neden olmayor?
hmmm aşılama ve ya tüp bebek denediniz mi ? valla Rabbim hayırlısını versin çok zor gerçekten artık hamile kalıp sağlıklı bebek dünyaya getirmek benimde 2 sene de 2 düşük bir kimyasal gebelik yaşandı şimdilik sorun gözükmüyor genetik test sonuçlarını bekliyorum bendevallah canim ben ve esim doktora gittik ve hic birseyimizin olmadigini söylüor sonuclarin hepsi Temiz yani
cogu sey denedik ilaclar olsun klomen kullandim 4 kez sogan kürü incir kürü aklina gelebilecegi cok sey denedim ama maalesef
İnş sonuçlarınız gusel çıkarhmmm aşılama ve ya tüp bebek denediniz mi ? valla Rabbim hayırlısını versin çok zor gerçekten artık hamile kalıp sağlıklı bebek dünyaya getirmek benimde 2 sene de 2 düşük bir kimyasal gebelik yaşandı şimdilik sorun gözükmüyor genetik test sonuçlarını bekliyorum bende
Slm bende 3 yıllik evliyim 15 aydan beri çocuk istiyorum inş en kisa zamanda kavuşuruz bebrklerimize
hmmm aşılama ve ya tüp bebek denediniz mi ? valla Rabbim hayırlısını versin çok zor gerçekten artık hamile kalıp sağlıklı bebek dünyaya getirmek benimde 2 sene de 2 düşük bir kimyasal gebelik yaşandı şimdilik sorun gözükmüyor genetik test sonuçlarını bekliyorum bende
Valla cnm ben hiç bişe denemedim hersey normal hiç bi sıkıntım yok eşimin sperm hızı düşük stresli işi olduğu için hamile kalamadimAmin insallah canim sen neler denedin Doktor sana nededi ?
Hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayi nasip etsin bebisini hamilelerjn duası kabul olur nolur bizede dua et olur muEki Görüntüle 1893563 Merhaba arkadaşlar 4 yıllık evliyim 1 yıldır deli gibi çocuk için uğraşıyordum denemediğim şey kalmadı artık umudum tükenmeye başlıyordu oluruna bıraktım öylesine 1-2 kez ay içersinde denedik ve 8 günüm geçiyordu bugün test yaptımRabbim hepimizin kalbine gönlüne göre versin
Eki Görüntüle 1893563 Merhaba arkadaşlar 4 yıllık evliyim 1 yıldır deli gibi çocuk için uğraşıyordum denemediğim şey kalmadı artık umudum tükenmeye başlıyordu oluruna bıraktım öylesine 1-2 kez ay içersinde denedik ve 8 günüm geçiyordu bugün test yaptımRabbim hepimizin kalbine gönlüne göre versin
Dr ilaç verdi mi eşinize? proxeed Plus tavsiye ederimValla cnm ben hiç bişe denemedim hersey normal hiç bi sıkıntım yok eşimin sperm hızı düşük stresli işi olduğu için hamile kalamadim
Valla cnm ben hiç bişe denemedim hersey normal hiç bi sıkıntım yok eşimin sperm hızı düşük stresli işi olduğu için hamile kalamadim
Kullandık cnm hala kullanio keçiboynuzu kaynatiorum pekmezi ni yiyo hatta değerleri yükselmeye başladı çok şükürDr ilaç verdi mi eşinize? proxeed Plus tavsiye ederim
Hee iyi bari o zaman valla bu kadar zor olduğunu deselerdi inanmazdım çağımızın sorunu resmen ya kalınıyor ya da düşüyorKullandık cnm hala kullanio keçiboynuzu kaynatiorum pekmezi ni yiyo hatta değerleri yükselmeye başladı çok şükür
Amin cnm Kasım ayında asilama yaptiracaz inş bu ay hsg çekilecek tüplerime baktirmak istedim inş en kisa zamanda hamile kalirizcok sükür yine biseyimiz yok belki Zamani degildir simdi rabbim seninde gönlüne göre versin insallah
Aynen yaa bilinmeyen sebepsiz bi kısırlık var ama allah yardımcımız olsunHee iyi bari o zaman valla bu kadar zor olduğunu deselerdi inanmazdım çağımızın sorunu resmen ya kalınıyor ya da düşüyor
Valla rahim filmine cesaret edemiyorum çünkü riskli tiplere zarar verme ihtimali varmış diye duydumAmin cnm Kasım ayında asilama yaptiracaz inş bu ay hsg çekilecek tüplerime baktirmak istedim inş en kisa zamanda hamile kaliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?