Bende üniversiteyi geçen sene bitirdim aynen arkadaşlarım ya evli ya nişanlı ya da bebk bekliyorlar..Onlarda kendi yoluna gitti biryere kadar ...konuşçak insan kalmadı..kpss sürecinde kandırdım kendimi geçti..ama şuan ne yapcağımı bilemiyorum ağlamaktan gözlerim şişiyor kimi zaman..
Okurken taliplerim oldu bende ısınamadım korktup kaçtımmm..önce iş bulayım dedim ekmeğimi alayım o da olmuyor..şimdi diyorum hayatımda biri olsa bu süreçte destek olur kolay atlatırm bir amacım olur o da yok..ark hep birileri var haytaında eskisi gib görüşemiyoruz bile..harıl harıl iş arıyorum..sosyal ortam bulmaya çalışıyorum ..
Bazen açılan konuları kendime yakın bulurum ahanda benim derdim dediğim olmuştur.
Ama sana yemin edebilirim benim ağzımdan çıksa bu kelimeler ancak bu kadar olurdu.
Seni çok iyi anlıyorum çünkü tıpatıp aynı durumdayız.
Geçen yıl mezun oldum. Kpss hazırlanayım dedim evde kaldım, işe girmedim.
Üniversite de hayatıma kimse girmedi.
Yanlızlık çektim / çekiyorum kısaca.
Sabahları bir günaydın, geceleri iyi geceler diyebileceğim, omzuna yaslandığımda tüm dertleri unutabileceğim birini istedim ama maalesef olmadı.
Hala karşıma çıkmadı. Bende çıksın istiyorum ama yok :)
22 yaşında evlenip napacaksın ya benden 1 yaş küçüksün. Sevgilin olsun isteyebilirsin ama herşeyin bi zamanı var. Tabi ki tek yalnız sen değilsin. Ben artık sevgilim olmadan daha güçlü olduğumu ve kendimi daha iyi anladığımı fark ettim.
İnsan zaten sevgilisiyle bi yere kadar dertleşebiliyo yine kız arkadaş bambaşka.
Boşver kimseye muhtaç olduğunu düşünme sakın. Yalnızlığın tadını çıkar. Seni kıskanan sorun çıkaran bi sevgilin yok. Ya da kıyafetlerine karışan bi kocan yok. Zamanı gelince zaten olacak gençliğini yaşa yalnızlığın tadını çıkar :)
Benim de bir sürü arkadaşım evlendi, hatta bana evde kalmış muamelesi yapıyorlarAma ben 30'dan önce evlenmeyi düşünmüyorum kim ne derse desin. Tabi herkesin kendi görüşü ama okuldu sınavdı derken daha yeni yaşadığımı anladım. Hemen evlenip napayım.
Yani anlatmak istediğim 22 yaş çoooooooooook erken. Hele de üniversite okuyan bayanlar için.
Aynı ben vallaha..Peki siz şuan günlerinizi geçiriyorsunuz..Benim için belki en zor gelen dönem ..bütün gün pc başında iş ilanları ve kk dertleşerek geçiyor .Bir uğraş mı edinsek?
ah canm benm ağlama ben kpss sürecini o kadar iyi biliyorumki ama buda rabbimizin bi imtihanı işte 1 yıl sık dişini sonra memur ol..şu an ne yapıyorsun peki??
napacağz biz böyle yaa...( siz ne yapıyorsunuz peki şu an ? sınav sonuçları nasıl..umarım iyidir (
kpss bu yıl nasıl geçti sizin ???[/QUO
benim bölüm için kpss 90 dan başaldığı için umut yok özel sektörde arıyorum devamlı
ah canm benm ağlama ben kpss sürecini o kadar iyi biliyorumki ama buda rabbimizin bi imtihanı işte 1 yıl sık dişini sonra memur ol..şu an ne yapıyorsun peki??
napacağz biz böyle yaa...( siz ne yapıyorsunuz peki şu an ? sınav sonuçları nasıl..umarım iyidir (
kpss bu yıl nasıl geçti sizin ???[/QUO
benim bölüm için kpss 90 dan başaldığı için umut yok özel sektörde arıyorum devamlı
hangi ildesn peki ben ankaradayım eğer ankaraysan yardımcı olabilirim
hangi ildesn peki ben ankaradayım eğer ankaraysan yardımcı olabilirim
Çok teşekkür ederim sağolasın ama izmirdeyim
22 ... biliyorum şimdi daha küçüksn diyeceksin:)
merhaba sevgili arkadaşlar.... benim gibi hissedenler var mı acaba .... üniversite bitti benim çoğu arkadaşım üniversiteden veye memleketinden birileriyle nişanlı veya evlendi bu yaz.... benim yaşımdakiler nişanlı yada evli....
benim kaderimdeki insan hala bulamadı beni..üniversitede ailemden uzakta kaldım öğrenci evinde insan kendine destek olarak birini arıyor...aileden uzaksın ya bi boşluğa düşüyorsun sanırım...ama benim hayatıma kimse girmedi...talipler çıktı ama hiçbirine içim ısınmadı... yanlış anlamayın koca meraklısı biri değilim ama kız arkadaşlarımla sadece bir yere kadar dertleşebiliyorum her anımda yanımda olacak birine o kadar ihtiyacm oluyor ki..
bazen allahım kaderimdeki insanı bi an önce çıkar karşıma diyorum
mezun olduktan sonra kpss çalışma amaçlı memlekette kaldım bu durumu yaşayanlar beni çok iyi anlar mezun olmuşsun ama evde kpss çalışıyorsun ve destek olacak bana yardımcı olacak birine çok ihtiyaç duydumm... ama olmadı ... bi de arkadaşlarımı mutlu mesut görünce ben ne zaman böyle olacağım diyorum =(((
ya lütfen beni yargılamayın ben kimseye anlatamadığım içimn ta derinlerindekileri yazıyorum ama el ele tutuşanları görünce bi tuhaf oluyorum((((((([/QU
bu kadar olur hissettiğim şeylerin aynısını hissediyosun:)) bende kendime diyodum bi tek benmi böyleyim diye ama lütfen kendini fazla yalnızlık pskolojisine kaptırma hasta olrsun dikkat et
ben de bu aşk meşk olaylarından çok şanssızımdırhiçbir zaman arayış içine girmedim.kendimi yalnızken de çok mutlu ve huzurlu hıssedıyorum.kendımı ''tamam'' hissetmek ıcın asla kımseye ıhtıyac duymadım.kendi kendine yetebılen bır ınsanım.arkadaslarım ayda bır sevgılı degıstırırken ben bıten bır ılıskımın ardından uzun sure yenı bırıne kapıyı acmadım.her zaman en beklemedıgım zamanlarda bırılerıyle tanıstım. aşkta hıc mutlu olmadım dıyebılırım.ya sevdım sevılmedım.ya sevıldım sevemedım :) ya uzaktaydı ya başka bir engel vardı..bu durumun tamamen Allahın takdiri oldugunu anladım ama.ALLAH bişeyi kısmet etmıyorsa etmıyor işte.ben de her şeyde bir hayır vardır diyorum fazla da kafama takmıyorum hayatımda hep hedeflerım vardı.egıtımıme her zaman onem vermısımdır ve bu konuda ailem de benı maddi manevi hep desteklemıstır.şuanda hayattaki en buyuk gayem kendi ayakları uzerınde durabılen,maddi ve manevi bagımsızlıgını kazanmıs bir kadın olmak. ayrıca saçma sapan bir sürü ilişki yaşamaktansa dogru duzgun 1 tane olsun tam olsun :)) bu konuda sabırsızlık etmemek gerekıyor.ve aşkın her zaman en beklemediğimiz anda geldiğini unutmamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?