Vadesiz hesap ile ilgili.

Ya kiyamam yazik insallah cikar cnm rabbim gonlune gore versin busene bnm annemle babamda yazildi bakalim onlarda bekliyo insallah bizlerede nasip olur
İnşallah bende çok istiyorum. Eşimle gitmek. Gençken gücüm kuvvetim yerindeyken. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Hayırlı zamanında

kesinlikle katılıyorum.. faiz haramdır.. kuranda ayetlerde net olarak geçer.. demez ki faiz kısmını muhtaca verirseniz helal olur diye.. hoca da nasil bir hocaysa. cahillige bak.. hocaya sorana kadar kitabini okusa bilecek tabide.. bide başkasına tavsiye ediyor hocaya sorun sizde yapin diye.. kardeşim aç kurana bak okuman mi yok.. demi yani

Bakara:276 .!.:
Allah, faiz malını mahveder, sadakaları ise artırır (bereketlendirir). Allah hiçbir günahkâr nankörü sevmez.
Bakara:278 .!.:
Ey iman edenler! Allah'a karşı gelmekten sakının ve eğer gerçekten iman etmiş kimselerseniz, faizden geriye kalanı bırakın.
Al-i İmran:130 .!.:
Ey iman edenler! Kat kat arttırılmış olarak faiz yemeyin. Allah'a karşı gelmekten sakının ki kurtuluşa eresiniz.
Rum:39 .!.:
İnsanların malları içinde artsın diye faizle her ne verirseniz, Allah katında artmaz. Ama Allah'ın hoşnutluğunu isteyerek her ne zekat verirseniz; işte bunu yapanlar sevaplarını kat kat arttıranlardır.

http://mushaf.diyanet.gov.tr/

bana göre haram degil de ben yapiyorum de.. ama hocaya sordum muhtaca veriyorum deme.. buna onay veren hoca degildir olamaz hak kitapta faiz haramdır bu kadar net.. ha yersin yedirirsin dagitirsin o seni bağlar tabi

faiz haramdır.. sanada sorsalar onada sorsalar buna da sorsalar haramdır.. herseye kadir olan rabbin ayırmadıda şu faiz haram değildir diye sen mi ayırıyosun.. insaf kardesim

Faiz oranları yükselirse işsizlik oranı artar. Para yatırıma değilde bankaya gider. Bankaya giden ara yatırımı düşürür yatırım düşünce işsizlik ortaya çıkar. İşsizlik çoğalınca piyasada alım satım azalır. Piyasada para dönüşü olmazsa ekonomi zora girer vb.. bu şekilde birbirine bağlı..

Hangi hoca acaba o sasirdimda faizi size haramda fakire degilmi bn amlayamadimda bnce hoca yanlis bisi demis olabilir bi iyice arastirin derim faiz parayla hayir islenirmi o konuda da muallakta kaldim dogrusu
muallakta kalmayın arkadaşim.. faiz haramdır.. öylesi böylesi yoktur.. o fetva yi veren hocanın vay haline

Okadar Didim dimi sana faiz değil konu diye. Bak başıma ne işler açtın. su00

Neyse konu faizli konu değil bayanlar. Vadesiz hesap işletim ücreti almayan banka konusu. Düştüm yine kk de dini konu yasağı tuzağına. Hemde kendi sahamda

finans enpara kullaniyorum ve asla degistirmeyi dusunmuyorum hicbir kesinti yok

Kuveytturk hesap isletim ucreti almiyor, iş'e 2 fatura otomatik odeme verirsen o da almiyor, oburlerinde de benzerdir belki ben bunlari biliyorum

Bankaya yatirmayin bence euro alin saklayin degeri artiryor yada cok dusmuyor

Ya sorunlu msuun? Ben yapin dedim mi? Gidin arastirin dedim. Terbiyesizliginizi bi kenara birakin da konuşun. Kitabimi okuyorum sen okusaydin kalp kirmanin kul hakkinin da ne olduğunu bilirdin...

Az önce internetten araştırdım. Günah değilmiş faizi fakire vermek. Ben belki günah islemedim ama sizler yanlış fetva verdiniz:))))))))

Ya sorunlu msuun? Ben yapin dedim mi? Gidin arastirin dedim. Terbiyesizliginizi bi kenara birakin da konuşun. Kitabimi okuyorum sen okusaydin kalp kirmanin kul hakkinin da ne olduğunu bilirdin...
senin ne dediginin zerre önemi yok anliyomusun.. ister faiz ye ister dağıt buda önemli degil.. ama hocaya sordum sizde sorun sizde yapin diyerek kuşkusuz koşulsuz haram olan faizi meşrulastiramazsin

senin ne dediginin zerre önemi yok anliyomusun.. ister faiz ye ister dağıt buda önemli degil.. ama hocaya sordum sizde sorun sizde yapin diyerek kuşkusuz koşulsuz haram olan faizi meşrulastiramazsin

Hee ben dedim kii bem faiz yiyorum kızlar hahaha çok tatlı hadi siz de yiyin. Aferin sana çok iyi anlamissin. Iyi oku iyii. Benim bilgim yok arastirin dedim yüz kere. Faizin 10kurusunu bile kendime harcamadim. Sen sıcak evinde klavye kahramanligi yaparken aclikla mucadele eden insanlara verdim. Yok eksi sozlukten bakmadim cicişler yazmis onlardan gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…