- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.891
- 598
- Konu Sahibi Uyuyamayanguzelll
Ne anlattıklarını duyarsan büyük sıkıntı çıkabilirAkıllı adammış vesselam![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne anlattıklarını duyarsan büyük sıkıntı çıkabilirAkıllı adammış vesselam![]()
Ne anlatıyorlar asdfggagaNe anlattıklarını duyarsan büyük sıkıntı çıkabilir![]()
Ya zaten biri ineği biri eşeği biri çocuğu biri komşuyu anlatır atomu parçalamıyorlar ki.Kizarim. Cocugum var benim anasi oturmus koydeki inegi anlatiyo. Cocuk 2 saat babasini goruyo zaten. Ben ondan kalan 1 saat. Kardesi kocasini cekistirir babasi ayri arar market indirimini anlatir anasi koyden bilmem kimi anlatir her biri 15 dk konussa tamam bana bisey kalmaz
Milli aşıyı buluyorlarNe anlatıyorlar asdfggaga
Ya zaten kim olursa olsun hergün konuşmayı gerektirecek ne olabilir ki ?
Evde kaliteli zaman geçmiyor eşler sıkılıyorsa farklılık olsun diye konuşuyordur anlarım.
Ama hergün hergün başınız da mı ağrımıyor yahu![]()
Aynen oyle.cok kavgasini yaptik o kadar cok ki sayamam. Ben tabi kendi deneyimlerimden yola cikiyorum benimkiler bak biz ne kadar bagliyiz , sen bizi koparamazsin demek icin yapiyorlardi.evdeki herseyi de bir guzel sorarlardi o oyle olmaz diye akil verirlerdi. Niyetleri yonetmek. Hani burda bazi kadinlar var ya evlenince ogullarimizdan vazgececek halimiz yok diye bu vazgecmemek degil ki bu ispatlamakYa zaten biri ineği biri eşeği biri çocuğu biri komşuyu anlatır atomu parçalamıyorlar ki.
Benim anlamdığım her allahın günü hiç mi sıkılmıyorsunuz yahu.
Aklıma arkadaşım geldi annesini hergün arar 1-2 saat bugün kalktık işte akşam şu yemek var hava şöyle böyle konuşurdu.
Muhtemelen çoğu kişi de bu şekilde, çünkü her allahın günü mühim bir mevzu konuşuyoruz diyen biraz sallıyordur bence![]()
Hayatım yine kaynanam birşey beğenmiştir yer yapıyordur ya da yine kaynım eltimle kavga etmiştir 1 hafta surat sallandıracaktır abisini şişiriyordur son ihtimal de ek bir iş kuralım fikri, sen parayı koy ben başında durayım ortak olalımNe anlatıyorlar asdfggaga
Ya zaten kim olursa olsun hergün konuşmayı gerektirecek ne olabilir ki ?
Evde kaliteli zaman geçmiyor eşler sıkılıyorsa farklılık olsun diye konuşuyordur anlarım.
Ama hergün hergün başınız da mı ağrımıyor yahu![]()
2 saatİnsanların kardeşleriyle konuşmasına da karışamayalım bence ya.Uzundan kasıt saatler değildir herhalde.
Kardeşi duyuyorum bende, araba muhabbeti beraber iş kurma fikri falan filanKi benim kadar bu konularda rahatını tanımam ( ay kendimi övdüm ses etme ) bana bile anormal geldi. Tabiki kardeşi konuşacak görüşecek ama her gün her gün saatlerce tlf ne konuşabilir ki? bence konuştuğu kardeşi bile değil
Kardesı olan bırıne hıc denk gelmedım ama konussun zehrını bana degıl ona akıtır onden bı kabasını alır dıye dusunurdum sanırımNo problem bence...
Kardeşiyle konuşması dertlesmesi niye sıkıntı olsun ki?
Ama ben yalnız kalıyorum zaten doğru düzgün görmüyorum adamı banada zaman ayırması gerekmezmi, mesela 11 bçkta elinde telle kardeşyle konuşarak girio eve gidiyorum yemegini hazrlyrm oturuyorum masaya üstünü değiştirio lavaboya girio gelio masaya tel açık hala devam edio bende bekliyorum bekliyorum kapatmıyor sonra gidip yatıyorum napyım normalmi yaniBen de her gün mutlaka kızkardeşlerimle konuşurum. Birbirimizin sesini duymazsak bir şey eksik gibi geliyor ya onlar ya ben ararız hep. En az bir saat de sürer yani, oğlumu çok özlüyorlar görüntülü konuşuruz onu severler, evimize farklı bir şey aldıysak onu gösteririz gırgır şamata muhabbet süper oluyor. Eşim de o sırada TV izler keyfine bakar hiç sorun da etmedi şimdiye kadar sağolsun. Bence edilmemesi de lazım. Kardeş candır ya her şeydir, bırakın konuşsun nolucak
Dün akşam tamda böyle oldu işte çocuk ağlıyor susturamyrm umrunda değil bende patladım artık asla kabul etmiyor nolmuş konuşmuşsam kardeşlerimle konuşmama sınır getiremezsin dedi en sonBenim esimin ailesi çiftçilikle uğraşıyor
Esimin ailesinden ziyade esim arayıp hergun noldu sattiniz mi ürünleri diye sorar.
Her gün olur bu.naptiniz ne ettiniz gibisinden.
Hatta onlar aramayinca benimki meraklanir kendi arar
Saatlerce değil belki ama hergun olur konuşma.
İlkbasta bana tuhaf geliyordu sürekli bu durum ama evdeki sorumluluklarini aksatmiyor oyuzden sorun yok
Ama buyuzden çocuğuna bakmasa çocuk ağlarken saatlerce konussa sinir olurdum.
Yani sizinle olan muhabettinizden calmiyorsa dert etmeyin
Zehirlik bi durum yokki gereksiz muhabbetler araba kardeşinin iş yerindeki insanların hayatları gibi değişik yaniKardesı olan bırıne hıc denk gelmedım ama konussun zehrını bana degıl ona akıtır onden bı kabasını alır dıye dusunurdum sanırım![]()
Sızınle evdekı ıletısımınden kısıp mı konusuyor, yoksa rahatsız edıcı bır durum goremedım ben, oyle konusmaya da alısmıs olabılırler, ınsanları alıskanlıklarından vazgecırmek yenısını kazandırmaktan cok daha zordur cunkuZehirlik bi durum yokki gereksiz muhabbetler araba kardeşinin iş yerindeki insanların hayatları gibi değişik yani
Bu sinir bozucu bir durum.Dün akşam tamda böyle oldu işte çocuk ağlıyor susturamyrm umrunda değil bende patladım artık asla kabul etmiyor nolmuş konuşmuşsam kardeşlerimle konuşmama sınır getiremezsin dedi en son