Uzun tel konuşmaları

Kızlar, eşinizin işten eve dönünce iki güne bir ya da her gün uzun uzun kardeşiyle konuşması sıkıntılı bir durummu sizce
No problem bence...
Kardeşiyle konuşması dertlesmesi niye sıkıntı olsun ki?

Evlendiginizden beri bunu sürekli iş ve görev haline getirmediyse yani hayatin olağan akışına aykırı birsey yoksa🤪( avkat gibi konusayim burda) gercekten sorun yok. Kardesinin derdi olabilir yani..

Benle de uzun uzun konuşuyorsa normal. Benle konuşmuyor ilgilenmiyor kardeşiyle konuşuyorsa sıkıntı olur onun için ) ama iyi hiç tlfn konuşmasını sevmez

Konunun ne olduğuna bağlı, ortada bir mevzu var ve bunu halletmeye çalışıyorlarsa tamam ama her gün ya da iki güne bir saatlerce havadan sudan muhabbet ediyorlarsa bozulurum çünkü ben de evde eşimle paylaşım yapmak isterim.

Kızlar, eşinizin işten eve dönünce iki güne bir ya da her gün uzun uzun kardeşiyle konuşması sıkıntılı bir durummu sizce
Sıkıntılı bir durum degıl de asırı itici bir durum. Konus tamam da uzun uzun ne? Otur karınla TV izle cay ıc, cocugun varsa cocugunla oyna.

Bence değil. Biz her gün ailelerimizle günü konuşuyoruz. Ben annemi kameradan her gün arıyorum, gündüz konuştuysam eşim arıyor annemi yoklamak için. O da kardeşi veya annesiyle her gün konuşur 15 dk falan. Telefon hoporlerde olur bende duyarım cevap veririm. Genel bir aile konuşması gibi bizimki. Hiç rahatsız olmadım. Sohbet muhabbet ediyoruz

Bence değil neden sıkıntılı olsunki.ben kardeslerimle konuşurum.
hemde hergun.yalniz eşim rahat vermez araya girer oturduğu yerden dahil olur.ayni şekilde bende esim kardeşleriyle konuştuğunda beni de dahil eder konuşmaya.sizde öyle yapın sakın sürat asmayin.yoksa dahada uzatirlar konuşmayı🤣🤣🤣

Esimin kardeşleri cok uzun konuşuyorlar, bazen hat aramayı kapatıyor onlar tekrar arıyor. Baktim eşim rahatsiz ama kapat diyemiyor, ben arıyorum telefon meşgul çalınca esimde isten arıyorlar deyip kapatıyor :KK53:
Eğer bu konuşmalar hergünse ve telefonla konuşmaktan benimle ilgilenmiyorsa tabiki tartışma sebebi. Hergün hergün ne konuşur ki insan :/

Her gün derken ne zamandır süren bir durum bu? Yeni olduysa sorun vardır. Evlendiğinizden beri öyleyse normal değil ben istemezdim uzun uzun konuşmasını. Tamam konuşsun kardeşi ama uzun uzadıya da saçma her gün

Bence değil. Biz her gün ailelerimizle günü konuşuyoruz. Ben annemi kameradan her gün arıyorum, gündüz konuştuysam eşim arıyor annemi yoklamak için. O da kardeşi veya annesiyle her gün konuşur 15 dk falan. Telefon hoporlerde olur bende duyarım cevap veririm. Genel bir aile konuşması gibi bizimki. Hiç rahatsız olmadım. Sohbet muhabbet ediyoruz

okurken bile fenalik geldi ama bazi aileler icin normal bu :))

Eşimin telefonla konuşma aliskanligi yok pek, nadiren aklina eserse kandil filansa arar 10 dk konusur anca.

Hergun ne konusacak hadi konuşsun da uzzzunn uzzuun konuşmasi sıkıntı olur. Onun muhabbetini mi dinleyip durucam ben her aksam her aksam.

Back
X