- 7 Ekim 2015
- 567
- 254
- 103
- Konu Sahibi Uyuyamayanguzelll
Kızlar, eşinizin işten eve dönünce iki güne bir ya da her gün uzun uzun kardeşiyle konuşması sıkıntılı bir durummu sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
No problem bence...Kızlar, eşinizin işten eve dönünce iki güne bir ya da her gün uzun uzun kardeşiyle konuşması sıkıntılı bir durummu sizce
Sıkıntılı bir durum degıl de asırı itici bir durum. Konus tamam da uzun uzun ne? Otur karınla TV izle cay ıc, cocugun varsa cocugunla oyna.Kızlar, eşinizin işten eve dönünce iki güne bir ya da her gün uzun uzun kardeşiyle konuşması sıkıntılı bir durummu sizce
Bence değil neden sıkıntılı olsunki.ben kardeslerimle konuşurum.Kızlar, eşinizin işten eve dönünce iki güne bir ya da her gün uzun uzun kardeşiyle konuşması sıkıntılı bir durummu sizce
Bence değil. Biz her gün ailelerimizle günü konuşuyoruz. Ben annemi kameradan her gün arıyorum, gündüz konuştuysam eşim arıyor annemi yoklamak için. O da kardeşi veya annesiyle her gün konuşur 15 dk falan. Telefon hoporlerde olur bende duyarım cevap veririm. Genel bir aile konuşması gibi bizimki. Hiç rahatsız olmadım. Sohbet muhabbet ediyoruz