uzun zaman sonra dün buluştuk

Kelebeka1

Papatyalar ölmez bayim , papatyalari öldürürler
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
860
333
123
25 yasındayım ilişkim 2 yıl sürdü ayrıldık ve 6 ay sonra dün buluştuk ve bir kez daha anladım ondan neden ayrıldığımı... özlediğimi düşünüp gittim oturduk bi bankta. gelir gelmez ceketimi belime bağlamama taktı daha mı havalı oluyorsun öyle ne kadar tuhafsın cantana asamıyormusunda belıne baglıyorsun.. cıkardım astım cantama.. sonra fermuarım acık kalmıs kızlar ınsanlık hali bi durum değilmi otururken onu farketti ^bu ne be diyip'' agızyla igrenc bi böööğğ der gibi bi haraket yaptı o hoooo dedi..
o öyle yapınca senden neden ayrıdığımı hatırladım dedim kızdı.. eskiyimi konusacagız dedi... evet eskiyide konusacagız mesela sen kaç kişi ile cıktın bu alt ay içinde hep kulagıma geldi dedim..
önce sen başlattın il sen biri ile konustun dedi -- 2-3 gün whatsaptan bi cocukla konustum arkadasım tanıstırmıstı-- bunuda ona itiraf etmiştim zaten onu basıma kaktı hemen.. ne var bunda ben cıkmadım sevgılı olmadım sadece konustum dedim.. tabi tabi sen hemen götünü salladın daha yeni ayrılmıstık dedi...
der demez kalktım gittim...
gercekten ondan ayrıldıgıma pişman değilim birkez daha anladım... ama içimde bagıra bagıra aglamak geliyor saatlerce cok cok doluyum..

Son düzenleyen: Moderatör:

ne kadar doğru bir karar vermişsin ayrılmakla.
bi daha da görüşmene gerek yok o hanzoyla.

ne kadar doğru bir karar vermişsin ayrılmakla.
bi daha da görüşmene gerek yok o hanzoyla.

birde yazıyor ben kalktıktan sonra.. ben acmısım özeli sonra konustum evet ıkı gün deyince onun damarına basmışım suçluyum yani ben o haklı öyle laf kullandığı için

iyi ki ayrılmışsın
dönü arkana bakma, hakkında konuşma bile
şimdi kocamaaaaan bir oh çek ve arkana yaslan

Canım neden ağlayasın ki aksine şu an en mutlu olman gereken zamandasın. Önceden vermiş olduğun bir kararın doğruluğunu tescillemişsin.

Bence bol bol şükret, bol bol da kahkaha at.. Zira böyle bir insanla ömür geç-mez! Ceketini nerene asacağına -bağlayacağına dahi karışan bir adam. O kadar zaman görüşmemişsiniz, 6 ayın sonunda bu mu dikkatini çekmiş yani? Bundan olsa olsa ömür törpüsü olurdu, kendini kurtardığın için çok şanslısın bence..

Iyy okurken ben sinirlendim.Bana diyecek g.tünü salladın diye bak ben onu napıyorum..bırak şu gerizekalıyı sakın suratına bakma.. eğer geri dönersen ben seni vururum

Geçen 6 ayda bu tomruğun kendi kendine yontulmasını mı bekliyordun yani

İyi ki ayrılmışsın. Terbiyesiz...

:113::113::113:

egosu tavan yapmış, ne olduğunun farkında olmayan bla bla bla

kurtulmuşsunuz çocuklara çikolata falan dağıtın ayol

Kararının doğruluğunu birkez daha anlamışşın canım bu son buluşmaya giderek te içindeki keşke yi sildin . Umarım bundan sonra mutlu olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…