uzun zamandir bebek bekleyenler

Kusura bakma canim ama öyle arkadaslar olmaz olsun uzak dur öyke insanlardan rabbim sonunda senin yüzünede güldü insallah sag saglim kucaginada alirsin kac haftalik oldu
Gorusmuyorum canım zaten artık evimi bile çok uzağa taşıdık oyle psikolojim bozulmuştu daha çok yeniyiz 6 haftanın içindeyim canım rabbim en kısa zamanda sanada ol desin insallah

Gorusmuyorum canım zaten artık evimi bile çok uzağa taşıdık oyle psikolojim bozulmuştu daha çok yeniyiz 6 haftanın içindeyim canım rabbim en kısa zamanda sanada ol desin insallah

Aaa daha yeni inan cok sevindim adina amin insallah tüm isteyenlere versin rabbim

Günaydın arkadaşlar nasılsınız. Bi sorum olacak adet olmama 12 gün var ama göğüslerim çok fena halde ağrıyor südyeni çıkarınca aklım çıkıyor sanki yere düşecek gibi ağrıyor göğüslerim uçları da çok kötü acıyor yanıyor ayrıca afedersiniz gazım oluyor sürekli kasıklarım da da batma var son adet tarihim eylül 17. 35 günde bir adet oluyorum bu ayında 20 sinde adet olacağım sizce böyle erken belirtiolurmu? Cevap yazarsanız sevinirim rabbim hepimizin kucağını bebişle doldursun inşallah.

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve bende bebek istiyorum ama bi türlü olmuyor eşimin değerleri düşük olduğu için 1 yılımız yeni doldu biliyorum yıllarca bekleyenler oluyor ama yinede beklemek çok zor ben tam bir çocuk aşığıyım galiba Rabbim bununla imtihan ediyor beni rüyasında hamile oldugunu görüpte hamile kalanlar olurmuş Rabbim müjdesini verirmiş bende geçen hafta rüyamda doğum yaptığımı ve sancıyı çektiğimi gördüm resmen o acıyı hissettim ama cok basit bir doğum geçiriyormuşum adet sancısı gibi bişeydi bebek doğuyor ve annem alıyor ilk kucağına bana getirip gösteriyor annesi görsün önce diye sonra dışarı çıkarıyor cocugu babama eşime gösteriyor getiriyor ve ablama veriyor ablam giydirip temizliyor bebeğimi ben ayakta dolaşıyorum yeni doğum yapmış gibi değildim hiç sonra bebeğimin yanına gidiyorum ablamın kucağında öyle tatlıydı ki erkekti ablam bana doğru ceviriyor gözleri eşimin gözleri gibi sonra ben duygulanıyorum gözlerim doluyor uyanıyorum ve agladım uyandığımda yanımda olacak sandım ertesi günde eltim görmüş rüyasını bebeğim oluyormuş erkekmiş ve benim gördüğüm gibi bi bebek tarif etti bana birde bebeğin cok uzun saçları vardı söylemeyi unuttum eltimde öyle görmüş umutlandım tabi kayınvalidem geldi dün iki kez bebeğim oldugunu görmüş olacak dedi hissediyormuş daha önce eltimin cocugunuda rüyasında görmüş hamile oldugunu öğrenmişler böyle şeyler olunca umutlanıyor insan ama işte Rabbim ne zaman verirse 

Canım inşallah hissettiğin gibi olur ümitlendirmek istemem ama çoğu tanıdıgımdada olurdu bu belirtiler müjdeli haberi alırdık inşallah yüzün güler ama stresten dolayıda hormonlarda değişim olabiliyor bende çok olurdu ama sonuç hep negatif Rabbim sana nasip etsin inşallah

Amin İnşallah Can'ım rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin

Canım ümit vermiş gibi olmiyim ama bende boyle oldum bende 4.5 sene bekledim bebeğim olsun diye olmuyo diye ümidi kestim tam tüp bebek yaptiracagımız ay hamile kaldim aynı dediğin gibi oluyodu bide buna ek adetime 10 gün varken adet sncisi gibi sncilar gliyodu agriyodu kesin erken adet gördüm zaten goguslerimde agriyo diyodum ama olmuyodum

canim bizde de bi sorun yoktu 5 ay denedik ben hemen istedigim icim bal tarcin corekotu kürünü yaptim, esime de keciboynuzu suyu icirdim ara ara.. bunlari kullandigim ertesi ay hamile kaldim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…