Vacit Pamukçu

Buketyurur37

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2019
2
0
1
38
Herkese merhaba; bende 1 ay önce esenyurt devlet hastanesinde Dr. Vacit beye burun estetiği yaptırdım.Çok iyi ve işinde gerçekten uzman bir doktor.Kötü bir burna sahiptim.Vacit bey sayesinde artık güzel bir burna sahibim.Çevremde ki insanların tavsiyesi üzerine Vacit beye gitmiştim ve hiç pişman olmadım.Kapalı burun ameliyatı oldum.Tek bir parça dikiş izim yok ameliyattan sonra bir iki gün şişliklerim oldu ancak çok kısa zamanda bunlar geçti.Vacit bey çok ilgili ve mükemmel bir insan.Herkese Vacit beyi gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.Sağlıklı günler herkese.

Merhaba resim gönderebilirmisinşz

merhaba
foto ve fiyat konusunda bilgi verebili misiniz.
özelden de mesaj atabilisiniz
rica etsem

merabalar dr vacip beye ulaşmaya calisiyorum uzun suredir ama hastanesinde bulamiyorum hangi hastanede calistigini yada ulasabilecegim bi sayfasini paylasabilirmisin

Oncelikle dr Vacit Pamukcu okadr guleryuzlu hosgorulu ilgili alakali bi doktor ki kimseyi kapisindan cevirmeyen naif bi doktor ,Benimde burun ameliyatimi gerceklestirdi hic agri sizi olmadan kisa surede toparlandim okadar isinin ehliki bunu yasamadan anlayamazsiniz siddetle tavsiye ederim.Bence o gordugum en iyi en muhtesem Kulak burun bogazciElleriniz dert gormesin hocam

Asla inanmayın bunlara sakın hepsi yalan ben kendisine ameliyat oldum burnumu mahvetti her gün ağlıyorum dalga gecer gibi yok sen kimseyi aldırış etme onlar seni kıskanıyor demez mi bide üstüne gel dudak dolgusu yapayım diyor sakın arkadaşlar sakın

Merhaba arkadaşlar Vacit hocama geçen yıl arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim. İnanın yıllardır aynı iş yerinde çalıştığım arkadaşlarım bile estetik oldugumu farketmedi. Herkes hem çok dogal duruyo hemde çok güzel oldugunu söylüyor. Siz nasıl istediginizi söyleyin sadece yeterli. Üstelik kapalı burun ameliyati yapiyor ve eli cok hafif. Ben çok cok memnun kaldım kendisine buradan da ayrica tesekkur ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…