• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uzun süren ilişkiler ve sonları......

uzun süreli ilişkiden sonra evlendik... 9 yıl çıktık :)
5 yıldır evliyiz :)
3 yaşında oğlumuz var :)...

Mutluyum , eşime hala aşığım :) onu çok seviyorum...

hayatımda en doğru kararım eşimle evlenmek bana göre...

4 yıl çıktık 3 yıldır nişanlıyız. çıkarken çok değil de nişanlılık yıprattı beni. evlenmek istiyorum...

eski heyecanı kaybeddersen tabiki zor olur bence önemli olan heyacsnı kaybetmemek birbirini sıkmamak eğer bütün olmak varsa karşılıklı sevgi saygıdan geçer bunlar yoksa kırılganlıklar yada biribirinin canını sıkarak çok zor bi yerde patlak verir anlayışlı olmak lazım karşılıklı buda zor :hulya:CADIARZU

kızlar ben şunu anlamıyorum. Uzun ilişki yaşamayın en fazla 1-2 yıl sürsün diyenler oluyor ya o zaman benim sevgilime biz şimdi evlenemeyiz 7-8 yıl sonra görüşelim mi demem gerekiyordu?CADIARZU:roflol:

bu bence ilişkinin nasıl yaşandığına bağlı
bizde ağustosta 9. yılımızı doldurucaz biz tanıştığımızda ben 12 o 14 yaşındaydı kaydirigubbakcemile3
aslında hepte uzaktık liseyi üniyi başka yerlerde okudu şimdide çalışıyo benim okulum falan derken pek bişey yaşama fırsatımız olmadı ,işte gizli saklı 2 3 saat ne görüşürsek ,yani evlendiğimiz günü sabırsızlıkla bekliyoruz bence bu duygu kısa süreli ilişkilerde yoktur ,sabırla beklemek ilişkiyi aradaki bağı acayip sağlamlaştırıyo , ilişkiden ne beklediğinede bağlı biz hep saf duygularla baktık yapabileceğimiz çok şey vardı ama hep dizginledik kendimizi ,onun bu ilişkide fedakarlıkları benden kat kat daha fazladır hatta o olmasaydı hiç sanmıyorum bukadar uzun süre sürsün,hala hergün tartışıyo benimle nezaman istiycez yeter artık mecnuna döndüm diye :bbo:,artık oyalayamıyorumda patladı çocuk bekle bekle kaydirigubbakcemile2 Allah izin verirse temmuz gibi söz eylül gibide nişan istiyoruz seneye temmuzdada evlenmeyi ...İnşallah sonunda kavuşucaz nasıl bi duygu anlatamam biz resmen birlikte büyüdük birbirimizin her evrelerini biliyoruz onun ergenlikte nasıl yüzünü sivilce bastığını kilo verip birden boy attığını ,benim kilo aldığımı bilimum yerlerimin büyüdüğünü :kedi: delinin tekiyken hanım hanımcık bi kız olduğumu vs ,bence bu tür ilişki yaşayanların aşkları sevgileri dostlukları ömürlük olur ,herkesede nasip olmaz kendimi çok şanslı hissediyorum .İnsanlah herkes mutlu olur herşey gönüllerince olur opuyorumnanaktan

kızlar ben şunu anlamıyorum. Uzun ilişki yaşamayın en fazla 1-2 yıl sürsün diyenler oluyor ya o zaman benim sevgilime biz şimdi evlenemeyiz 7-8 yıl sonra görüşelim mi demem gerekiyordu?CADIARZU:roflol:

kızlar bu topiği açarken uzun ilşki yasamayın demek için açmamıştım.ben içinde kendiminde bulunduğu pek çok insanın neden uzun bir ilişkyi yıpratmadan sürdüremediğnin sebeplerini paylaşalım diye açtım.lütfen konuyu saptırmayalım ve ne mutluki güzel bir sekilde yıllarca sürdürebilmişsek bunun sırlarını paylaşalım nacizane.sürdüremiyorsakta gene sebeplerini paylasalım kızlar

kızlar bu topiği açarken uzun ilşki yasamayın demek için açmamıştım.ben içinde kendiminde bulunduğu pek çok insanın neden uzun bir ilişkyi yıpratmadan sürdüremediğnin sebeplerini paylaşalım diye açtım.lütfen konuyu saptırmayalım ve ne mutluki güzel bir sekilde yıllarca sürdürebilmişsek bunun sırlarını paylaşalım nacizane.sürdüremiyorsakta gene sebeplerini paylasalım kızlar

???
pardon ama derdinizi öğrenebilirmiyim??
herkes fikrini söylüyor ben de söyledim sorun nerede??
o kadar yorum varken benimki mi konuyu saptırdı??
tartışmak için yer aramayın!

benim 8 senelik ilişkim var, yaşımız küçükken başladığımz için henüz evlenemedik, 1-1,5 sene sonra ancak evleneceğiz.

ilişkileri bitirenler ne biliyor musunuz? insanların saçma beklentileri. ne yani o kişiden sıkılmamak mı lazım? her gün kalplerin çalması mı lazım? bu tabi ki olmayacak. insan bunu beklediği sürece ayrılmaya mahkum. evlenince sanki sıkılınmıyor, öyle olsa herkes boşanmıştı.

ama bazen sıkılmanın karşılığında, biriktirdiğiniz anılara değer verebiliyorsanız, onlar sizi mutlu ediyorsa ilişkinizi bitirmezsiniz.

sağlıcakla...

???
pardon ama derdinizi öğrenebilirmiyim??
herkes fikrini söylüyor ben de söyledim sorun nerede??
o kadar yorum varken benimki mi konuyu saptırdı??
tartışmak için yer aramayın!

canım ne derdim olacak senle senin yorumun konuyu saptırdı demedimki öyle olsaydı loading diye hitap ederdim kızlar diye değil.dediğin gibi bir çok yorum var ve konu farklı yönlere çekilmiş.ben uzun ilişki yaşamayın evlenemiyosanızda 7-8 sene sonrs görüşün demedimki böyle anlasılmış.ayrıca bu güne kadar bu forumda kimseyle tartışmışlığım ve bire bir yöneldiğim olmamıştır senlede olamaz

canım ne derdim olacak senle senin yorumun konuyu saptırdı demedimki öyle olsaydı loading diye hitap ederdim kızlar diye değil.dediğin gibi bir çok yorum var ve konu farklı yönlere çekilmiş.ben uzun ilişki yaşamayın evlenemiyosanızda 7-8 sene sonrs görüşün demedimki böyle anlasılmış.ayrıca bu güne kadar bu forumda kimseyle tartışmışlığım ve bire bir yöneldiğim olmamıştır senlede olamaz

o zaman neden benim yazımı alıntı yaptınız öğrenebilirmiyim?
ben zaten o yorumu size yapmadım size söylüyo olsam sizin yazınızı alıntı yapıp yazardım.
uzun ilişki yaşamayın 1-2 yılda evlenin diyen birçok insan var, siz bunu söylemediyseniz neden üstünüze alınıyorsunuz?

o zaman neden benim yazımı alıntı yaptınız öğrenebilirmiyim?
ben zaten o yorumu size yapmadım size söylüyo olsam sizin yazınızı alıntı yapıp yazardım.
uzun ilişki yaşamayın 1-2 yılda evlenin diyen birçok insan var, siz bunu söylemediyseniz neden üstünüze alınıyorsunuz?

canım senin yazında geçenleri kastettiğim için alıntı yaptım.benim lafımda uzun ilişki yaşamayın diyenlereydi.elbette öyle yorumlarda paylasabilirler özgürler ama konuyu açma amacım yanlış anlasılmıs gibi geldi ve konu daha derli toplu ilerlesin diye öyle yazdım anladınmı canım

2002 temmuzda çıkmaya başlayıp hiç ara vermeden 2009 hazirana kadar süren deli dolu karmaşık iyi mi kötü mü belli olmayan bi ilişki yaşadım. Aile arasında söz kesildi 2 ay sonra ayrıldık..ayrılalı 1 sene oldu , tahmin ettiğim gibi olmadı..1 sene koca 1 sene çok acı çektim bazen pişman oldum ama ne bir daha yüzyüze geldik ne adımızı andık..Şuan hayatımda çok sevdiğim biri var ; iyi ki var :Saruboceq: bir daha sevmem , yok ilk aşk unutulmaz hepsi hikaye ..İnsanoğlu en nankör canlı , istediği şeyi çokta güzel unutabiliyo..Belkide canım çok yandı ondan böyle söylüyorum kim bilir..Ama şu bir gerçek Allah onu 16 yaşımda değil de şimdi karşıma çıkarmış olsaydı belkide evlenirdim..Küçük yaşta başlayan ilişkiler çoğu zaman yerinde sayıyo , bu da ilişkileri sona sürüklüyo..En azından benim açımdan öyle oldu...

canım senin yazında geçenleri kastettiğim için alıntı yaptım.benim lafımda uzun ilişki yaşamayın diyenlereydi.elbette öyle yorumlarda paylasabilirler özgürler ama konuyu açma amacım yanlış anlasılmıs gibi geldi ve konu daha derli toplu ilerlesin diye öyle yazdım anladınmı canım

en başında böyle yazsaydınız bir problem çıkmazdı.
benim yazımı alıntı yapıp konuyu saptırmayalım yazınca doğal olarak üstüme alındım.yoksa tartışmak ya da konu saptırmak gibi bir amacım yok olamaz da..

en başında böyle yazsaydınız bir problem çıkmazdı.
benim yazımı alıntı yapıp konuyu saptırmayalım yazınca doğal olarak üstüme alındım.yoksa tartışmak ya da konu saptırmak gibi bir amacım yok olamaz da..
[/QUOTE tamam canım daha fazla uzatıp sıkmayalım insanları.yanlış anlaşılmaya meyil verdiğim içinde kusura bakma canım

Back
X