Üzüntüden ölücem

Siz daha sevgilisiniz.
Belki annene, yengene(!) okadar samimi değil ya da bu kadar içli dışlı olmak istemiyor da bahane ediyor olamaz mı?
Erkekler biz gibi değil bizi sülalesiyle tanıştırmak isteseler seviniriz ama onlar boğulur.
Son derece saygısızca ama sanki kaba tabirle bu şekilde ayar vermek istemiş duruma gibi. Kendince protesto etmiş ve gitmemiş.
Açıkcası sevgilimin annesi, yengesi, kuzeni yurduma gelse ben hangisiyle sevgiliyim der garipserdim. Yenge ne alaka cidden çözemedim

Şimdiden bu kadar aileleri katarsanız çabuk yıpranırsınız bu kadar resmiyet iyi değil, arkadaşım.
Şuan içinse hiç arama ne kadar hoşnut olmasa bile büyüğü olarak annen ayağına gitmiş, saygılı davranması gerekiyodu.
Arama ki düşünüp, dank edebilsin bi'şeyler

üzüntüden ölecek bişey yok bence.annenizin sözünü dinleyin.ortada bu davranışları sergilicek bi durum sebep yok.sanırım aile meseleleri falan erkek arkadaşınızı germiş ve olayı saygısızlığa vurmuş.yapılan şey sadece size değil ailenizede yapılmış.mezuniyet olmuş artık eskisi kadar sık görüşemiceksiniz ayrı memleketlerde iseniz işiniz böyle biriyle çok zor

Erkekler ailelerini ilişkilerine bu denli dahil ettiklerinde kızıyoruz. Ana kuzusu diyoruz. Ama kendimiz yapıyoruz.
Sevgilinizin annenize bu kadar saygısızca davranması çok ayıp.
Ama anneniz de neden ilişkinizin bu kadar içinde anlamadım açıkcası.
Hadi anneyi geçtim yenge de dahil.

İlişki iki kişiliktir. Yaşadığınız her sorunu anne babanıza anlatmayın.
Varsa yanınızda yörenizde olgun biri anlatın nasihat alrsınız.
Sevgilin sorunlarını annesine anlatsaydı anneside ayrıl oğlum demeye getirseydi.
Şirret kaynana diye adını çıkartırdık kesin.

Aynen neden bu kadar üzerine düştünüz?
Annen yengen sen.. Hadi sen arardın birkaç defa da, mezuniyet günümde hiçte onun triplerini çekmezdim açıkçası..
Defalarca aramak olmadı bide yurduna gitmek ve onun bu lakayıt davranışlarına karşın benim içimde bişeyler biterdi..
Ararsa kesinlikle yüz verme oda seni bi 100 kere falan ararsa buluşup neden böyle yaptığını sorabilirsin belki..

Çok acaip geldi bana sevgilinin davranışları:44:

Seninle evlenmeyi düşünüyor mu peki?Evlilik korkusu varsa o yüzden ailenle yakınlaşmak istememiş olabilir.

benimle bir sorunu yoktu çok şükür...

yani içimde olan bazı şeyler köreldi-bitti denebilir...

işin aslı okul bittiği için dgs sınavına giricektik ve ondan sonra dönem başı yani eylül gibi nişan yapmayı düşünüyoduk acaba bu mu korkuttu..

hep kendimden korkardım yapamam değişir miyim diye

paylaştığım arkadaşlarım bile onun neden böyle davrandığını anlamayıp ona bu davranışı yakıştıramadılar...

aynı ilin yani giresunun iki ayrı ilçelerinde yaşıyoruz onlar biraz daha köy tarafında bizse merkezdeyiz pek uzak değiliz ama yazları pek görüşemiyoruz...

artık ilerisinin olmayacığını da düşünüyorum bende.

en azından ne kadar zaman geçerse geçsin unutmayacağımı...

aslında aileler konusunda ilk ben tanışmıştım onun annesiyle...

gerçekten de bu kadar erken bir şekilde aileler işin içine girmseydi...

keşke düşmeseydim dedim ama artık çok geç oldu malesef...

hiç aramasam üstüne düşmesem daha iyi olurdu

Çok acaip geldi bana sevgilinin davranışları:44:

Seninle evlenmeyi düşünüyor mu peki?Evlilik korkusu varsa o yüzden ailenle yakınlaşmak istememiş olabilir.

acayipten ötede onu tanıyan arkadaşlarım bile neden böyle davrandığına bir anlam veremediler...

eylül-ekim gibi nşan yapmayı planlıyoduk... hayırlısı olsun demekten başka yapacak birşeyim yok...

Erkekler çok korkaktır. Sizin ailenizin bu kadar olayların içinde olması korkutmuştur onu. Aman allahım evleniyor muyum ben? demiştir.

kızlay yazdığınız yorumlar ve verdiğiniz düşünceler iin hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...

dün 5 gibi msj yazdı gittim mi annemler diye(anneme anne diye hitap eder)

bende ilk başta cvp atmadım fakat neden öyle davrandığını öğrenmek için yazdım 3 saat sonra neden öyle davrandın diye.

verdiği cevap tekrardan şoka girmeme neden oldu zaten

beni sinirlendirmeseydin oldu...

tabi bu sefer ben sinirlenmeye başladım ve "ben seninle tartıştığımda yada kavga ettiğimde annenlere asla ama asla bir saygısızlık yapmadım. yaptığın şey çocukçaydı ve sorumsuzca,saygısızca bir davranıştı. bana yapabilirdin ki yapıyodun ama anneme yaparak onu üzmene gerek yoktu seni bundan dolayı asla ama asla affetmeyeceğim" diye msj çektim.

bunun üzerine yumuşayıp "yaptığımın kötü bişey olduğunu biliyorum. ben anneni arayıp özür dilemek istiyorum"dedi ve 23.00 gibi annemi aramış.

annemde yorgun olduğunu söylemiş kapatmışlar.

bizim en son konuşmamızda 01. gibi oldu bende kalan bir ceketi vardı onu almak istediğini söyledi bende onu al ve hayatımdan çık dedim.

bu sabah yine msj aymış nerdesin seni merak ettim diye. bende dün de ben seni merak ettim hiç etme karşılığı çok kötü oluyor dedi.

Sobnuç olarak kızlar bu saygısızlığı ve sorumsuzluğu gibi davranışlarından dolayı hele de kardeşimin bana annem giderken ağladı demesiyle de aldığım bir karardan dolayı ayrılmaya karar verdim...

biraz önce annem aradı 20 dk önce konuşmuşlar sanırım annem biraz paralamış..

açıkcası annem hayatımda kendi kararlarıma YORUM katarak ortak olan birisidir ve asla ama asla kötülüğümü istemez.

ayrıl tarzında yorumlar yapmasının sebebi de kendisinin başından geçen 2 kötü evliliktir ve beni kardeşimi bu zamana kadar babasız kendi emekleriyle büyüttüğü içnde hayatımdaki tek aşkımdır herzamann..

hepinize yorumlarınızdan dolayı tekrar teşekkürler...

Erkekler çok korkaktır. Sizin ailenizin bu kadar olayların içinde olması korkutmuştur onu. Aman allahım evleniyor muyum ben? demiştir.

belkide evliliğe adım adım yaklaşmak korkutmuştur onu bilemiyorum..

sabahta arkadaşlarını arattı beni çağırıp konuşmak istediler kabul etmedim. üzülmesi yaptıklarından dolayı acı çekmesi gerekiyo.

yorumun için teşekkürler canım.

sevgilinin ailesi gelmedi mi mezuniyete bu bir özür değil ama kıskanmış yani ailesinin sizin ki gibi ilgili olmadığını düşünmüş olabilir mİ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…