bu bence ilişkinin nasıl yaşandığına bağlı
bizde ağustosta 9. yılımızı doldurucaz biz tanıştığımızda ben 12 o 14 yaşındaydı kaydirigubbakcemile3
aslında hepte uzaktık liseyi üniyi başka yerlerde okudu şimdide çalışıyo benim okulum falan derken pek bişey yaşama fırsatımız olmadı ,işte gizli saklı 2 3 saat ne görüşürsek ,yani evlendiğimiz günü sabırsızlıkla bekliyoruz bence bu duygu kısa süreli ilişkilerde yoktur ,sabırla beklemek ilişkiyi aradaki bağı acayip sağlamlaştırıyo , ilişkiden ne beklediğinede bağlı biz hep saf duygularla baktık yapabileceğimiz çok şey vardı ama hep dizginledik kendimizi ,onun bu ilişkide fedakarlıkları benden kat kat daha fazladır hatta o olmasaydı hiç sanmıyorum bukadar uzun süre sürsün,hala hergün tartışıyo benimle nezaman istiycez yeter artık mecnuna döndüm diye :bbo:,artık oyalayamıyorumda patladı çocuk bekle bekle kaydirigubbakcemile2 Allah izin verirse temmuz gibi söz eylül gibide nişan istiyoruz seneye temmuzdada evlenmeyi ...İnşallah sonunda kavuşucaz nasıl bi duygu anlatamam biz resmen birlikte büyüdük birbirimizin her evrelerini biliyoruz onun ergenlikte nasıl yüzünü sivilce bastığını kilo verip birden boy attığını ,benim kilo aldığımı bilimum yerlerimin büyüdüğünü :kedi: delinin tekiyken hanım hanımcık bi kız olduğumu vs ,bence bu tür ilişki yaşayanların aşkları sevgileri dostlukları ömürlük olur ,herkesede nasip olmaz kendimi çok şanslı hissediyorum .İnsanlah herkes mutlu olur herşey gönüllerince olur opuyorumnanaktan