Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yakın zmanda derken, kışa doğru ise, mevsim şartlarını da düşünerek spor ayakkabıdan vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz.
Yok spor uygun derseniz, bu kaba saba spor ayakkabılar var ya, en rahatları onlar uzun yürüyüş için :) Sonra da spor salonunda falan kullanırsınız, zira günlük yaşamda çok kibar durmuyorlar.
Nike tan da ziyade ben adidasın koşu ayakkabılarını tavsiye ederim daha rahat ben çok memnunum fiyat 223 tl idi.
Fiyatından kaçmıyosam gir önüne ilk gelen mağazaya Şöyle adidas nike ların hepsi rahat kaliteli dene yağaına beğendiğini al 150-200 civarı alırsın
Adidas Nike vs. Tasarım konusunda şık ayakkabılar ama rahatlıkları Hikaye. Gidip bir skechers deneyin sonra bana teşekkür edersiniz :)
öyle mi. hangi model mesela bu marka tavsiye ilk kez geldi:)Ben dieseli tek gecerim. Ayagimda ayakkabi yok gibi. Tavsiye ederim..
koşu ayakkabılarını yürüyüş için almak sorun oluşturur mu sizce rahat olur mu yani
renkleri bir garip sanki kaba duruyor ayakta biraz yanlış mıyım:)bence hiç düşünmeden airmax alın.
ben renkleri ve duruşuna hastayım :)renkleri bir garip sanki kaba duruyor ayakta biraz yanlış mıyım:)
Bende koşu için kullanmıyorum bu arada rahatlığı için aldım :) Bir sorun oluşturmaz ben gerçekten çok memnunum :)
ben renkleri ve duruşuna hastayım :)