Arkadaşlar merhaba birkaç gün önce boşanma sürecinde olduğum eski eşim oğlumu görmeye geldi ve avukatıma benimle de konuşmak istediğini söylemiş anlaşmalı boşanma için kobuşmak istiyonuş. Bnde avukatıma zaten şartlar belli neyi konuşcak ben istemiyorum dedim. Avukatımla beraber oğlumu götürdüm babasına onlar kafede oturdular ben dışarda bekledim sonra avukatım geldi beni ikna etti götürdü. eski eşim olacak şahıs tahmin ettiğim gibi boş laflar için çagırmış benimle pazarlık yapıyo nafaka veririm ama bilezik veremem fedakarlık yapalım falan cart curt bişeyler söylüyo. Soru soruyorum cevap vermiyo durup suratıma bakıyo. Bide konuşmasına artık bu iş bitsin uzamasın zaten bundan sonra bişey olacağı da yok! Bakın bu cümle! Sanki ben bişey olsjn diyorum da onun dediğine bakın. Herneyse çok uzattım sonuç olaral o gittkten aonra çok değişik hissettim tam tarif edemiyorum böyle uzun zamandır görmediğim ailemden olan bi yakınımı görmüş gibi hissediyorum, onunla küstükten sonra barıştıgımızdaki içimdeki mutluluk gibi hissedşyorum ama tam tarif edemiyorum. Kendi kendime diyorum hala o salagı mı seviyosun sevilecek bişeyi yok tanısıklıgımız evliliğimiz boyunca yüzümü güldürmedi neyini sevcekain diyorum. İşin içinden çıkamıyorum niye böyle hissettiğimin. Bu arada yaklaşık 1,5 senedir boşanma aşamasındayız. Bnde size sormak istedim sizce ben neden böyle hissettim sohbet etmek istiyorum sisiznle