Uzuntumu paylasmak istiyorum

Derya Kul

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2014
168
18
18
28
iyi aksamlar guzel kizlarimiz :) 19 yasindayim. suan actim bi duygusal muzik oyle bakiyorumda ask konusundan cok yorulmusum. 12 yasindan 15 yasina kadar birisini sevdim, ancak duygularimla oynadi alay etti yalan soyledi oyaladi. sonra 1 yillik iliskim oldu iki defa aldatildim.. sonra ailem tarafindan birisiyle gorusmek icin baskiya ugratildim.. sonra 7 aylik iliskim oldu soguyarak bitti.. simdide birisine sevdaliyim, hatta 3 aydir, ve cok yorgunum dertliyim, bi umut veriyo bi birakiyo bi ozel hissettiriyo sonra kendini geri cekiyo iliskiye hazir olmadigini soyluyo. dort defa bulustuk, ikisinde evine gittik film izledik, hatta ikinci bulusmada iki defa opustuk sonra o anlik biseydi dedi ama pisman olmadigini soyledi... simdide instagrm bio'sunda A yaziyo, kendisinin ismi de A ileyle basliyo ama bio'sunda LONDON- A yziyo.. sevgilisi var sanirim.. bu kadar umut yani bosa, cok canim sikkin kizlar, hic mi umdugum iliskiyi bulamiycam..

Çok erken başlamışsın böyle işlere,okuyup varana millete faydalı bir birey olmaya yoğunlaşsaymışsın keşke.

Ne olur beni yanlis anlama belki ben eski kafalardanim.ama benim düşüncem ilk once şu bir musulman kiz nasil bir erkegin evina gider hicmi korkmadin nasil guvendin sonucta beker erkek....benim esim eskiden çok capkinmis yani bana evlenmeden once cogu kizi evina gitirmis cogunu evina gitmis neden diye sordugumda???dediki oylesina kulandim onlari evlenecegim kiz sendin sana elimi ucunu bile surmedim evima gel demeya bile korktum seni kayip etmemek icin bu bir erkegin sözü düşüncesi.bana yanlış gelen evina gitib kendini nerdeyise ona teslim etmen.bana çok yanlış

Ooo şimdiden bu kadar hız yorucu. .
İyi insan gelir inşallah daha kücüksün..

Keşke evine bu kadar kısa sürede gitmeseydiniz. Açık açık konuşun olmadı sorgulayın aklınızda kalmasın hem de kendinizi oyalatmamış olursunuz.

gercektenmiii? ne bileyim degerli hissettiriyo iltifat ediyo ama dediginiz de mantikli... galiba onada kotu imaj verdim degilmi?

Keşke evine bu kadar kısa sürede gitmeseydiniz. Açık açık konuşun olmadı sorgulayın aklınızda kalmasın hem de kendinizi oyalatmamış olursunuz.

bende onu planliyorum zaten en kisa surede konusmayi... nasil zannettigi gibi bi kiz olmadigimi gosterecem bilmiyorum.. erkenden evine gittime pisman oldugumu soylemelimiyim sizce? en fazla opustuk ama

bende onu planliyorum zaten en kisa surede konusmayi... nasil zannettigi gibi bi kiz olmadigimi gosterecem bilmiyorum.. erkenden evine gittime pisman oldugumu soylemelimiyim sizce? en fazla opustuk ama

Sen kendinden emin ol yaptığının ilk defa olduğunu söyle ama ksrşısında ezik gibi durma yoksa bu açıdan üzerine oynar. Öpüşme durumundan daha fazlasını yaşamamanız sevindirici en azından çok ağzını açamaz.

evine bir daha gitmezsen zannetiği gibi bir kız olmadığını göstermiş olursun

haklisiniz, ben asil amacim onun yaptiginin yanlis oldugunu gostermek sonucta 4 ay konusuyoruz ama ilerlemiyo net konusmasini istiycem yoksa kendi yoluma bakicam, bunlari soylicem yani

evine bir daha gitmezsen zannetiği gibi bir kız olmadığını göstermiş olursun

yeni numarami aldigimda ya mesaj uzeri yada ariyacam ve konusucam son olarak, aslinda oyle bi kiz olmadigimi, beni oyaliyo gibi hissettigimi, artik net olmasini, ya konusmak ister ilerletir yada konusmayi kesip onume bakayim diyicem, yani belkide hic bulusmamiza gerek bile kalmaz,.. ki insallah boyle bitmez, hayirlisi

haklisiniz, ben asil amacim onun yaptiginin yanlis oldugunu gostermek sonucta 4 ay konusuyoruz ama ilerlemiyo net konusmasini istiycem yoksa kendi yoluma bakicam, bunlari soylicem yani

Aynen öyle bir de sana şöyle söyleyeyim ağzınla kuş tutsan o senin hakkında ne düşünmek istiyorsa onu düşünüyor. Ben de yapmadığım halde nelerle suçlandım. Hakkımda kötü düşünmesin diye bi yerlerimi yırttım ama o istediği gibi düşündü gitti. Sen kendini biliyorsun sonuç olarak bir kez ona anlatırsın ister seni anlar ister kendi bildiğine devam eder boşver. İnceldiği yerden kopart istemiyorsa konuşmayı kes.

biliyorum, haklisin, bende benzer olay yasadim. kendimi son derece net sekilde anlaticam duygusalliga baglamadan ve sonucu ne olursa olsun hazirladim kendimi sanirim

Bekerken hic bir erkek capkin olmuyomu?hicmi sevgilisi olmuyor?sor bakim burdagi kadinlarin hangi birini kocasi hic bir kizla cikmamis yada kizlara bakmamis bekarken???erkeklera bisey olmaz 10000 tane kizla cikar evina gitirir vs vs...ama bir kiz yapamaz boyle seyleri...evet boyle bir adamla evlendim zamaninda benden once yasamis bitmis.ERKEKLER ILK OLMAYI ISTERLAR KADINLAR SON OLMAYI ISTERLAR.

Bide sunu soyleyim erkekler basit kizlarni digil zor kizlarni sever.gururlu kadina guvenen kadin asla ezilmez

Bide sunu soyleyim erkekler basit kizlarni digil zor kizlarni sever.gururlu kadina guvenen kadin asla ezilmez

haklisiniz, ben evine giderek kolay birisimi oldum sizce? her bulustugu zaman musait olmadigimi gostermeye calisiyorum yani mesela 5 defa sordu ama isim var dedim veya baska bahane uydurdum yani her bulusmak istediginde evet demedim... genelde hep o ilk yaziyo. baska ne yapabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…