Uzun süren ve biten bir ilişkiden sonra ilk sevgili olmak

Soluk Beniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2014
12
1
88
Merhabalar.
Hayatımda hiç kimseyi istemediğim bir dönemde yeni biri ile tanıştım ve kafalarımız cidden uyuştu. 3 hafta olmasına rağmen tanışalı sanki uzun süredir birlikteymişiz gibi bir samimiyet kurabildik. sıkıntım şu ki bu kişinin 2,5 yıl sürmüş ve 2,5 yıl önce bitmiş bir ilişkisi var ve aldatılmış. o kızdan sonra olan ilk ciddi kişiyim. bu zamana kadar günlük ilişkilerle geçmiş zamanı. 4 gün birlikte zaman geçirdikten sonra hafta içi olmasından dolayı görüşemedik yüz yüze ve bu zamanda davranışlarıyla aldatılmaktan korktuğunu hissettirdi. fakat aramızda hiç soğukluk yoktu sadece daha az konuştuk. bu kişi arkadaşları ile falcıya gidiyor ve falcı eski ilişkisine dair şeyler söyleyince eskiyi hatırlıyor. o kişiden sonra ilk benim olduğumu bildiğim için üstüne gitmek istemediğimi kafasını toparlayınca yazmasını söyledim ve konuşmamız bitti. bugün üç gün oldu ve hiç konuşmadık davranışlarıyla şimdiye kadar beni önemsediğini, değerli olduğunu hissettirdi. benim bu durumda nasıl davranmam ne yapmam gerek akıl verin bu garip insan evladına

erkek uye misin?

benim çevremdeki erkeklerde sıkıntı var galiba giden çok :) dalgasına veya cidden inandığı için

hadi bide akıl verin ne yapmam gerek

benim ayni konu basima geldi yeni tanimisin benim tavsiyem arkana bakmadan kac.cunku ne yaparsan yap unutamiyolar yada ben oyle hissettim hep.zaman gectikce kaldiramiyosun bu sefer hem kendini hem onu yoruyosun dogal olarak iliskin yipraniyor

Falciya insan neden gider? Umut ister. İşinden, eşinden, bir şeylerden bir şey bekler. Onun ne bekleyerek gittiği önemli.
Bir de uzun uzun yazmaya, felsefe paralamaya gerek yok; seven erkek hık mık demez.
Babam 25 senelik evlilikten sonra boşanınca birisiyle tanıştı 2 ay içinde evlendi ve şu an çok mutlu.
Yani millet çeyrek asır evliliklerinden sonra önüne bakabiliyorsa, 2.5 yıl devede kulak, yeter ki aklı eskide kalmasın, gönlü tamamen sizde olsun.
Ama böyle falcılar, yok suskunluklar, kafamı bir toparlayayımlar, ara vermeceler, ona zaman vermeceler , ilişkinin tadını kaçırır gibi.

Bu çocuğun güven problemi olacak. Ve sana güvenmesi zaman alacak. Her davranışından bişe çıkaracak. Konuştuğun her erkekten şüphelenecek. Gerçekten zor bi süreç sen yapabilecek misin böyle biriyle

Senin şu durumunda yapacağın hiçbir şey yok maalesef.
Kenara çekilip sabırla o kişinin kafasını toplamasını bekleyeceksin,hersey ondan bitiyor çünkü.

Bu çocuğun güven problemi olacak. Ve sana güvenmesi zaman alacak. Her davranışından bişe çıkaracak. Konuştuğun her erkekten şüphelenecek. Gerçekten zor bi süreç sen yapabilecek misin böyle biriyle
Kendinden uzaklaştıracak bir şey yapmadığı, değer verdiğim sürece katlanmaya çalışırım sanırım her türlü davranışına

Yasi kac bu adamin?

Ya canim uzun bir ilişkiden sonra herkes korkar bi muddet yenileri denemeye.Ancak 2.5yil olmuş biteli demissin bence sadece ayrilali 2.5sene olmuştur gorusmeyeli değil.demem o ki hala arada konusuyor olabilirler.benmde 2.5yillik bi ilişkin vardi niteli neredeyse 1.5sene oldu arada şurada gel git akilli beni arar.hayatında biri varken bile beni arayip seni özledim dediği oldu..en son bayramda msj atmis..sen kesin gorusmediklerine emin ol önce.

Kendinden uzaklaştıracak bir şey yapmadığı, değer verdiğim sürece katlanmaya çalışırım sanırım her türlü davranışına
Ama sana güvenmeyen davranışları olacak seni belki kısıtlayacak ve bunun sorumlusu sen değilsin kabul eder misin böyle bişeyi

Ya canim uzun bir ilişkiden sonra herkes korkar bi muddet yenileri denemeye.Ancak 2.5yil olmuş biteli demissin bence sadece ayrilali 2.5sene olmuştur gorusmeyeli değil.demem o ki hala arada konusuyor olabilirler.benmde 2.5yillik bi ilişkim vardi biteli neredeyse 1.5sene oldu arada sirada gel git akilli beni arar.hayatında biri varken bile beni arayip seni özledim dediği oldu..en son bayramda msj atmis..sen kesin gorusmediklerine emin ol önce.

sosyal ağlardan bi muhabbetleri, şu an görüşme durumları olmadığını görüyorum ama telefonda ne yaptığını bilemem sonuçta maalesef kızın hayatında da şu an biri var zaten

Ama sana güvenmeyen davranışları olacak seni belki kısıtlayacak ve bunun sorumlusu sen değilsin kabul eder misin böyle bişeyi
bu durumu abartarak yaşayacak bir insan olduğunu düşünmediğin için sabrederim diyorum fakat abartı olursa her şey bende tahammül edemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…