Uzun Zamandır Yalnız Olanlar Dertleşelim mi??.........

Kızlar her erkek çok iyi manevi destek mi veriyor sanıyorsunuz.
Tamam belki binde biri mükemmel erkek olabilir. Ama ne kadar iyi olursa olsun, deli gibi sevseler de her ilişkide sorun çıkıyor, kimisinde çok kimisinde az.
Yalnız olunca her yönden daha rahat oluyor insan. Durun bakalım zamanı gelince hepsi olacak. Yalnızların sayısı az değil
Önemli olan kendi kendine destek olabilmek, yetebilmek.
Böyle konuştuğuma bakmayın bazen ben de karamsar oluyorum melankolik takılıyorum ama insan bi süre sonra aşıyo :))
Üniversite okumayan arkadaşlarımın da işi olduğunu görünce ben de kendime acıyorum bazen, yine de iyi ki okumuşum diyorum. Nasip, kısmet işi bunlar.

ya inanamıyorum aynı mesaj gitmiyo derken 3 kere gitmiş offfff

Son düzenleme:

ah canm benm ağlama ben kpss sürecini o kadar iyi biliyorumki ama buda rabbimizin bi imtihanı işte 1 yıl sık dişini sonra memur ol..şu an ne yapıyorsun peki??

napacağz biz böyle yaa... ( siz ne yapıyorsunuz peki şu an ? sınav sonuçları nasıl..umarım iyidir(

erken denileceğini biliyordum ama :))

Aynı ben vallaha..Peki siz şuan günlerinizi geçiriyorsunuz..Benim için belki en zor gelen dönem ..bütün gün pc başında iş ilanları ve kk dertleşerek geçiyor .Bir uğraş mı edinsek?

kpss bu yıl nasıl geçti sizin ???

Son düzenleme:

22 ... biliyorum şimdi daha küçüksn diyeceksin:)

:) Demeyim ben en iyisi :)
Ama canım sırf çevrendekiler evlendi diye öyle duygulara kapılma bence, kısmet bu tür şeyler. Sen bi iş bul çevrende bir sürü insan olur, sosyal hayatın olur o zaman böyle şeyleri aklına getirmezsin

hayatınızın aşkı belki gireceğiniz işyrinde karşınıza çıkacaktır ..insan ne zaman olacak diye beklerken nezaman,nasıl,ne şkilde evlenip çoluk çoçuğa karıştığını anlamıyor bile..hayırlı insanın karşınıza çıkarması için dua edin..

bir şey sormak istiyorum burada içinden geçen "kaderindeki insanla karşılaşmak mı" yoksa sana destek olacak birini hayatına sokmak mı? sevgili anlamında tabi.. eğer evleneceğin insanı istiyorsan bence çevsesel bir baskının sana yansımasını yaşıyorsun herkes nişanlı, sözlü vs diye.. ama canım yaşın gerçekten küçük şuanda. bundan 20 yıl önce 22 uygun bir yaştı ama şimdi 30 lara çıkıyor evlilik yaşı. bence sen sosyal aktivitelerini çoğalt hayatında hobi gibi yapmaktan keyif aldığın şeyleri bulmaya çalış. kpss de bitti zaten.. mesela mesleğinle ilgili güzel bir kursa gidebilirsin, bir spor yapabilirsin. ortam atlarsın yani. yeni insanlar yeni ortamlar farklı pencereler açacaktır sana.
sevgiyle..

kızlar hepinizin cevaplarınızı okudum öncelkle şunu söyleyim zaten kaderimizdeki insan karşımıza çıkarsa bi şeklde destek olacak insanıda bulmuş oluruz tabi inşallahhh .... her anımızda tabi inşallah.... aynı duyguları yaşayan insanların olmasına sevineyim mi yoksa üzüleyim mi bilmiyorum =((

ben de bu aşk meşk olaylarından çok şanssızımdırhiçbir zaman arayış içine girmedim.kendimi yalnızken de çok mutlu ve huzurlu hıssedıyorum.kendımı ''tamam'' hissetmek ıcın asla kımseye ıhtıyac duymadım.kendi kendine yetebılen bır ınsanım.arkadaslarım ayda bır sevgılı degıstırırken ben bıten bır ılıskımın ardından uzun sure yenı bırıne kapıyı acmadım.her zaman en beklemedıgım zamanlarda bırılerıyle tanıstım. aşkta hıc mutlu olmadım dıyebılırım.ya sevdım sevılmedım.ya sevıldım sevemedım :) ya uzaktaydı ya başka bir engel vardı..bu durumun tamamen Allahın takdiri oldugunu anladım ama.ALLAH bişeyi kısmet etmıyorsa etmıyor işte.ben de her şeyde bir hayır vardır diyorum fazla da kafama takmıyorum hayatımda hep hedeflerım vardı.egıtımıme her zaman onem vermısımdır ve bu konuda ailem de benı maddi manevi hep desteklemıstır.şuanda hayattaki en buyuk gayem kendi ayakları uzerınde durabılen,maddi ve manevi bagımsızlıgını kazanmıs bir kadın olmak. ayrıca saçma sapan bir sürü ilişki yaşamaktansa dogru duzgun 1 tane olsun tam olsun :)) bu konuda sabırsızlık etmemek gerekıyor.ve aşkın her zaman en beklemediğimiz anda geldiğini unutmamak lazım

aynen öyle canım zaten sevgilisi olanlarda mutlu değil (çevremdekiler )
artık evlilikten korkmaya başladım

ben de gercekten etrafımda sevgılısı olan ınsanları hıc mutlu gormuyorum.sureklı bır sorun ıcındeler.. enınde sonunda da ayrılıyorlar ve o kadar emek boşa gitmiş oluyor yani biz gercekten aradıgımız kişinin ''o'' kişi olduğunu nerden anlayacagız ya?!??!?

Bu zamanda bende güvenemiyorum yaklaşamıyorum ,kaçıyorum ,sert duruyorum ..Sonuçta bir ömür geçireceksin ..İçinin ısındığı insan olsun ...Evlenmek için evlenilmez gaza gelipte ....Allah gönlünüze göre versin en kısa zamanda işallah :))

ben de kendimi bu kadar yakın hissettiğim bi topic olmamıştı=)
ben de hep kaderimdeki kişi kim acaba diye bekledim.
karşıma bir sürü kişi çıktı, ama ben hep yanlış kişileri seçtim ya da sevdim=)
yalnızlığın verdiği duyguyla en imkansız en yanlış kişilere sarıldım.
her ayrılığın ardından yalnızlığın benim için en iyisi olduğuna karar verdim.
ama gel gör ki zor zamanlarda insan kendisine en yakın olan kişiyi arıyor.
benim de liseden ya da üniversiteden arkadaşlarımın her birinin ya düzenli ilişkileri var ya da ayda bir sevgili değiştiriyorlar.
acaba diyorum sorun bende mi?
şimdi bide okul bitti evdeyim iş yok güç yok iyiden yanızları oynamaya başladım=)

herzaman yanında olacak ,dertlesecek ,her konuda yardımcı olacak

kısacası manevı destek ıcın bır erkege ıhtıyac duyarsan eger üzülürsün !

cunku öyle bir dünya yok :) bu senin eşin de olsa emin ol

bi erkek seni her türlü manevı açıdan ihtiyacınızı karşılayamaz .

aynı durum bayan arkadaslar içinde gecerlidir .

şu sıralar sık sık söylediğim ve yeni yeni anladığım birsey var kı

o da şu ; sana her açıdan manevi desteği sağlayacak

en iyi arkadaşın sırdasın ve seni asla yarı yolda bırakıp da gıtmeyecek

en güvenilir iki varlık vardır onlar da "ANNEN ve BABANDIR"

hastalandıgında eşin bile bir gün iki gün seninle ilgilenır ama sonra sıkılır

fakat annen ve baban sabaha kadar başında iyileşmeni bekler .

arkadaşına derdini anlatırsın bir gün iki gün seni dinler ama

sonra senin derdinden sıkılır .fakat annen ve baban günlerce haftalarca aylarca

senin derdini dinler .o yüzden tatlım bu dünya da annen ve babandan baska

kimseye ıhtıyac duyma .

unutma ; eger mutlu olmak stiyorsan kimseden birşey bekleme

evet ama insan bi beklenti içine giriyor yaaa....

benim gibi düşünen baya bir arkadaş var

Allah hepimizin gönlümüze göre versin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…