Çok erken başlamışsın böyle işlere,okuyup varana millete faydalı bir birey olmaya yoğunlaşsaymışsın keşke.
Ne olur beni yanlis anlama belki ben eski kafalardanim.ama benim düşüncem ilk once şu bir musulman kiz nasil bir erkegin evina gider hicmi korkmadin nasil guvendin sonucta beker erkek....benim esim eskiden çok capkinmis yani bana evlenmeden once cogu kizi evina gitirmis cogunu evina gitmis neden diye sordugumda???dediki oylesina kulandim onlari evlenecegim kiz sendin sana elimi ucunu bile surmedim evima gel demeya bile korktum seni kayip etmemek icin bu bir erkegin sözü düşüncesi.bana yanlış gelen evina gitib kendini nerdeyise ona teslim etmen.bana çok yanlış
Keşke evine bu kadar kısa sürede gitmeseydiniz. Açık açık konuşun olmadı sorgulayın aklınızda kalmasın hem de kendinizi oyalatmamış olursunuz.
Ooo şimdiden bu kadar hız yorucu. .
İyi insan gelir inşallah daha kücüksün..
bende onu planliyorum zaten en kisa surede konusmayi... nasil zannettigi gibi bi kiz olmadigimi gosterecem bilmiyorum.. erkenden evine gittime pisman oldugumu soylemelimiyim sizce? en fazla opustuk ama
böyle bir adamla mı evlendiniz yani?.benim esim eskiden çok capkinmis yani bana evlenmeden once cogu kizi evina gitirmis cogunu evina gitmis neden diye sordugumda???dediki oylesina kulandim onlari evlenecegim kiz sendin
Zamana bırak herşeyi. .gercekten cok yoruldum ya
evine bir daha gitmezsen zannetiği gibi bir kız olmadığını göstermiş olursunbende onu planliyorum zaten en kisa surede konusmayi... nasil zannettigi gibi bi kiz olmadigimi gosterecem bilmiyorum.. erkenden evine gittime pisman oldugumu soylemelimiyim sizce? en fazla opustuk ama
Sen kendinden emin ol yaptığının ilk defa olduğunu söyle ama ksrşısında ezik gibi durma yoksa bu açıdan üzerine oynar. Öpüşme durumundan daha fazlasını yaşamamanız sevindirici en azından çok ağzını açamaz.
evine bir daha gitmezsen zannetiği gibi bir kız olmadığını göstermiş olursun
haklisiniz, ben asil amacim onun yaptiginin yanlis oldugunu gostermek sonucta 4 ay konusuyoruz ama ilerlemiyo net konusmasini istiycem yoksa kendi yoluma bakicam, bunlari soylicem yani
Aynen öyle bir de sana şöyle söyleyeyim ağzınla kuş tutsan o senin hakkında ne düşünmek istiyorsa onu düşünüyor. Ben de yapmadığım halde nelerle suçlandım. Hakkımda kötü düşünmesin diye bi yerlerimi yırttım ama o istediği gibi düşündü gitti. Sen kendini biliyorsun sonuç olarak bir kez ona anlatırsın ister seni anlar ister kendi bildiğine devam eder boşver. İnceldiği yerden kopart istemiyorsa konuşmayı kes.
Bide sunu soyleyim erkekler basit kizlarni digil zor kizlarni sever.gururlu kadina guvenen kadin asla ezilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?