- 19 Ekim 2014
- 12
- 1
- 88
- Konu Sahibi Soluk Beniz
-
erkek uye misin?Merhabalar.
Hayatımda hiç kimseyi istemediğim bir dönemde yeni biri ile tanıştım ve kafalarımız cidden uyuştu. 3 hafta olmasına rağmen tanışalı sanki uzun süredir birlikteymişiz gibi bir samimiyet kurabildik. sıkıntım şu ki bu kişinin 2,5 yıl sürmüş ve 2,5 yıl önce bitmiş bir ilişkisi var ve aldatılmış. o kızdan sonra olan ilk ciddi kişiyim. bu zamana kadar günlük ilişkilerle geçmiş zamanı. 4 gün birlikte zaman geçirdikten sonra hafta içi olmasından dolayı görüşemedik yüz yüze ve bu zamanda davranışlarıyla aldatılmaktan korktuğunu hissettirdi. fakat aramızda hiç soğukluk yoktu sadece daha az konuştuk. bu kişi arkadaşları ile falcıya gidiyor ve falcı eski ilişkisine dair şeyler söyleyince eskiyi hatırlıyor. o kişiden sonra ilk benim olduğumu bildiğim için üstüne gitmek istemediğimi kafasını toparlayınca yazmasını söyledim ve konuşmamız bitti. bugün üç gün oldu ve hiç konuşmadıkdavranışlarıyla şimdiye kadar beni önemsediğini, değerli olduğunu hissettirdi. benim bu durumda nasıl davranmam ne yapmam gerek akıl verin bu garip insan evladına
hayırerkek uye misin?
ne alakaerkek uye misin?
fake demedim, erkek dedim, falciya gidiyo sevgilim demis, falciya giden erkek duymadim hic..ne alakaben pek fake olacağını düşünmedim
oo orayı atlamışım benfake demedim, erkek dedim, falciya gidiyo sevgilim demis, falciya giden erkek duymadim hic..
Benim kardeşim de gidiyo yaoo orayı atlamışım ben
lavantakokulusandık haklı FALCIYA GİDEN ERKEKMİ OLURMUŞ HİÇ
Bu çocuğun güven problemi olacak. Ve sana güvenmesi zaman alacak. Her davranışından bişe çıkaracak. Konuştuğun her erkekten şüphelenecek. Gerçekten zor bi süreç sen yapabilecek misin böyle biriyleMerhabalar.
Hayatımda hiç kimseyi istemediğim bir dönemde yeni biri ile tanıştım ve kafalarımız cidden uyuştu. 3 hafta olmasına rağmen tanışalı sanki uzun süredir birlikteymişiz gibi bir samimiyet kurabildik. sıkıntım şu ki bu kişinin 2,5 yıl sürmüş ve 2,5 yıl önce bitmiş bir ilişkisi var ve aldatılmış. o kızdan sonra olan ilk ciddi kişiyim. bu zamana kadar günlük ilişkilerle geçmiş zamanı. 4 gün birlikte zaman geçirdikten sonra hafta içi olmasından dolayı görüşemedik yüz yüze ve bu zamanda davranışlarıyla aldatılmaktan korktuğunu hissettirdi. fakat aramızda hiç soğukluk yoktu sadece daha az konuştuk. bu kişi arkadaşları ile falcıya gidiyor ve falcı eski ilişkisine dair şeyler söyleyince eskiyi hatırlıyor. o kişiden sonra ilk benim olduğumu bildiğim için üstüne gitmek istemediğimi kafasını toparlayınca yazmasını söyledim ve konuşmamız bitti. bugün üç gün oldu ve hiç konuşmadıkdavranışlarıyla şimdiye kadar beni önemsediğini, değerli olduğunu hissettirdi. benim bu durumda nasıl davranmam ne yapmam gerek akıl verin bu garip insan evladına
Kendinden uzaklaştıracak bir şey yapmadığı, değer verdiğim sürece katlanmaya çalışırım sanırım her türlü davranışınaBu çocuğun güven problemi olacak. Ve sana güvenmesi zaman alacak. Her davranışından bişe çıkaracak. Konuştuğun her erkekten şüphelenecek. Gerçekten zor bi süreç sen yapabilecek misin böyle biriyle
Merhabalar.
Ama sana güvenmeyen davranışları olacak seni belki kısıtlayacak ve bunun sorumlusu sen değilsin kabul eder misin böyle bişeyiKendinden uzaklaştıracak bir şey yapmadığı, değer verdiğim sürece katlanmaya çalışırım sanırım her türlü davranışına
Ya canim uzun bir ilişkiden sonra herkes korkar bi muddet yenileri denemeye.Ancak 2.5yil olmuş biteli demissin bence sadece ayrilali 2.5sene olmuştur gorusmeyeli değil.demem o ki hala arada konusuyor olabilirler.benmde 2.5yillik bi ilişkin vardi niteli neredeyse 1.5sene oldu arada şurada gel git akilli beni arar.hayatında biri varken bile beni arayip seni özledim dediği oldu..en son bayramda msj atmis..sen kesin gorusmediklerine emin ol önce.
bu durumu abartarak yaşayacak bir insan olduğunu düşünmediğin için sabrederim diyorum fakat abartı olursa her şey bende tahammül edememAma sana güvenmeyen davranışları olacak seni belki kısıtlayacak ve bunun sorumlusu sen değilsin kabul eder misin böyle bişeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?