işte merak ettiğim yer orası ne oldu da değişti neden ??
yani yengem de merak ettiği için aradı yani hepimiz samimiydik o yüzden yoksa olaya sülaleyi kattığım falan yok ama sonuçta başına kötü bişeyde gelmiş olabilirdi
Bence totoşu kalkmış onun
Mezuniyet onun için önemli olmayabilir, seninle bir problemi olabilir, onlarca sebep olabilir...
Ama ailemden insanlar onu arayacak, açmayacak, geri dönmeyecek, bir özür bile dilemeyecek adamı affetmem ben olsam
Tavrı ve saygısızlığı ortada, bu ilerde katlanarak büyür, çekebileceğine inanıyorsan devam et ama çok iyi düşün ...
Siz daha sevgilisiniz.
Belki annene, yengene(!) okadar samimi değil ya da bu kadar içli dışlı olmak istemiyor da bahane ediyor olamaz mı?
Erkekler biz gibi değil bizi sülalesiyle tanıştırmak isteseler seviniriz ama onlar boğulur.
Son derece saygısızca ama sanki kaba tabirle bu şekilde ayar vermek istemiş duruma gibi. Kendince protesto etmiş ve gitmemiş.
Açıkcası sevgilimin annesi, yengesi, kuzeni yurduma gelse ben hangisiyle sevgiliyim der garipserdim. Yenge ne alaka cidden çözemedim
Şimdiden bu kadar aileleri katarsanız çabuk yıpranırsınız bu kadar resmiyet iyi değil, arkadaşım.
Şuan içinse hiç arama ne kadar hoşnut olmasa bile büyüğü olarak annen ayağına gitmiş, saygılı davranması gerekiyodu.
Arama ki düşünüp, dank edebilsin bi'şeyler
üzüntüden ölecek bişey yok bence.annenizin sözünü dinleyin.ortada bu davranışları sergilicek bi durum sebep yok.sanırım aile meseleleri falan erkek arkadaşınızı germiş ve olayı saygısızlığa vurmuş.yapılan şey sadece size değil ailenizede yapılmış.mezuniyet olmuş artık eskisi kadar sık görüşemiceksiniz ayrı memleketlerde iseniz işiniz böyle biriyle çok zor
Benim de yenge, kuzen kapıma dizilse kalkardı valla vay be ben neymişim derdim
Şaka yaptım:26:
mezun oluyormuşsunuz, yaşı da küçük değil ki. bence de anneni dinle.[/QUOT
ben 20 o 21 yaşında... tabiki küçük değil ve ne yaparsa yapsın yaptığı saygısızlığı değiştirmez
dün için de keşke o kadar arayıp en azından annemi üzmeseydim diye düşünmeye başladımmm
Erkekler ailelerini ilişkilerine bu denli dahil ettiklerinde kızıyoruz. Ana kuzusu diyoruz. Ama kendimiz yapıyoruz.
Sevgilinizin annenize bu kadar saygısızca davranması çok ayıp.
Ama anneniz de neden ilişkinizin bu kadar içinde anlamadım açıkcası.
Hadi anneyi geçtim yenge de dahil.
İlişki iki kişiliktir. Yaşadığınız her sorunu anne babanıza anlatmayın.
Varsa yanınızda yörenizde olgun biri anlatın nasihat alrsınız.
Sevgilin sorunlarını annesine anlatsaydı anneside ayrıl oğlum demeye getirseydi.
Şirret kaynana diye adını çıkartırdık kesin.
Aynen neden bu kadar üzerine düştünüz?
Annen yengen sen.. Hadi sen arardın birkaç defa da, mezuniyet günümde hiçte onun triplerini çekmezdim açıkçası..
Defalarca aramak olmadı bide yurduna gitmek ve onun bu lakayıt davranışlarına karşın benim içimde bişeyler biterdi..
Ararsa kesinlikle yüz verme oda seni bi 100 kere falan ararsa buluşup neden böyle yaptığını sorabilirsin belki..
Çok acaip geldi bana sevgilinin davranışları:44:
Seninle evlenmeyi düşünüyor mu peki?Evlilik korkusu varsa o yüzden ailenle yakınlaşmak istememiş olabilir.
Erkekler çok korkaktır. Sizin ailenizin bu kadar olayların içinde olması korkutmuştur onu. Aman allahım evleniyor muyum ben? demiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?