uzun zamandir bebek bekleyenler

Kizlar bende 4yillik evliyim 15 ayi gecti isteyeli nasip olmadi;( bende polikistik over var birde.adetimi bile hapla oluom;(((*

Valla rahim filmine cesaret edemiyorum çünkü riskli tiplere zarar verme ihtimali varmış diye duydum
Yok cnm ben özel hastanede yaptiracam anestezi li Dr bana hiç bi sıkıntı olmadığını soledi hafif ağrı oluomus olmaması icin anestezi li yapacak araştırdım kim yaptırmışsa ikinci ayında hamile benim kuzenim de aynısını yaşadı o yüzden istiorum yaa istersen sende bi arastir

ben aslında hamile kaliyorum ama 7 haftayı bulmadan düşüyor neden olduğu hala bilinmiyor yine de bir dr bana yaptır demişti ne bilim

ilk 1 sene kalamadim sonra eşim Dr a gitti sorun onda çıktı sonra kaldım sonra eşim. iyileşti yine kaldım ama hep hüsran olduğu için 2 sene belki de geçmiştir yine beklemedeyim

ben aslında hamile kaliyorum ama 7 haftayı bulmadan düşüyor neden olduğu hala bilinmiyor yine de bir dr bana yaptır demişti ne bilim
Cnm Dr dediyse yaptır derim kafanda soru işareti kalmasindan iyidir.. Dr bana yumurtaliklar in çok sağlıklı iyi ama rahim filmi cekelim kafamizda soru işareti kalmasın dedi tüplerin de sıkıntı yok gibi ama olsun dedi bana da mantıklı geldi ve yaptiranlarin yorumlarını okuyunca cesaretlendim acikcasi ole karar verdim ctesi çektirecem

Dr ilaç verdi mi eşinize? proxeed Plus tavsiye ederim
Merhaba canım bende 5 yıllık evliyim bu yıl tatil dönüşü füp bebeğe başvururuz diye düşünürken hamile kaldım ama maalesef 23.09 da kaybettim bebeğimi. Bizdede sorun yok sadece sperm hareket yavaşlığı var eşim proxeed Plus kullanıyo çok iyi geldi bence bize bi Prof. Vermişti bu ilacı

bir de fiyat sorabilirmiyim? bu hastanelere verdiğim para ile zaten bir sürü şey yaptirimisim

ilk 1 sene kalamadim sonra eşim Dr a gitti sorun onda çıktı sonra kaldım sonra eşim. iyileşti yine kaldım ama hep hüsran olduğu için 2 sene belki de geçmiştir yine beklemedeyim
İnş gusel haberl
İnş hepimiz gusel haberler alırız

ay canım yaa çok geçmiş olsun bilirim onun üzüntüsünü artık teselli veriyorum bende kendime kötü olacağına ileride üzüleceğimi şimdi bu şekilde üzülelim evet ii bir ilaç

Aynen bizdeki sorun gibi cnm seni çok iyi anliorum allah yardimcin olsun

Keçiboynuzu suyu ve pekmezi de çok işe yariyor cnm onuda tavsiye ederim

bizde keçiboynuzu soğuk pres pekmezi ni kullanıyoruz ilacın yanında hatta bu ay dut pekmezi bal felan iyice astik :) ne olur ne olmaz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…