Üzüntümü atamıyorum kızlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dün sosyal medyadan çok çekici, konum olarak bana çok yakın , iyi bir meslek,istediğim yaşlarda, epey gezmiş üstüne çok tatlı köpeği olan biri ekledi. Sonra profilinde takip ettikleri kısmına baktım hepsi kız 360 kişinin 300 ü kızdır. Eklememle çıkartmam bir oldu :) bende sosyal medya tanismalarina karşı değilim ama genelde sonu sizinki gibi bitiyor. En az bir kere yüzyüze görülen kişilerle sosyal medyadan tanışmak daha mantıklı bence. Bir de sosyal medya tanismalarina karşı olmayı ben anlayamıyorum. Beğenip eklemesi kadar normal ne var ? Sonuçta biriyle ilişkiye başlamadan önce de beğeniyoruz süreç içerisinde flört edip tanıyoruz

peki bu insanlar nasıl tanışsın?

-adam memurmuş
-işini, ailesini, adresini teyit etmiş
-adam gelmek istemiş

yani kadının burada aşırı istekli göründüğü bir kısım yok

kadın küçük şehirde yaşıyor
yaşı 30'ün üzerinde
sanırım memleketi de dğeil ki orada tanıdıklar tanıştırsın --ki beni şimdiye kadar kimse kimseyle tanıştırmadı yani.

ben yalnız kalmayı sorun etmiyoum. zaten sevgili olduğum kimseyle de sosyal medyada tanışmadım ama kendim için değil genel konuşuyorum...

30+ yaşta, memur, öğrenci vs. değil, etrafında bekar erkek bile sayılı olabilir (benim öyle mesela ama bambaşka şehirde bambaşka koşullarda, bekar, çalışan kardeşim var onun da öyle)
küçük yerde, yüksek ihtimalle bir ortam yok, kolay kolay akşam çıkamaz, etraftan memur kimse de tanıştırmıyorsa, üstelik memur kadına bir de illa memur vs. olacak kafaları var ülkede) bu insanlar nasıl tanışacak?

benim etrafımda ne kadar gezi programı vs. var hep bekar kadınlar valla.

peki bu insanlar nasıl tanışsın?

-adam memurmuş
-işini, ailesini, adresini teyit etmiş
-adam gelmek istemiş

yani kadının burada aşırı istekli göründüğü bir kısım yok

kadın küçük şehirde yaşıyor
yaşı 30'ün üzerinde
sanırım memleketi de dğeil ki orada tanıdıklar tanıştırsın --ki beni şimdiye kadar kimse kimseyle tanıştırmadı yani.

ben yalnız kalmayı sorun etmiyoum. zaten sevgili olduğum kimseyle de sosyal medyada tanışmadım ama kendim için değil genel konuşuyorum...

30+ yaşta, memur, öğrenci vs. değil, etrafında bekar erkek bile sayılı olabilir (benim öyle mesela ama bambaşka şehirde bambaşka koşullarda, bekar, çalışan kardeşim var onun da öyle)
küçük yerde, yüksek ihtimalle bir ortam yok, kolay kolay akşam çıkamaz, etraftan memur kimse de tanıştırmıyorsa, üstelik memur kadına bir de illa memur vs. olacak kafaları var ülkede) bu insanlar nasıl tanışacak?

benim etrafımda ne kadar gezi programı vs. var hep bekar kadınlar valla.

Öncelikle düzgün erkek sayısının düzgün kadın sayısının bir hayli altında olduğunu kabullenmek gerekiyor.
Yasa koyucular erkek olduğu için yasalar bile onları koruyor. Örneğin eskiden zina suçtu ama erkeğin zina yaptığı suçlaması için aile evinde buluşması, süreklilik arz etmesi falan gerekirken; kadının zina suçu için görülme yeterliydi. Sonra erkek için zina suçunu kaldırdılar. Feministlerin bastırması ile seneler sonra kadın için zina suçu da kalktı.

Yani erkek kafasında "evlenilecek kadın" "eğlenilecek kadın" ayrımı devletin kafasında da var. Aile kurumunu çok korumak isteselerdi, zina suç kapsamına girerdi. Şimdi de nafakayı kaldırmaya çalışıyorlar. Neden? Çünkü kadın erkeğin her yaptığını kabullensin diye, biliyorsunuz devlet en büyük işveren ve genellikle erkeklere iş veriyor. Para erkeklerde.

Erkeği baskılamak Türk devletinde yok. Bunu bileceğiz. Aile kurumu sürsün diye kadını baskılıyor bizim devletimiz. Tüm yükü kadına yıkmış.

Dolayısıyla bekarlığın kötü bir evlilikten daha iyi olduğunu düşünüyorsak zorlamayacağız, ille de evlenelim diyorsak her yolu denemek mübah elbette.

Öncelikle düzgün erkek sayısının düzgün kadın sayısının bir hayli altında olduğunu kabullenmek gerekiyor.
Yasa koyucular erkek olduğu için yasalar bile onları koruyor. Örneğin eskiden zina suçtu ama erkeğin zina yaptığı suçlaması için aile evinde buluşması, süreklilik arz etmesi falan gerekirken; kadının zina suçu için görülme yeterliydi. Sonra erkek için zina suçunu kaldırdılar. Feministlerin bastırması ile seneler sonra kadın için zina suçu da kalktı.

Yani erkek kafasında "evlenilecek kadın" "eğlenilecek kadın" ayrımı devletin kafasında da var. Aile kurumunu çok korumak isteselerdi, zina suç kapsamına girerdi. Şimdi de nafakayı kaldırmaya çalışıyorlar. Neden? Çünkü kadın erkeğin her yaptığını kabullensin diye, biliyorsunuz devlet en büyük işveren ve genellikle erkeklere iş veriyor. Para erkeklerde.

Erkeği baskılamak Türk devletinde yok. Bunu bileceğiz. Aile kurumu sürsün diye kadını baskılıyor bizim devletimiz. Tüm yükü kadına yıkmış.

Dolayısıyla bekarlığın kötü bir evlilikten daha iyi olduğunu düşünüyorsak zorlamayacağız, ille de evlenelim diyorsak her yolu denemek mübah elbette.
ben bekarım
hatta sevgilim de var ve evlenmeyi de düşünmüyorum
internet üzerinde de kimseyle sevgili olmadım....

zina ile ilgili yasa maddelerini de bizzat kendim atmıştım forumda bir konuya, insan hayret ediyor ama gerçekten maddeler öyleymiş eskiden ."erkek metresine ev tutarsa, nikahlı eş de bunu şikayet ederse anca o zaman zina suçu işlemiş olur" diyormuş yasa eskiden. kadın içinse "evde yabancı erkekle bulunmuş olması"= zina suçu! öyleymiş.
bu konularda haksızsınız demiyorum.

ben daha genel bir soru sordum sadece özellikle de burada internetten tanışılır mı diyen arkadaşlara soruyorum
su siparişini netten veriyoruz
okula netten gidiyoruz
işi netten yapıyoruz
küçük yer, ortam yok, genç değil ki okuldan bulsun, işyerinde de herkes evliyse mesela (benim de öyle)
ne yapacak bu kadınlar netten de tanışmazsa?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X