Yani annem emekli maaşını aldığı banka da hesap acarsa para kesilmez miOtomatik fatura ödeme talimatı verin. O zaman kesilmez. Yada hali hazirda bir maaş hesabınız varsa onu kullanın o hesaplardan kesilmiyor. Bunlarin disinda Yani üç aşağı beş yukarı her banka aynı kesintiyi mutlaka yapıyor.
Evet haklısınız. Bana sorarsanız bankadan alınan faiz haram falan değil. Haram olan faiz. Komşunun ihtiyacı olur sana borç istemeye gelir zor anında sizde dersiniz ki veririm ama su kadar faiz ile geri alırım. Adamlar benim paramı isleterek para kazanıyor sonuçta. Ayrıca unursamanız dışında ikinci mesajima hiç dikkat etmemiş orda neden vadesiz istediğim gayet açık yazıyor .Hocaya danistim diyorum git sor öğren hoca miyim ben. Ayrıca ben yemiyorum aileme yediriyorum demedim MUHTAÇ insalars veriyorum dedim
Merhaba çok teşekür ederim. Annem emekli. Maaş aldığı bankada açsa otomatik ödeme talimatı olmadan da bu kesinti den de kurtulur muyuzBen Bankacıyim bir tane faturanı otomatik ödeme talimatina bağlarsan kesilmez
Evet haklısınız. Bana sorarsanız bankadan alınan faiz haram falan değil. Haram olan faiz. Komşunun ihtiyacı olur sana borç istemeye gelir zor anında sizde dersiniz ki veririm ama su kadar faiz ile geri alırım. Adamlar benim paramı isleterek para kazanıyor sonuçta. Ayrıca unursamanız dışında ikinci mesajima hiç dikkat etmemiş orda neden vadesiz istediğim gayet açık yazıyor .
Hangi hoca acaba o sasirdimda faizi size haramda fakire degilmi bn amlayamadimda bnce hoca yanlis bisi demis olabilir bi iyice arastirin derim faiz parayla hayir islenirmi o konuda da muallakta kaldim dogrusuBiz de faiz yemek istemedigimiz için bi hocayla konustuk vadeli hesaba attik her ay faizini muhtac birilerine veriyoruz hem sevap ta işlemiş olursunuz. Siz de bi hocaya danisin vr böyle yapim bence
Robin Hood yanlısı olsa gerek. Neyse kızlar bir iki cevap beklediğim arkadaş var. Gözünüzü seveyim. Bahtsız bedevi misali konum kapanmasın cevap alayım :)Hangi hoca acaba o sasirdimda faizi size haramda fakire degilmi bn amlayamadimda bnce hoca yanlis bisi demis olabilir bi iyice arastirin derim faiz parayla hayir islenirmi o konuda da muallakta kaldim dogrusu
Yukarıda bir arkadas da tavsiye etmiş Finansbank en para kullanabilirsiniz.Robin Hood yanlısı olsa gerek. Neyse kızlar bir iki cevap beklediğim arkadaş var. Gözünüzü seveyim. Bahtsız bedevi misali konum kapanmasın cevap alayım :)
Teşekür ederim canım. Annem emekli acaba maaş aldığı banka da hesap acsak yeterli olurmu onu merak ettim.Yukarıda bir arkadas da tavsiye etmiş Finansbank en para kullanabilirsiniz.
O konuda bilgim yok.En parada birsey kesilmiyor.Teşekür ederim canım. Annem emekli acaba maaş aldığı banka da hesap acsak yeterli olurmu onu merak ettim.
Eger annemin maaş aldığı banka olmazsa ikinci seçeneğim bu olacak. Çok teşekür ederim Yardımınız için. Size ve herkeseO konuda bilgim yok.En parada birsey kesilmiyor.
Annenizin hazır maaş hesabı varmış ışte onu kullanın tabiki kesilmez. O hesabada bir internet bankacılığı alin kendiniz girip yönetirsiniz hesabınızı ne kadar bakiyeniz var bankaya gitmeden herşey eliniz altında. Babaminda maaş hesabı var emekli. Bütün işlemlerini orda yapıyor. Biriktiriyor harcıyor vs..Yani annem emekli maaşını aldığı banka da hesap acarsa para kesilmez mi
Çok teşekür ederim. Öyle yapmak en iyisi sanırım. Sadece para çekmek gerekirse ve ilk hesap işlemi için anneciğimi azıcık yorucam bankaya kadar :)Annenizin hazır maaş hesabı varmış ışte onu kullanın tabiki kesilmez. O hesabada bir internet bankacılığı alin kendiniz girip yönetirsiniz hesabınızı ne kadar bakiyeniz var bankaya gitmeden herşey eliniz altında. Babaminda maaş hesabı var emekli. Bütün işlemlerini orda yapıyor. Biriktiriyor harcıyor vs..
Evet bilginiz dogru muhtaclara verilmeliHocaya danistim diyorum git sor öğren hoca miyim ben. Ayrıca ben yemiyorum aileme yediriyorum demedim MUHTAÇ insalars veriyorum dedim
Bu ikisi içinde annenizi goturmenize gerek yok. Sadece bir sefer annenizi bankaya götürün internet bankacılığı alsın (kendi olması zorunlu bu asamada) bu aradada hesap bilgilerinide alirsiniz. sonra kendi hesabiniza net den havale eft yaparsınız para ihtiyacı olduğunda. Isim gereği ve ailenin para transfercisi olduğum için banka benden sorulur.Çok teşekür ederim. Öyle yapmak en iyisi sanırım. Sadece para çekmek gerekirse ve ilk hesap işlemi için anneciğimi azıcık yorucam bankaya kadar :)
Halk BankasıBankaların bu konulardaki uygulamaları ve ücret tarifeleri farklı olmakla birlikte, pek çok Banka şu anda maaş hesaplarından "hesap işletim ücreti" almıyor.
Anneniz hangi Bankadan maaş alıyor acaba.?
Bu bilgiyi verirseniz daha kesin bilgi ile yardımcı olabilirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?