V

yeni bölüm ya bugun ya yarın çıkar bakalım, kadın oğlunu koruyamıcak valla bunlardan, o da hormonlarının esiri olmasın canım:mymeka:

oğlan çok salak ya, türk filmlerinde ne olduğunu anlamadan dinlemeden evden çıkıp giden tipler gibi
gerçi babası daha da salak, madem şüphen var oğlun gerçek oğlun mu değil mi, bi dna testi yaptırsana
:mymeka:

uzayda sex, fantaziye bak be, yıldızların altında değil arasındasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

bu bölüm güzeldi:hulya:

bu diziyi bi tek ben mi izliyorum yasempatiksalakcinni

yanlız bu tyl çok aptal, insanın suratına bi tane çakası geliyo
:mymeka:

seni gidi uyuz hobbes senisempatiksalakcinni

ya son bölümde dikkat ettiniz mi anna yumurtalarım çatladı diye hönkürürken, kadının ağzı ne büyük yaasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

güzel dizi çarşamba akşamlarını iplen çekiyoruz ailecek sempatiksalakcinni

şu anna ya acayıp kılım. rolu üzerine cuk oturmus. o nasıl sinir bozucu bi tiptir ya... böğürürken ayrı bi itici oluyor yolasım geldi kadını. bide tyler yokmu allahımmmmmmmmmm anna ile al ıkısını vur duvardan duvara kaydirigubbakcemile3

anna nın ağlayışı neydi öyle o nasıl ağız nasıl böğürme. :1shok:
Harika bir dizi eskisi de çok güzeldi ne izlerdim çocukken. Fareleri ıyyy çerez gibi yerlerdi.

geçen bölüm sezon finaliymiş bende sazan gibi bekliyorum, hiç güzel bi sezon finali değildi:hulya:

geçen bölüm sezon finaliymiş bende sazan gibi bekliyorum, hiç güzel bi sezon finali değildi:hulya:

Bence de sezon finali daha iyi olabilirdi :))

Bu diziyi pek fazla seyreden yok sanırım. Benim için başladığı gün Lostun yerini almıştı son sezonda pek bir sıkılmıştım çünkü. Ziyaretçiler eski versiyonunu bildiğim için ileri ki sezonlarda çok daha güzel olacağından ümitliyim umarım öyle de olur

bende seyrediyorum. beğeniyorum ben. a yalnız acımadan doğum yapan kadını nasıl öldürdü anna.
ve bebeğin kuyruğunu gördünüzmü.
ayy bebekte kertenkele galiba. yüzünü görmedik ama...
anna çok güzel bu arada...

Anna:
Leader of The Visitors
The O.C., Kitchen Confidential, How I Met Your Mother, Las Vegas ve Serenity'de gördük.
Anna uzaylıların lideridir. Harika ve çekici bir insan görünümündedir. Harika bir konuşma tarzı, sesiyle ve diğer yönleri ile insanları etkilemektedir. ınsanlar hakkında geniş bilgiye sahip olması da işin cabası… Kendine sözcü olarak Chad Decker’ı seçer ve onu kullanarak bütün dünya’ya barış ve sevgi mesajları yollamaya çalışır…
Chad Decker:
Television news anchor
28 yaşında BBN’in yeni haber spikeridir. ışinde yükselmek için ne gerekirse yapacak biri olan Chad uzaylıların ziyareti ile uzaylılar için insan halkına propaganda yapmaya başlar.

Erica Evans:
FBI agent
Lost'un Juliet'i.
38 yaşında FBI’ın terörle mücadele bölümünde çalışan, New York’da yaşayan, tek oğlu olan bir annedir. Erica’nın hayatı uzaylıların ziyareti ile rayından çıkıyor. Fakat bu durum uzaylıların dostane hareketleri ile uzun sürmüyor. Erica dikkatini işine ve sorunları olan oğluna vermeye karar veriyor…

Father Jack Landry:
Catholic priest
The 4400'ün Tom Baldwin'i.
30 yaşında katolik bir rahipdir. Rahip Jack’in görev yaptığı yerde inananların sayısı hiç azalmamaktadır. Rahip Jack uzaylıların gelmesini bir kader çağrısı olarak görür ve katolik kliselerine insanlar akın etmeye başlarlar…

Lisa:
annanın kızı,
Recruiter for The Visitors

Ryan Nichols:
Business man
G.I.Jane'de oynadı yeni.
36 yaşında, Valerie Holt’un erkek arkadaşı olan Ryan Valerie’ye evlenme teklifi etmenin eşiğindedir. Fakat Ryan’ın valerie’den ve onun kızından sakladığı büyük bir sırrı vardır.
oda bir ziyaretçi.

Tyler Evans:
High school student
Lymelife'da oynadı yeni.
Erica’nın 16 yaşındaki oğlu olan tyler popüler olmaya çalışan fakat popüler olamayan bir çocuktur. Davet edilmediği partileri dağıtmaya çalışan hergün kendini acilde bulan sorunları olan bir Tyler uzaylıların ziyaretini duyduğunda yakın arkadaşı Byrce ile beraber Los Angeles’a ana gemiyi görmeye giderler. Tyler uzaylıların hayatındaki boşluğu doldurabileceklerini ümit etmektedir.
lisaya aşık.

.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…