• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

V

oohh anna bedduayıda aldı anasından

şu malik ne sinir kadın ya

yine superrr bir bolumde dizi git gide guzellesiyor herseyin altindan anna cikmaya basladi sinir sey

Ya, hobes un ağacada kamera koymuştum demesi çok saçma oldu, hangi ara koyun yani, lastiklere ateş ettin arabayı patlattın sonra kendi arabanıza binip gittiniz işte:86:
ya dizide kurgu güzel değil bence ya

Gecen gun tv de sezon 2 tanitim reklamlarini gordum dizinin oyle dikkatimi cekti
Bugun indirmeye basladim sezon 1 1. bolum ...
cok sey kacirmadim sanirim : ) 1 haftada size yetirisim arkadaslar :27:

Ağzını açmadığı sürece Annayı çok seviyorum. Ne entrikadır kardeşim ondaki öyle..
Jack ın salaklıklarına :18:da diyecek lafım yok..
Çok güzel dizi bence izleyiin.. Zaten daha önce de baya tutmuş bir dizi..
Ayrıca dizide geçmişle ilgili bir supriz var. Şimdi burada söylemeyim :))) :18:

noldu bu diziyiye ya bir anda hersey degisti sezon finaline 1 bolum kaldi galiba..aaa hadi canim yok artik diye diye izledim bu bolumu

noldu bu diziyiye ya bir anda hersey degisti sezon finaline 1 bolum kaldi galiba..aaa hadi canim yok artik diye diye izledim bu bolumu

noldu ki canım,:26: ben bıraktım çoktan saçmalamaya başlamışlardı çünkü

noldu ki canım,:26: ben bıraktım çoktan saçmalamaya başlamışlardı çünkü

aa niye biraktin son 4 bolumdur cok guzel gidiyor ayrica sezon finaliymis bu haftaki bitti yani..anna nin annesi kizini yok etme plani yapti marcus ta dahil oldu bu plana..liza yi kacirdilar sonra anna ya mesaj gonderdiler seslerini digital yapip..liza annayla yanliz aklinca onu vurucakti..anna gitti lizanin oldugu yere arkasini dondu lizaya karsisinda cam vardi gordu lizanin elinde silah oldugunu cakal hemen aglamaya basladi bende insani duygular hissediyorum ardik degistim insanlarla baris icinde yasicaz kimseye zarar gelmicek deyip sarildi.jashua hatirladi gecmisini raynla dianayi kurtardilar herkesi topladi konusma yapiyordu tam anna gelip oldurdu..liza o gece yumurtlama donemindeymis taylerla beraber olacakmis ama anna onu hapsetti bi yere..1 tane yumurta saklamis ondanda bir kiz cikti onu lizaya benzetip taylere yolladi lizayada izletti olanlari tayleri oldurdu isi bitince tabi..rayni kizi oldurdu annaya zarar veremeyeceksin diye.. haberci cet vardi annaya gonderdikleri mesajda o konusmus onuda anladilar anna onu cagirdi oda olcek muhtemelen..hobbes ortadan kayboldu nereye gittigi belli degil..ericanin evine kamera koymustu ortagi..onunda ziyaretcilere karsi oldugunu anladilar kacirdilar..yerin altinda bir yer kurmuslar polis arkadaslari muduru ve ortagi ordaydi..en sonundan anna insanlarada saadetini verebiliyordu butun dunyaya vermeye calisti yapamadi gozlerinden kan geldi raynin kizi geldi ben yaparim anne dedi o cok saadetini verdi butun insanlara hic biseyde olmadi kiza.. herkes donup kaldi erica noluyo diye disari kostu bakti rahip arkadasida orda donmus gemiye bakiyor orda bitti..bir bolumde olmeyen kalmadi valla..bi dahaki sezon daha guzel olacak kesin

Son düzenleme:
ay bi daha ki sezona adam mı kalmış ya hepsi ölmüş, kim oynıcak:1::1:

ben şu malikin öldüğü bölüm bırakmıştım:31:

ay bi daha ki sezona adam mı kalmış ya hepsi ölmüş, kim oynıcak:1::1:

ben şu malikin öldüğü bölüm bırakmıştım:31:

senaryo degiscek iyice heralde eksiler gitti valla 1 bolumde adam kalmadi :)) malikin oldugu bolumler sezon basiydi cok yavas ilerledi o bolumler zaten ama son 3 bolum guzellesti..

Back
X