• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uzun süren ilişkiler ve sonları......

bu bence ilişkinin nasıl yaşandığına bağlı
bizde ağustosta 9. yılımızı doldurucaz biz tanıştığımızda ben 12 o 14 yaşındaydı kaydirigubbakcemile3
aslında hepte uzaktık liseyi üniyi başka yerlerde okudu şimdide çalışıyo benim okulum falan derken pek bişey yaşama fırsatımız olmadı ,işte gizli saklı 2 3 saat ne görüşürsek ,yani evlendiğimiz günü sabırsızlıkla bekliyoruz bence bu duygu kısa süreli ilişkilerde yoktur ,sabırla beklemek ilişkiyi aradaki bağı acayip sağlamlaştırıyo , ilişkiden ne beklediğinede bağlı biz hep saf duygularla baktık yapabileceğimiz çok şey vardı ama hep dizginledik kendimizi ,onun bu ilişkide fedakarlıkları benden kat kat daha fazladır hatta o olmasaydı hiç sanmıyorum bukadar uzun süre sürsün,hala hergün tartışıyo benimle nezaman istiycez yeter artık mecnuna döndüm diye :bbo:,artık oyalayamıyorumda patladı çocuk bekle bekle kaydirigubbakcemile2 Allah izin verirse temmuz gibi söz eylül gibide nişan istiyoruz seneye temmuzdada evlenmeyi ...İnşallah sonunda kavuşucaz nasıl bi duygu anlatamam biz resmen birlikte büyüdük birbirimizin her evrelerini biliyoruz onun ergenlikte nasıl yüzünü sivilce bastığını kilo verip birden boy attığını ,benim kilo aldığımı bilimum yerlerimin büyüdüğünü :kedi: delinin tekiyken hanım hanımcık bi kız olduğumu vs ,bence bu tür ilişki yaşayanların aşkları sevgileri dostlukları ömürlük olur ,herkesede nasip olmaz kendimi çok şanslı hissediyorum .İnsanlah herkes mutlu olur herşey gönüllerince olur opuyorumnanaktan

cok katılıyorum canım sana herkesin yasadıkları kendine göre özel ve farklıdır ama halen ilkgünkü gibi yürütebilen ve beraber büyüyenlerin aşkları daha bi özel oluyo benceyerimseniben

cok katılıyorum canım sana herkesin yasadıkları kendine göre özel ve farklıdır ama halen ilkgünkü gibi yürütebilen ve beraber büyüyenlerin aşkları daha bi özel oluyo benceyerimseniben

evet tatlım aranızda çok farklı duygular oluyo bikere birbirinize karşı acayip sorumlu hissediyosunuz kendinizi,arzuları bi kenara bırakın sanki birbirinizin çocuğu gibi oluyosunuz , kişilerin niyeti çok önemli burda bi ilişki amaan çıkıyoruz işte dersin sakız gibi uzar uzar 10 seneyi bile bulur belki evlenirsin belki ayrılırsın bu sadece alışkanlıktır tabiki bu tarz ilişkiler sağlam değildir bi süre sonra yıkılır .Ama benim anladığım bildiğim birliktelik(aşk) ömürlüktüropuyorumnanaktan

bız 5 yıl cıktık...
sonunda evlendık...mutlu sonmu dıyeceksınız evet hemde cooookk....
erkekler evlenınce daha bır sorumluluk sahıbı daha bır sahıplenıcı oluyorlar...
cıkarken cok kavga ederdık cok baska kısıler yuzunden tartıssırdık ama yıne de kopamadık bırbırımızden...
hala ılk heyecanı duyuyorum ona karsı sabah ıse gıdıyor aksam gelecegı saatı dort gozle beklıyorum...
cok ozluyorum.....
gun ıcınde defalarca konusuyoruz...
cıkarkende bu boleydı evlendık yıne boleee...
allahta hep bole surup gıtmesını nasıp etsın bıze ınsallahhhhh

Evet canım benim de gözlemlediğim bu... Uzun süren ilişkiler pek mutlu sonla bitmiyor... Çünkü evlilik hayır işidir fakat evlenmeden yaşananlar helal e haram katıyor ve hayır işi oluyor şer... Şeytanın karıştığı işten hayır gelmiyor... Tabi bu tamamen benim görüşüm bunu özellikle belirtiyorum ki yanlış anlamalar olmasın... Yabi bence, siz siz olun bir ilişkiye başladıysanız evlbette hemen evlenmekten bahsetmiyorum ama tanıdığınıza inanmaya başladığınız anda evlenme hazırlıklarına girişin...Bakın o zaman yuvanız nasıl da tatlanır... Tekrarlıyorum bu tamamen benim görüşüm;)

Görüşlerine aynen katılıyorum arkadaşım. 10 koca yılı birlikte geçirdik. Yaşanacak herşeyi yaşadık.Paylaştık.Acı gördük mutluluk gördük.Birbirimize destek olduk. Ama yetmedi.Birşeyler bitti adını koyamadık.Ne olduğunu anlayamadık.O erkek yolunu buldu.Ve ben bugün 33 yaşında koskoca bir on yılı devirmiş yetişkin bir kadınım.(Erkeklerin gözünde kullanılmış !!) Bundan sonra ne yapacağımı bilemiyorum. Ayrılalı bir yıl oldu ama hala toparlanamadım.Olmadı işte on koca yıl,onca yaşanan yetmedi ve biz bittik...

Görüşlerine aynen katılıyorum arkadaşım. 10 koca yılı birlikte geçirdik. Yaşanacak herşeyi yaşadık.Paylaştık.Acı gördük mutluluk gördük.Birbirimize destek olduk. Ama yetmedi.Birşeyler bitti adını koyamadık.Ne olduğunu anlayamadık.O erkek yolunu buldu.Ve ben bugün 33 yaşında koskoca bir on yılı devirmiş yetişkin bir kadınım.(Erkeklerin gözünde kullanılmış !!) Bundan sonra ne yapacağımı bilemiyorum. Ayrılalı bir yıl oldu ama hala toparlanamadım.Olmadı işte on koca yıl,onca yaşanan yetmedi ve biz bittik...
Evet canım bende bu işlerin çok uzatılmamasında fayda görüyorum...dediğin gibi erkeğe bişey olmuyor aksine tecrübe sahibi,olgun biri olarak ek avantajlarıyla başka bir kadına yol alıyor fakat kızlar için bu çok ta mümkün değil ama yinede nereden dönersen kardır mantığıyla hareket ederek çok ta acele etmeden bir ilişkiyi evliliğe götürebilirsin yolun ve bahtın açık olsun:)))

Evet canım bende bu işlerin çok uzatılmamasında fayda görüyorum...dediğin gibi erkeğe bişey olmuyor aksine tecrübe sahibi,olgun biri olarak ek avantajlarıyla başka bir kadına yol alıyor fakat kızlar için bu çok ta mümkün değil ama yinede nereden dönersen kardır mantığıyla hareket ederek çok ta acele etmeden bir ilişkiyi evliliğe götürebilirsin yolun ve bahtın açık olsun:)))

ya gercekten bi gün mutlaka bıkar erkekler gibi gelyor ne bileyim belkide pesimist yaklasıyorum bana öyle geliyordur:uhm:

2,5 senelik ilişkimizi sacma bi nedenden dolayı bitirdi beyfendi. 1 saat bile küs kalamazken,2 gün oldu ses yok, bu sefer cidden bitti demekki ve bu benim canımı cok yakıyor :(((

Son düzenleme:
3 senelik ilişkimizi sacma bi nedenden dolayı bitirdi beyfendi. 1 saat bile küs kalamazken,2 gün oldu ses yok, bu sefer cidden bitti demekki ve bu benim canımı cok yakıyor :(((

canım allah yardımcın olsun umarım hakkında hayırlısı olur.çokmu tartışıyordunuz canım tespit edebildiğin sebepler varmı niye böyle olduğuyla ilgili:teselli:

6.ci senemise 1 ay sonra gırıces.cok seyden dolayı ayrıldık gerek arkadaşlarım gerek ailesi gerek saçma sapan pinpirikleri fakat birşey vardı bısı bırbırımıse bağlayan mutlu olmamısı sağlayan bırbırımıssıs yapamadık ve tekrardan herseferınde bır araya geldik.6.cı senemise giriyorus.Yaşanabilecek herseyı paylaştık.18 yaşındaydım onu tanıdıgımda hayatıma güneş gibi doğdu o benim eksenim oldu.Evlenebilmeyi çok istiorus ama içinde bulunduğu şartlardan ve benim beklentilerim yüsünden ne yasıkki sanırım bı 6 yıl daha ufukta bu karar olmayacak.Ama ne olursa olsun şunu öğrendim karşılıklı güven,sebepsis yere tartışmak sadece ilişkiyi yıpratıyor ıcınden geldıgı gıbı mutlu olarak bir ilişki sürdürülmeli.

canım allah yardımcın olsun umarım hakkında hayırlısı olur.çokmu tartışıyordunuz canım tespit edebildiğin sebepler varmı niye böyle olduğuyla ilgili:teselli:

+1
ayrıca canım inan sevıyorsa geri gelir hayatımın kabus gibi 1 senesini geçirdim ama onun haricinde bır hayat kuramadım o da aynen ve asla telefonla konuşmak istemeyen vs. birisiyken öslemekten beni olmadıgım yerlerde hayalimi görerek geldi .Seni gerçekten sevmişse gurur yapmayıp mücadele et ve gercekten sevmışse geri gelecektir.

Teşekkür ederim canm. konu nişan ve askerlikle ilgili saçma bi konu aslında ama neyse ben elimden geleni yaptıgımı düşünüyorum en azından. o biraz yanlız kalıp düşünsün bakalım nereye çıkacak bu yol :çok üzgünüm:

evet bu başlığı açtıktan kısa süre sonra bitti ilşkim.benimki iyi sonlanmadı umarım sizlerinki çoook iyi sürer kızlar.....

evet bu başlığı açtıktan kısa süre sonra bitti ilşkim.benimki iyi sonlanmadı umarım sizlerinki çoook iyi sürer kızlar.....

benim 3,5 yıllık ilişkimden sonra herşey bir mesajla bitti.adam adam olmayınca ha 3 ay olmuş ha 3 sene,tabi bu insanın sabrına bağlı seviyorum dayanırım diyorsan çok şeyide görmezden gelirsen yıllarda sürer ama insanında bir sabır çizgisi var onu geçince herşey kopuyor.çok dayandım ama şimdi diyorum salakmışım katlanmışım.erkeğe fazla değer vermiycen çok sevgi gösterisinde bulunmuycan bunu çok iyhi öğrendim.

ona alışıyorsun...bir süre sonra genelleme yapıp bütün erkekleri onun gibi sanmaya başlıyorsun...yani benim açımdan öyle oldu..

Peki bu uzun ilişkilerin sırrı nedir. Cidden nasıl yapıyorsunuz..

Ayrı bir başlık mı açmalıyım, ben hiç anlamıyorum bu flört olaylarından..

27 yaşındayım iki tane sevgilim oldu onlar da kısa sürdüler, bilmiyorum beceremiyorum...Odunluğumun da büyük payı var gerçi ama uzun ilişki yürütmenin sırrı da olmalı...

Peki bu uzun ilişkilerin sırrı nedir. Cidden nasıl yapıyorsunuz..

Ayrı bir başlık mı açmalıyım, ben hiç anlamıyorum bu flört olaylarından..

27 yaşındayım iki tane sevgilim oldu onlar da kısa sürdüler, bilmiyorum beceremiyorum...Odunluğumun da büyük payı var gerçi ama uzun ilişki yürütmenin sırrı da olmalı...

önce birbirinize uygun olmanız gerekiyor

sonra da sevgi ve saygı bağlarının güçlü olması gerekiyor cokacimcoook

Back
X