• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uzun yürüyüş ayakkabısı

millamiya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
347
107
53
arkadaşlar merhaba,
yakın zamanda eşimle yurtdışına çıkacağız. sabahtan akşama bol yürümeli bir gezi olacak. böyle ayağımdan çıkarmak istemeyeceğim rahatlıkta beni yormayacak hangi ayakkabıları tavsiye edebilirsiniz. teşekkürler

Fiyatından kaçmıyosam gir önüne ilk gelen mağazaya Şöyle adidas nike ların hepsi rahat kaliteli dene yağaına beğendiğini al 150-200 civarı alırsın

Nike tan da ziyade ben adidasın koşu ayakkabılarını tavsiye ederim daha rahat ben çok memnunum fiyat 223 tl idi.

yakın zmanda derken, kışa doğru ise, mevsim şartlarını da düşünerek spor ayakkabıdan vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz.

Yok spor uygun derseniz, bu kaba saba spor ayakkabılar var ya, en rahatları onlar uzun yürüyüş için :) Sonra da spor salonunda falan kullanırsınız, zira günlük yaşamda çok kibar durmuyorlar.

Topuğunda az da olsa yükseklik olan spor ayakkabılarından sec Zaten genelde koşu yürüyüş ayakkabıları öyle oluyor Tam düz taban olunca bacak kasları çok yoruluyor

yakın zmanda derken, kışa doğru ise, mevsim şartlarını da düşünerek spor ayakkabıdan vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz.

Yok spor uygun derseniz, bu kaba saba spor ayakkabılar var ya, en rahatları onlar uzun yürüyüş için :) Sonra da spor salonunda falan kullanırsınız, zira günlük yaşamda çok kibar durmuyorlar.

evet bir ay sonra avrupaya inş. o spor ayakkabıları gerçekten çok kaba duruyor ayağımda hiç içme sinmedi

Ben nike kullanıyorum yıllardır Adidas da kullandım ama modele göre değişkenlik gösteriyor.
Gidip deneyip alın, direk buradaki yorumlara göre almayın derim her ayakkabı her insanda farklı olabiliyor..
Yani benim rahat ettiğim ayakkabıyla kardeşim rahat etmiyor mesela, ben de onunkiyle etmiyorum ikimiz de nike giyiyoruz :)
O yüzden deneyin mutlaka yorumlardan önce.

Adidas Nike vs. Tasarım konusunda şık ayakkabılar ama rahatlıkları Hikaye. Gidip bir skechers deneyin sonra bana teşekkür edersiniz :)

denedim ama biraz tuhaf hissettim tabanı foam olanlardan. bir de çok şikayet var tabanı çöküyormuş diye

Back
X