi ve 1 sene içinde bugün eşi olan adamla tanıştı ve evlendi. Hatta 1 ay içerisinde bebekleri olacak. Yaşınız genç, hepimiz çok sevdiğimiz adamlardan ayrılınca bir daha sevemeyeceğiz sanıyoruz ve o acı hiç geçmeyecek yanılgısına kapılıyoruz ancak gün geliyor "iyi ki bitmiş" diyorsunuz. Hatta önceki ilişkinizin neden olmadığını anlıyorsunuz. Acının içerisindeyken bunu çok göremiyoruz maalesef ama sonrasında her şey çok daha anlamlı gözüküyor göze.

Kaldı ki mutlu değilmişsiniz, mutsuz olduğunuz bir ilişkiyi sürdürmek çok daha fazla acı verir insana. İnsan kendini sevmeli, öncelikle kendi mutluluğunu önemsemeli. Dilerim gönlünüze göre olur, ama inanın bu zamanınızı hatırlayıp gülüp geçeceğiniz "iyi ki olmamış" diyeceğiniz anlar gelecek.

Ben sadece kafanı dağıtman için söylüyorum aman aman öyle kendini tehlikeye atacak kişilerle tabii ki asla görüşme! Sen anladın benim ne demek istediğimi zaten, ama görücü usulü sana yaklaşanların hepsinin beklentisi evlilik olacaktır. Düğünde nişanda değil de ne bileyim yok mu arkadaşının arkadaşları falan, öyle senin yaşında gayet normal arkadaşlıklardan da bahsediyorum. Kız-erkek arkadaş olamayacak diye bir kaide yok hem. Maksat kafan dağılsın. Şimdi sana ciddi bir beklentiyle gelen insan da seni darlayabilir o amaçla diyorum inşallah kendimi doğru ifade edebilmişimdir. :KK15:

Anladim seni ablacim evet. Yokki oyle birisi etrafimda. Cok eskiden mesela farkli araliklarda 3 sira arkdasim oldu, erkek. Odevleri felan beraber yapardik. Ilk sira arkdasim cekmeceme ask mektubu koydu, sogudum resmen. Sonraki senelerdeki baska bi erkek bana evlilikten bahsederdi hep, agzimi ariyordu. Bi sonrasinda o dusuncelere saricagi hic aklima gelmezdi, ben Turkum o Marukandi. Olasilik sifir, bilir sonucta dedim. Yavas yavas civimaya baslamisti oda senenin sonuna dgru. Neyseki okul bitti dahada gormedim.
Ne kadarda " erkek kafa yapisi" yla olaylari degerlendirmeyi faydali gorsemde kendi acimdan,hep erkeklerin niyetleri farkli oldu. Boyle bi kac kere daha oldu, Turk erkegi diyince kaciyorum ben. Cunku bi Turk olrak hemen bi Turk erkeginin bakislarindan anlayabiliyorum niyetini. Daha cok yabancilarla sakalasiyorum muhabbet ediyorum.

Oyle yani. Hic bi erkek yok dost olabilicek.
Dertlese bilicek.Neyse bende buralara takilirim artikin, kk hanimlarinin basini sisiririm:KK55:

Bence sorunun cevabı hayır. Ben de 23 yasındayım, bu ekimde 24 olacagım. Bizim 2 senelıktı. bızım de bir suredir kötuydu aramız ayrıldık hatta onu unutmak ıcın başkasıyla da cıktım ama olmadı. Yanı başkasıyla Çıkma nedenım kendime bır şans vermemdi başkasıyla yapabılırım diye, benı seven bırıydı hem de, ama içim almadı yapamadım. Cok uzuldum cok Ağladım. Bak altı yedı ay gecti hala üzülüyorum hala onu unutamadım hala onu coooook sevıyorum. Hep Başkalarıyla Görüşmeye calısıyorum bır ılıskı kurmaya ama olmuyor. Bır noktadan sonra o eskı duygu yoğunluğunun eksıklıgını hıssedıyorum. Ben yapamadım, belkı de onu hayatımdan tamamen silip atmadığım ıcındir, cunku o da hala benı Arıyor bana yazıyor, beni özledigini söylüyor, ben ılıskımız varken onun benı bu kadar onemsedıgını sevdıgını dusunmemıstım, artık ınanıyorum ama cok gec. Önüme bakmak ıstıyorum ama yapamıyorum. Zor :(

Bence sorunun cevabı hayır. Ben de 23 yasındayım, bu ekimde 24 olacagım. Bizim 2 senelıktı. bızım de bir suredir kötuydu aramız ayrıldık hatta onu unutmak ıcın başkasıyla da cıktım ama olmadı. Yanı başkasıyla Çıkma nedenım kendime bır şans vermemdi başkasıyla yapabılırım diye, benı seven bırıydı hem de, ama içim almadı yapamadım. Cok uzuldum cok Ağladım. Bak altı yedı ay gecti hala üzülüyorum hala onu unutamadım hala onu coooook sevıyorum. Hep Başkalarıyla Görüşmeye calısıyorum bır ılıskı kurmaya ama olmuyor. Bır noktadan sonra o eskı duygu yoğunluğunun eksıklıgını hıssedıyorum. Ben yapamadım, belkı de onu hayatımdan tamamen silip atmadığım ıcındir, cunku o da hala benı Arıyor bana yazıyor, beni özledigini söylüyor, ben ılıskımız varken onun benı bu kadar onemsedıgını sevdıgını dusunmemıstım, artık ınanıyorum ama cok gec. Önüme bakmak ıstıyorum ama yapamıyorum. Zor :KK43:

Madem sen unutamadin, o da sevdigini soyluyor. Neden olmaz?

Bende yaklasık 5 yıllık iliskimi bitirdim ve sonra köpek gibi pişman oldum ama iş işten geçmişti. Başkası vardı hayatında. Sonra eşimle tanıştım evlendim hala mutsuzum. Eşimle evliliğim ona kızgınlığıma oldu, doğuda çalısıyordum oradan kurtulmak için oldu yani bütün bunları ne zaman anladım evlendikten sonra. Suan sadece Allaha dua ediyorum Rabbim şer olanı hayra çevir diye.

Hayır ilk evliliğinizi bitirip bu yaştan sonra mutlu olamam dediğinizde kaç yaşındaydınız ?
Konu sahibi 24 yasında bu sekilde düşünüyormus
Ben de ilk evliliğimi bitirdiğimde 30 yasında idim
Kendimden ornek verdim ondan 6 yas daha buyuktum
Bu psikolojide olmasının suanda normal oldugunu kastettim

Madem sen unutamadin, o da sevdigini soyluyor. Neden olmaz?
Kendisi benden biraz buyuk, zaten yaptıgı is ve eğitim durumu aile vs olarak benim ailem kabul etmez bu bir. Ikincisi de daha önce evliyken hem evli oldugu kadından hem de baska kadından cocugu var. Yani biraz alengirli işler diyeyim

Ben de seninle aynı durumdayım. Acı çekiyorum ama hersye geçiyor. Mutlaka hayatını askını da bulursun nedne bulmayasın ki

Bende yaklasık 5 yıllık iliskimi bitirdim ve sonra köpek gibi pişman oldum ama iş işten geçmişti. Başkası vardı hayatında. Sonra eşimle tanıştım evlendim hala mutsuzum. Eşimle evliliğim ona kızgınlığıma oldu, doğuda çalısıyordum oradan kurtulmak için oldu yani bütün bunları ne zaman anladım evlendikten sonra. Suan sadece Allaha dua ediyorum Rabbim şer olanı hayra çevir diye.

Allah yardimcin olsun

insallah gonlun rahata erer er ya da gec!

Back
X