Şu an kendi olurunda olursa olur ...normal kontrollerimi yaptırdım bu ay kürler denemiştim 3 yumurtam olmuş ama henüz 14-15mm lerSen ne yapmayı dusunuosun varmı tedavin falan
Hım anladım cnm inş bu ay gusel haberlerini alırım.. incir de yumurtalara iyi gelio mus incir ye bol bolŞu an kendi olurunda olursa olur ...normal kontrollerimi yaptırdım bu ay kürler denemiştim 3 yumurtam olmuş ama henüz 14-15mm ler
Bende insülin direnci var onun içinde ilaç kullanıyorum..ama bal tarçın çörek otunu 3-4 gün yedim ..bide incir kürünü günde bir bardak 3gün içip bıraktım..bir yere yararken başka yeri bozmayalım diye kararında bıraktım..Hım anladım cnm inş bu ay gusel haberlerini alırım.. incir de yumurtalara iyi gelio mus incir ye bol bol
Anladım cnm benim hemşire arkadaşım var oda hamile kaldığında insülin direnciyle ilgili sıkıntı çekmiş ben ona sorayım ne yapılması gerekio öğrenince sana solerim olur muBende insülin direnci var onun içinde ilaç kullanıyorum..ama bal tarçın çörek otunu 3-4 gün yedim ..bide incir kürünü günde bir bardak 3gün içip bıraktım..bir yere yararken başka yeri bozmayalım diye kararında bıraktım..
Teşekkür ederim canım..Anladım cnm benim hemşire arkadaşım var oda hamile kaldığında insülin direnciyle ilgili sıkıntı çekmiş ben ona sorayım ne yapılması gerekio öğrenince sana solerim olur mu
Rica ederim :)Teşekkür ederim canım..
Eki Görüntüle 1893563 Merhaba arkadaşlar 4 yıllık evliyim 1 yıldır deli gibi çocuk için uğraşıyordum denemediğim şey kalmadı artık umudum tükenmeye başlıyordu oluruna bıraktım öylesine 1-2 kez ay içersinde denedik ve 8 günüm geçiyordu bugün test yaptımRabbim hepimizin kalbine gönlüne göre versin
İnşallah Allah gönlüne göre versinMaşallahh Allah sağlıklı bebekler nasip etsin inş.Darısı başıma inşallah
Selam kizlar ne var ne yok güzel haber alan varmi bakalim ve bir sorum olcakti kasinti hamilelik belirtisi olabilirmi bir kac gündür bacaklarimda asiri kasinti var adetime 5 gün kaldi allahimin izniyle insallah bu ay hep beraber güzel haberler aliriz
iyilik canım ne olsun çalışmaya devam... gebelik belirtilerinden birisi adet gününü bekle derim daha sonra kan testi yaptırırsın.
Son günler gecmek bilmior insan merak ediyor iste canim belkide positif bise duyMak icin soruyoz .. hayirlisi insallah
Rabbim herkse nasip etsin saglikla kucagina almani temenni ederim cok sewindimEki Görüntüle 1893563 Merhaba arkadaşlar 4 yıllık evliyim 1 yıldır deli gibi çocuk için uğraşıyordum denemediğim şey kalmadı artık umudum tükenmeye başlıyordu oluruna bıraktım öylesine 1-2 kez ay içersinde denedik ve 8 günüm geçiyordu bugün test yaptımRabbim hepimizin kalbine gönlüne göre versin
Rabbim herkse nasip etsin saglikla kucagina almani temenni ederim cok sewindim
Çok teşekkür ederim amin Allah herkesin gönlüne göre versinRabbim herkse nasip etsin saglikla kucagina almani temenni ederim cok sewindim
haklısın bi ümit işte. kan testinde hemen çıkıyor yaptırma şansın varsa bi kan testi yaptr
Kandada hemen çıkmıyormuş döllenmeden 12-14 gün sonra ancak kana geçiyormuş
Kandada hemen çıkmıyormuş döllenmeden 12-14 gün sonra ancak kana geçiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?