Gorusmuyorum canım zaten artık evimi bile çok uzağa taşıdık oyle psikolojim bozulmuştu daha çok yeniyiz 6 haftanın içindeyim canım rabbim en kısa zamanda sanada ol desin insallahKusura bakma canim ama öyle arkadaslar olmaz olsun uzak dur öyke insanlardan rabbim sonunda senin yüzünede güldü insallah sag saglim kucaginada alirsin kac haftalik oldu
Gorusmuyorum canım zaten artık evimi bile çok uzağa taşıdık oyle psikolojim bozulmuştu daha çok yeniyiz 6 haftanın içindeyim canım rabbim en kısa zamanda sanada ol desin insallah
Hamile kalmak içi soğan suyu kullanan oldumu aranızda
Rabbim kimsenin kucağını bos bırakmasın insallah en kısa zamanda sanada hayırlı bi evlat nasip etsin insallahAaa daha yeni inan cok sevindim adina amin insallah tüm isteyenlere versin rabbim
Canım inşallah hissettiğin gibi olur ümitlendirmek istemem ama çoğu tanıdıgımdada olurdu bu belirtiler müjdeli haberi alırdık inşallah yüzün güler ama stresten dolayıda hormonlarda değişim olabiliyor bende çok olurdu ama sonuç hep negatif Rabbim sana nasip etsin inşallahGünaydın arkadaşlar nasılsınız. Bi sorum olacak adet olmama 12 gün var ama göğüslerim çok fena halde ağrıyor südyeni çıkarınca aklım çıkıyor sanki yere düşecek gibi ağrıyor göğüslerim uçları da çok kötü acıyor yanıyor ayrıca afedersiniz gazım oluyor sürekli kasıklarım da da batma var son adet tarihim eylül 17. 35 günde bir adet oluyorum bu ayında 20 sinde adet olacağım sizce böyle erken belirtiolurmu? Cevap yazarsanız sevinirim rabbim hepimizin kucağını bebişle doldursun inşallah.
Amin İnşallah Can'ım rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versinCanım inşallah hissettiğin gibi olur ümitlendirmek istemem ama çoğu tanıdıgımdada olurdu bu belirtiler müjdeli haberi alırdık inşallah yüzün güler ama stresten dolayıda hormonlarda değişim olabiliyor bende çok olurdu ama sonuç hep negatif Rabbim sana nasip etsin inşallah
Canım ümit vermiş gibi olmiyim ama bende boyle oldum bende 4.5 sene bekledim bebeğim olsun diye olmuyo diye ümidi kestim tam tüp bebek yaptiracagımız ay hamile kaldim aynı dediğin gibi oluyodu bide buna ek adetime 10 gün varken adet sncisi gibi sncilar gliyodu agriyodu kesin erken adet gördüm zaten goguslerimde agriyo diyodum ama olmuyodumGünaydın arkadaşlar nasılsınız. Bi sorum olacak adet olmama 12 gün var ama göğüslerim çok fena halde ağrıyor südyeni çıkarınca aklım çıkıyor sanki yere düşecek gibi ağrıyor göğüslerim uçları da çok kötü acıyor yanıyor ayrıca afedersiniz gazım oluyor sürekli kasıklarım da da batma var son adet tarihim eylül 17. 35 günde bir adet oluyorum bu ayında 20 sinde adet olacağım sizce böyle erken belirtiolurmu? Cevap yazarsanız sevinirim rabbim hepimizin kucağını bebişle doldursun inşallah.
Slm cnm nasılsın bugün hsg filmi mi cektirdim çok şükür tüp lerim açık çıktı rahatladım yaaDaha yeterince büyümemişler canım..14..15 büyüklükleri..nasipte varsa olur..
Geçmiş olsun canım..çok şükür sevindim valla açık olduğuna..Slm cnm nasılsın bugün hsg filmi mi cektirdim çok şükür tüp lerim açık çıktı rahatladım yaa
Şimdi ne yapmayı düşünüyorsun?Slm cnm nasılsın bugün hsg filmi mi cektirdim çok şükür tüp lerim açık çıktı rahatladım yaa
Bende işe yaramadı malesefSlm canim ben 1 sene önce falan denemistim ama bir faydasi olmadi ama faydasi olanida cok duydum herkezte farkli canim ama dene birsey kaybetmessin
Tsk ederim cnm valla Kasım ayında asilamaya baslayacaz inşŞimdi ne yapmayı düşünüyorsun?
Amasyada mı olacak tatlım aşılaman?Tsk ederim cnm valla Kasım ayında asilamaya baslayacaz inş
Evet cnm amasyada dusunuorumAmasyada mı olacak tatlım aşılaman?
Bir çok arkadaş hsg den sonra hamiş kaldı ..inşallah seninde olur tatlım...Evet cnm amasyada dusunuorum
İnş cnm mm inş hepimiz hamile kalırızBir çok arkadaş hsg den sonra hamiş kaldı ..inşallah seninde olur tatlım...
Sen ne yapmayı dusunuosun varmı tedavin falanBir çok arkadaş hsg den sonra hamiş kaldı ..inşallah seninde olur tatlım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?