uzun zamandir bebek bekleyenler

Şu an kendi olurunda olursa olur ...normal kontrollerimi yaptırdım bu ay kürler denemiştim 3 yumurtam olmuş ama henüz 14-15mm ler
Hım anladım cnm inş bu ay gusel haberlerini alırım.. incir de yumurtalara iyi gelio mus incir ye bol bol

Hım anladım cnm inş bu ay gusel haberlerini alırım.. incir de yumurtalara iyi gelio mus incir ye bol bol
Bende insülin direnci var onun içinde ilaç kullanıyorum..ama bal tarçın çörek otunu 3-4 gün yedim ..bide incir kürünü günde bir bardak 3gün içip bıraktım..bir yere yararken başka yeri bozmayalım diye kararında bıraktım..

Anladım cnm benim hemşire arkadaşım var oda hamile kaldığında insülin direnciyle ilgili sıkıntı çekmiş ben ona sorayım ne yapılması gerekio öğrenince sana solerim olur mu

Maşallahh Allah sağlıklı bebekler nasip etsin inş. Darısı başıma inşallah

Selam kizlar ne var ne yok güzel haber alan varmi bakalim ve bir sorum olcakti kasinti hamilelik belirtisi olabilirmi bir kac gündür bacaklarimda asiri kasinti var adetime 5 gün kaldi allahimin izniyle insallah bu ay hep beraber güzel haberler aliriz

iyilik canım ne olsun çalışmaya devam... gebelik belirtilerinden birisi adet gününü bekle derim daha sonra kan testi yaptırırsın.

iyilik canım ne olsun çalışmaya devam... gebelik belirtilerinden birisi adet gününü bekle derim daha sonra kan testi yaptırırsın.

Son günler gecmek bilmior insan merak ediyor iste canim belkide positif bise duyMak icin soruyoz .. hayirlisi insallah

Rabbim herkse nasip etsin saglikla kucagina almani temenni ederim cok sewindim

Rabbim herkse nasip etsin saglikla kucagina almani temenni ederim cok sewindim

Maalesef beklemek zorundayim kuzenin nisani var ve oray gidicem yani persembe sabahi yola cikicaz birdaha pazartesi burda olurum hayirlisi olur insallah süpriz olur

Bende 1 yıldır istiyorum
ALLAH ne zaman dilerse o zaman olacak

kızlarrrr günaydın.... temiz bir iç çamaşırına bir ped takıp 3 damla elma yağı damlatıp kullananlar var ayrıca gebe kalanlar da var ben denemeye başladım. tüplerde iltihap vajinal mikroplara iyi geliyormuş ve temizliyormuşş.

Kandada hemen çıkmıyormuş döllenmeden 12-14 gün sonra ancak kana geçiyormuş

Su an adet sancilarim basladi bir kac gün önceden baslar hep ümidim yok bu aydada okadar zor ki tam 4 senedir ugrasiorum artik inanin akacak göz yasim bile kalmadi her ay aglamaktan .. rabbimin bir bildigi vardir demekten baska bise gelmior elimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…