- 8 Aralık 2009
- 1.396
- 107
- 163
- Konu Sahibi persiangirl
evet uzamasın bence de, ben de bianda sinirlendim kusura bakma canım..
sorun değil canım oluyor işte hepimize bazen.opuyorumnanaktanvereliniortak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet uzamasın bence de, ben de bianda sinirlendim kusura bakma canım..
sorun değil canım oluyor işte hepimize bazen.opuyorumnanaktanvereliniortak
bu bence ilişkinin nasıl yaşandığına bağlı
bizde ağustosta 9. yılımızı doldurucaz biz tanıştığımızda ben 12 o 14 yaşındaydı kaydirigubbakcemile3
aslında hepte uzaktık liseyi üniyi başka yerlerde okudu şimdide çalışıyo benim okulum falan derken pek bişey yaşama fırsatımız olmadı ,işte gizli saklı 2 3 saat ne görüşürsek ,yani evlendiğimiz günü sabırsızlıkla bekliyoruz bence bu duygu kısa süreli ilişkilerde yoktur ,sabırla beklemek ilişkiyi aradaki bağı acayip sağlamlaştırıyo , ilişkiden ne beklediğinede bağlı biz hep saf duygularla baktık yapabileceğimiz çok şey vardı ama hep dizginledik kendimizi ,onun bu ilişkide fedakarlıkları benden kat kat daha fazladır hatta o olmasaydı hiç sanmıyorum bukadar uzun süre sürsün,hala hergün tartışıyo benimle nezaman istiycez yeter artık mecnuna döndüm diye :bbo:,artık oyalayamıyorumda patladı çocuk bekle bekle kaydirigubbakcemile2 Allah izin verirse temmuz gibi söz eylül gibide nişan istiyoruz seneye temmuzdada evlenmeyi ...İnşallah sonunda kavuşucaz nasıl bi duygu anlatamam biz resmen birlikte büyüdük birbirimizin her evrelerini biliyoruz onun ergenlikte nasıl yüzünü sivilce bastığını kilo verip birden boy attığını ,benim kilo aldığımı bilimum yerlerimin büyüdüğünü :kedi: delinin tekiyken hanım hanımcık bi kız olduğumu vs ,bence bu tür ilişki yaşayanların aşkları sevgileri dostlukları ömürlük olur ,herkesede nasip olmaz kendimi çok şanslı hissediyorum .İnsanlah herkes mutlu olur herşey gönüllerince olur opuyorumnanaktan
cok katılıyorum canım sana herkesin yasadıkları kendine göre özel ve farklıdır ama halen ilkgünkü gibi yürütebilen ve beraber büyüyenlerin aşkları daha bi özel oluyo benceyerimseniben
Evet canım benim de gözlemlediğim bu... Uzun süren ilişkiler pek mutlu sonla bitmiyor... Çünkü evlilik hayır işidir fakat evlenmeden yaşananlar helal e haram katıyor ve hayır işi oluyor şer... Şeytanın karıştığı işten hayır gelmiyor... Tabi bu tamamen benim görüşüm bunu özellikle belirtiyorum ki yanlış anlamalar olmasın... Yabi bence, siz siz olun bir ilişkiye başladıysanız evlbette hemen evlenmekten bahsetmiyorum ama tanıdığınıza inanmaya başladığınız anda evlenme hazırlıklarına girişin...Bakın o zaman yuvanız nasıl da tatlanır... Tekrarlıyorum bu tamamen benim görüşüm![]()
Evet canım bende bu işlerin çok uzatılmamasında fayda görüyorum...dediğin gibi erkeğe bişey olmuyor aksine tecrübe sahibi,olgun biri olarak ek avantajlarıyla başka bir kadına yol alıyor fakat kızlar için bu çok ta mümkün değil ama yinede nereden dönersen kardır mantığıyla hareket ederek çok ta acele etmeden bir ilişkiyi evliliğe götürebilirsin yolun ve bahtın açık olsun:)))Görüşlerine aynen katılıyorum arkadaşım. 10 koca yılı birlikte geçirdik. Yaşanacak herşeyi yaşadık.Paylaştık.Acı gördük mutluluk gördük.Birbirimize destek olduk. Ama yetmedi.Birşeyler bitti adını koyamadık.Ne olduğunu anlayamadık.O erkek yolunu buldu.Ve ben bugün 33 yaşında koskoca bir on yılı devirmiş yetişkin bir kadınım.(Erkeklerin gözünde kullanılmış !!) Bundan sonra ne yapacağımı bilemiyorum. Ayrılalı bir yıl oldu ama hala toparlanamadım.Olmadı işte on koca yıl,onca yaşanan yetmedi ve biz bittik...
Evet canım bende bu işlerin çok uzatılmamasında fayda görüyorum...dediğin gibi erkeğe bişey olmuyor aksine tecrübe sahibi,olgun biri olarak ek avantajlarıyla başka bir kadına yol alıyor fakat kızlar için bu çok ta mümkün değil ama yinede nereden dönersen kardır mantığıyla hareket ederek çok ta acele etmeden bir ilişkiyi evliliğe götürebilirsin yolun ve bahtın açık olsun:)))
3 senelik ilişkimizi sacma bi nedenden dolayı bitirdi beyfendi. 1 saat bile küs kalamazken,2 gün oldu ses yok, bu sefer cidden bitti demekki ve bu benim canımı cok yakıyor((
canım allah yardımcın olsun umarım hakkında hayırlısı olur.çokmu tartışıyordunuz canım tespit edebildiğin sebepler varmı niye böyle olduğuyla ilgili:teselli:
canım allah yardımcın olsun umarım hakkında hayırlısı olur.çokmu tartışıyordunuz canım tespit edebildiğin sebepler varmı niye böyle olduğuyla ilgili:teselli:
Peki bu uzun ilişkilerin sırrı nedir. Cidden nasıl yapıyorsunuz..
Ayrı bir başlık mı açmalıyım, ben hiç anlamıyorum bu flört olaylarından..
27 yaşındayım iki tane sevgilim oldu onlar da kısa sürdüler, bilmiyorum beceremiyorum...Odunluğumun da büyük payı var gerçi ama uzun ilişki yürütmenin sırrı da olmalı...