uzun zamandir bebek bekleyenler

Keçiboynuzu suyu ve pekmezi de çok işe yariyor cnm onuda tavsiye ederim
Ben keçiboynuzu pekmezi yediriyorum eşime. Proxeed Plusı günde 2 içiyodu şimdi Di 3e çıkarıcaz. Şu an korunma sürecindeyim düşük sonrası olduğu için. Tez zamanda hepimizin yüzü güler inşallah

3 çok gelebilir bence 2 yeterlidir biz 1 e indirdiğimiz olmuştu yine kalmistim

Çaksir suyu nu duydunuz mu kızlar onuda deneyin ben yeni denemeye başladım eşime icio sabah akşam

valla ne bilimon Habire birşeyler çıkıyor aslında jel olayı da mantıklı geldi Dr lar bile veriyormuş bir sormak lazım kendi Dr a çareler çareler işte yine de tedbiri bırakmıyoruz ne yapalım allah gönlümüzü veriyor

o neyden yapılıyor nasıl birşey ??
Valla cnm bende bilmiorum ki baharatcilar da Satılio eşim almış tahta gibi değişik tadı çok kötü ama bir litre kaynamis suya bir avuctan az atiorum soğuduktan sonra bi s.b icio eşim

Ay zaten ilacinin tadı yeterince iğrenç yani kokusu o kadar kötü ki tadıni düşünemiyorum adama eziyet etmiyim:)

Ay zaten ilacinin tadı yeterince iğrenç yani kokusu o kadar kötü ki tadıni düşünemiyorum adama eziyet etmiyim:)
Valla cnm bende aynısını dusunuorum ama yapacak bişe de yok ama denemekte fayda var saolsun eşim beni soletmeden kendi araştırıp alıo oda artık bebek istio

İleri hareketliligi etkilio cnm hatta eşim solemisti çoğul gebelik olabilirmis bu caksir suyuyla
vay anasına:) tek olsun hayırlısı olsun tabi ki Rabbim isteyene versin çoğul :) bir sorayım bakem aktara valla bizimki de istiyor ama ben herşeyi tek başıma düşünüyorum

Merhaba canim yakında 2 yıl olacak evleneli 1 dusugum var sonrasında olmadi zaten Rabbim tez zamanda bebislerimize kavusturur insallah

vay anasına:) tek olsun hayırlısı olsun tabi ki Rabbim isteyene versin çoğul :) bir sorayım bakem aktara valla bizimki de istiyor ama ben herşeyi tek başıma düşünüyorum
Ben bizimkini biktirdigim için son zamanlarda artık atağa geçti kendiliginden yapıo

Kızlar allah hayırlısıyla sağlıklı bebekler nasip etsin size ve tüm isteyenlere.
Ben küçükken annemin bir arkadaşı vardı 8 yıl bebekleri olmadı. 8 yılın sonunda bir kızları oldu. Tabii küçüktüm neler denediler ne yaptılar bilemiyorum. Sonra kadının yumurtalıklarının birinde problem oluştu aldılar yumurtalığını. Bir daha hamile kalamazsın çok zor dediler. Sonra bir kızı daha oldu. Birkaç sene sonra da ikiz erkek bebekleri oldu. Tek yımurtalıkla..
Demem o ki ümidinizi kaybetmeyin. Rabbim istedikten sonra olmayacak şey yok. Dua edelim inşallah bol bol.

Amin nn inş Rabbim mm isteyen herkese içinde de bize de versin

tabi ki öyle herşey Allahtan gonlumuzdekini hayırlı eylesin bazen düşünüyorum üzülmedim zamanlarda sağlıklı düşündüğümde demek hayırlısı değil bizim için belkide üzülcem yinede Rabbim pişman etmesin keşke olmasaydı dedirtmesin yeterki sağlık bir evlat olsun amiiin

Selam kızlar bende 3bucuk senelik evliyim bir negatif aşılamam var esindede bendede sorun yok önümüzdeki ay tekrar başlayacağız tedaviye inşallah hayirlisiyla sonuçlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…