uzun zamandir bebek bekleyenler

rabiasel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2016
575
301
103
34
merhaba arkadaslar tam 4 senedir bir bebisim olsun istiyorum ve maalesef her ay hüsrana ugruyorum benim gibi olan varmi veya uzun Zaman bekleyip sonra hamile kalanlar ( tabiki bunun icin neler yaptiniz) biliyorum rabbimin bir bildigi vardir elbet dogru zamanda vericektir ama iste beklemesi cok zor .. Burda hep beraber konusup dertlesmek icin bu konuyu acttim belkide bu ay birbirimize güzel haberler veririz allahin izniyle insallah

Slm bende 3 yıllik evliyim 15 aydan beri çocuk istiyorum inş en kisa zamanda kavuşuruz bebrklerimize

vallah canim ben ve esim doktora gittik ve hic birseyimizin olmadigini söylüor sonuclarin hepsi Temiz yani
cogu sey denedik ilaclar olsun klomen kullandim 4 kez sogan kürü incir kürü aklina gelebilecegi cok sey denedim ama maalesef
hmmm aşılama ve ya tüp bebek denediniz mi ? valla Rabbim hayırlısını versin çok zor gerçekten artık hamile kalıp sağlıklı bebek dünyaya getirmek benimde 2 sene de 2 düşük bir kimyasal gebelik yaşandı şimdilik sorun gözükmüyor genetik test sonuçlarını bekliyorum bende

İnş sonuçlarınız gusel çıkar

Merhaba arkadaşlar 4 yıllık evliyim 1 yıldır deli gibi çocuk için uğraşıyordum denemediğim şey kalmadı artık umudum tükenmeye başlıyordu oluruna bıraktım öylesine 1-2 kez ay içersinde denedik ve 8 günüm geçiyordu bugün test yaptım Rabbim hepimizin kalbine gönlüne göre versin

yok canim onlarin ikisinide yapmadik tüp bebek bildigin gibi parayla ve onun icin biraz daha beklemek istiyorum bakalim ayy canim üzüldüm öylesi daha zor olmali rabbim seninde kalbine göre versin insallah tez zamanda sende o müjdeli haberi alip sag saglimde kucagina alirsin

Hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayi nasip etsin bebisini hamilelerjn duası kabul olur nolur bizede dua et olur mu

ayyyyyy cok sevindim ya insallah sag saglim kucaginada alirsin ve rabbim bizede bu mutlulugu yasatir insallah
cogu Zaman bende takmamaya calisiorum aktiviteler yapiorum calistim bir aralar sirf aklimdan ciksin diye öylede oldu ama maalesef yine olmadi

kızlar gerçekten doğru birşey ama eğer iki tarafta da sorun yoksa takmicaksiniz yaptığınız zaman afedersin ama o olay için değil istediğiniz için ilişkiye gireceksiniz

cok sükür yine biseyimiz yok belki Zamani degildir simdi rabbim seninde gönlüne göre versin insallah
Amin cnm Kasım ayında asilama yaptiracaz inş bu ay hsg çekilecek tüplerime baktirmak istedim inş en kisa zamanda hamile kaliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…