Uzun ve mesafe ilişkisi yaşayanlar?

Kacinkurrasii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2018
453
454
103
29
Bazen sizde çok yorulmuyor musunuz sanki boşlukta gibiyim ben herkes sevdiğiyle yan yanayken biz hep uzak😢

Bizde uzun mesafe ilişkisi yaşadık. 1000 km kadar uzun. 4.senemize girdik evlendik hatta ama hala ayrıyız. Ben üniversiteye başlamıştım. Oda mesleğinden dolayı farklı şehirde ve öyle gelme gibi bir durum olmuyordu. Anca senede 2 3 defa izne gelecek öyle görüyorduk. En son evlenmeye karar verdik okulumda devam edecek ama tatillerde onun yanına gidecektim çok zorlu yollardan geçerek evlendik 1 buçuk yıldır evliyiz ve hala okulum bitmedi son sınıfım şuan. Bu sene stajımda olduğu için eve gidemiyorum da doğru düzgün çok zorlandığımız anlar oldu herkes sevdiğinin yanındayken evli olduğum halde mesela yeni yıla onsuz girdim. Ama bir şekilde zaman geçiyor . Yıpratıyor ama geçiyor.

Bizde uzun mesafe ilişkisi yaşadık. 1000 km kadar uzun. 4.senemize girdik evlendik hatta ama hala ayrıyız. Ben üniversiteye başlamıştım. Oda mesleğinden dolayı farklı şehirde ve öyle gelme gibi bir durum olmuyordu. Anca senede 2 3 defa izne gelecek öyle görüyorduk. En son evlenmeye karar verdik okulumda devam edecek ama tatillerde onun yanına gidecektim çok zorlu yollardan geçerek evlendik 1 buçuk yıldır evliyiz ve hala okulum bitmedi son sınıfım şuan. Bu sene stajımda olduğu için eve gidemiyorum da doğru düzgün çok zorlandığımız anlar oldu herkes sevdiğinin yanındayken evli olduğum halde mesela yeni yıla onsuz girdim. Ama bir şekilde zaman geçiyor . Yıpratıyor ama geçiyor.
Evliyken ayrı olmak eminim daha zordur dediğiniz gibi zaman bir şekilde geçiyor ama o hep buruk hissetmek hiç geçmiyor...

Evliyken ayrı olmak eminim daha zordur dediğiniz gibi zaman bir şekilde geçiyor ama o hep buruk hissetmek hiç geçmiyor...
Ama bir gün hepsi geride kalacak ve inan hiç yaşanmamış gibi oluyor mesela evlenmeden önceki haklarımızı unutup gittim okulum bitincede okurken ayrı kalmak nasıldı ki ya diyeceğim güleceğim inşAllah o yüzden sabır. Özlem duydugun anlarda çok doluysanbir ağla rahatla yada sonra normal hayatına dönüp kendini başka birşeylere odakla yada direk vakit geçirecek başka birşey bulup o an başından at o düşünceyi ama sürekli ağlama bu abla demekten kastım insan bazen çok dolar ağlamak rahatlatır

Bazen sizde çok yorulmuyor musunuz sanki boşlukta gibiyim ben herkes sevdiğiyle yan yanayken biz hep uzak😢
Canim Allah zorlastirdi mi daha da güzellestirir derler biz esimle tam 3 yil uzak iliski yasadik yilda bi iki kez gelirdi isi vardi her zaman gelemezdi cunku o yilda iki günü de bi saat bulusurdk ailem biraz baskici oldugu icin fazla uzun sure kalamiyodum yaninda bak simdi yanimda horul horul yatiyo bi eli de saclarimin arasinda mesafe hic bi zaman engel deil 🌼🌸

Ay hic sormayin onu benim yaz tatillerim sadece 2 hafta bi hafta kv kaliyorum 1 hafta annemde arada 18 saatlik yol olmasina ragmen ikimzde kafayi yiyiyorz evliyken cok cok zor

Ay hic sormayin onu benim yaz tatillerim sadece 2 hafta bi hafta kv kaliyorum 1 hafta annemde arada 18 saatlik yol olmasina ragmen ikimzde kafayi yiyiyorz evliyken cok cok zor
Ben malesef okula gittiğim dönemler ayrı kalıyoruz 2 hafta o kadar az geliyor ki bana 2 buçuk aydır eşimi görmedim daha 2 buçuk ay öncede 3 gün gördüm 😭

Biz öyleydik eşimle. Artık buluşmalarımız dan sonra dönüşler iyice zor olmaya istemeye istemeye , ağlaya ağlaya ayrılmaya başlayınca evlenmeye karar verdik. :halay:
Şimdi bir bebişimiz var. :KK49::emir_bebek:
Darısı başına :KK49::nazar:

9yıl uzaktan ilişki yaşadık aramızda yaklaşık 600 km vardı. Sonra evlendik ama çilemiz bitmedi 2 yıl da ayrı illerde evliliğimizi devam ettirdik. Yaklaşık 1 yıldır çok şükür ki birlikteyiz. Şimdi yanımda uyuyor ve yüzüne baktıkça o kadar yıla değermiş diyorum 🥰 şükür sebebim benim

Back
X