• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

V

MorenaV3.jpg

evet. ben çok güzel buluyorum onu..
ama rolüne cuk oturmuş.aradada kertenkelelerinn tipik hareketi,gözlerini kırpıkırpıvermiyor mu:))

eeevet :)) bakışları falan çok iyi yapıyor birden kafasını sağa sola çeviriyor. Eskisinde Diana dı o da o zamana göre hoşdu. ılk sezonda fare yemelerini bir göstermediler bunların. Ben de merakla bekledim bu bölüm gösterir derken bitti

çocukken de çok severdim ben bunu annemler izin vermezdi. gece gizlce kalkıp seyrederdim. Şimdi de seyrediyorum. ne iyi yapmışlar tekrar çekmekle.

seyrediyor musun? yeni sezonu çıktımı V nin:26::26:

İlk sezonu bir çırpıda izledim bitirdim .
Çok sürükleyici ve ilginç bir konuya sahip.
2. sezonu sabırsızlıkla bekliyorum .

Şu spartacusu bitireyim buna da başlıycam.

kaçıncı sezonda şimdi. Kesin bu da Ocakta şubatta filan başlar dimi.:51:

Chess, burdadamı varsın sen Lostdaşım benim:29:

Ule Lost bitti hepimiz başka dizilere savrulduk he, neyseki buldum seni burda:82:

:29: evet canım burdayım, nerde eski dizi topiklerinin tadı:31:

kızlar V nin yeni sezonu başladı, ilgililere duyurulur:82:

kan testi diyo adam, erika hemen neşteri alıyo eline, du bakalım belki adam enjektörle alcak:86:
saçma olmuş orası

kan testi diyo adam, erika hemen neşteri alıyo eline, du bakalım belki adam enjektörle alcak:86:
saçma olmuş orası

cesur kadin herseye tek basina atliyo :) anna da insan gibi olacak galiba sonunda cocugun elini tutarken nasil agladi

cesur kadin herseye tek basina atliyo :) anna da insan gibi olacak galiba sonunda cocugun elini tutarken nasil agladi

valla olsa olsa ondan kötü insan olur

tylerda böcük galiba buarada, artık anna nın kızıyla nikah düşer ona:27:

Son düzenleme:
valla olsa olsa ondan kötü insan olur

tylerda böcük galiba buarada, artık anna nın kızıyla nikah düşer ona:27:

uyuz oluyorum tyler'a annesini takmiyor kizin pesinden kosacam diye..o tylerde bisey var oda ziyaretci cikacak heralde

valla ya insanın tyler gibi oğlu olsa adı kötü kaynanaya çıkar:1:

Back
X