• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uzun süren ilişkiler ve sonları......

ilk sayfayı okudum ama daha yasım genc oldugundan en uzun iliskim 6 ay sonra 4 ay geliyor.
yaa bence cok fazla hayal kurmamak gerekiyor.ve cok baglanmamak.
ama baglanmadan da olmuyor ki hayal kurmadan.
ay gullu dinliyorum unut diyordun ya unuttum iste

canım bence zaman hele kı ılıskı yasadıgın kısı ıle unv ortamında ve de aynı sehırdeysen etkıler...yani şöyle kı rahatsın paylasımın cok aıle sınırı yok her ıstedıgınde yanındasın ve karsı tarafta yanıı feodal erkek zıhnıyetıı otomatıkmen asırı sahıplenme ve bu sahıplenmenın yan etkısı olarak ta bırbırının herseyını çözme bu da karsı tarafta ewlenecek kadar bır merak uyandrmamması anlamına gelıyor..

ınsanlara gore degısır bu bence yanı ınsan oğlu herseyı yapabılır bence ısterse..bırzamn sonra karsındakıne alısıyorsun bu bır gercek ama guzel bısı bence senın yarımın gıbı oluyor o yoksa sende yarımsın gıbı hergun baska kavgalar edrsın hergun baska seylere gulersın ıy kotu hep baska gun ve baska sey ıcın olur bunlar gercekten sevıyorsan uzun yada kısa farketmez mutlu olabılmekte iş.Ama uzn surede tanıma sansın vardır her acıdan olur yanı hersey=)

:teytey:kaydirigubbakcemile4 valla kızlar benim yakın komşum 10 yıllık erkek arkadaşıyla evlendi, o zamanlar çevrede sürekli ayrılıp barışan gençler vardı, ona gidip siz hiç ayrıldınız mı diye sorarlardı,
o da demişti ki, 'hiç ayrılıp barışma yaşamadık,tabiki çok çetin kavgalarımız oldu, ama çözmeden uyuduğumuzu hatırlamıyorum, herşeyden önce bizdik ve sorunlarımızı hep çözerek ilerledik, hala da öyleyiz.'

sonra herkesin gözü dört açılmıştı........ve şimdi evliler,

önemli olan sağlam bir sevgi, eğer aradığım bu diyorsanız mutluluk bitmez.:teytey::teytey:

Back
X