Vadesiz hesap ile ilgili.

neden konusmayi aşaya çekmeye calisiyorsun diyorum sana bana dediklerin zerre etkilemez beni hic süslü kelime arama yorma kendini sabah sabah.. ben sana cok net bir eleştiri yaptım kimin ne yaptığı allah la kul arasinda tabiki ama senin yazında ben böyle yapiyorum hocaya sordum sizde yapın sorun diyorsun.. bende diyorum ki olamaz boyle bir ayet hadis yok.. faiz kısmını fukaraya verirsen helal demiyor.. bildigimi soylemeyim mi.. bu kadar sinirlenecek bisey yok bunda..

Bak sinirlenecek bir sey var çünkü yüz kere bir bilgim yok dedim ben yapiyorum siz de yapin demedim bunu size soyledigim halde hala israr ediyosunuz su an sizi gozardi ediyorum çünkü sirf kendi dedigini kabul rttirmek icin genel kabul görmüş şeyleri onemsemiyosunuz. Okuduguma göre verdigim faiz onlar için benim için sevap ya fa günah onlar için de günah deği . Aaa sevap degilmis vermeyeyim o zamandegil insanlari zor durumdan bu sşekilde kurtarabiliyorsam ve eğer gunah degilse problem yoktur. Sen verme kendine sakla parani

genel kabul görmüş şeyler allahin sözünden daha kıymetli daha doğru değildir.. neyse uzatmaya gerek yok umuyorum ki anlamissindir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…