Vaginal ultrason icin imza istemeleri

Dileklek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2022
58
29
8
40
Merhaba arkadaşlar vajinal ultrason için imza istemeleri doğru mu sadece burada mi yapılıyor
Vajinal ultrason muayenesini kendim kabil ediyorum tüm sorumluluk bana aittir yazdırıp imzalatmak istediler

Merhaba arkadaşlar vajinal ultrason için imza istemeleri doğru mu sadece burada mi yapılıyor
Vajinal ultrason muayenesini kendim kabil ediyorum tüm sorumluluk bana aittir yazdırıp imzalatmak istediler
İlk defa böyle birsey duyuyorum devlettemi oldu yoksa özeldemi

Hayır evliyim 5 haftalık hamileliğin karından ultsar9nla göründü böyle 1 şey olabilir mi sınır oldum tartıştık zaten başka bir hasta imzaladı cikti reddetti yani su şehirde başıma gelmeyen kalmadı cidden

Çıldırıcam cidden çıldırıcam burada bir sürü basmakta değişik sorular sordum durdum. Böyle bir yer yok cidden. 1 hasta imza attı reddetti cikti onu nereye koyacaklar ne edecekler anlamadim
Ben tartışırım için hic bir şekilde imza yazı falan yazmadım

Risk mi var gebeliğinizde acaba, o yüzden mi ki? Yani ilk okuyunca acaba ben bakireydim doktor vajinal ultrason yaptı diye kızlık zarı yırtıldı diye iftira mı atanlar var da böyle bi önlem alındı diye düşündüm kafam da maşallah kötü niyetten ölecek. Ama evliymişsiniz, aklıma bi tek risk geldi :(

Risk mi var gebeliğinizde acaba, o yüzden mi ki? Yani ilk okuyunca acaba ben bakireydim doktor vajinal ultrason yaptı diye kızlık zarı yırtıldı diye iftira mı atanlar var da böyle bi önlem alındı diye düşündüm kafam da maşallah kötü niyetten ölecek. Ama evliymişsiniz, aklıma bi tek risk geldi :KK43:
Hocam 2 gün önce hamile değilsin git kanamana düştüğüm için normal acil doktoru baksin diyen doktora bugün karından ultrason 5 haftalık hamilelik sonucuna yine dev eden kanamakla gitmek zorunda kaldım. Bana 2 gün önce kanamakta vajinal ultrason onermeyen yüzüme bile bakmayan doktor karından kese görünmüşken vajinal ultrasonla bak imza at dedi
Neden 2 gun önce istemediniz beni tedavine 2 gun geç başlattınız dedim

Normal gebelik talibim başka bir doktorda başlamışken risk faktörü notu yokken sınır oldum

Kanamam 2 gun önce düştüm diye oluştu ayni doktora denk geldim hicbir şey yapmadı. Hamile değilsin dedi savdı basından ertesi gün başka doktorda yerleşme kanaması olabilir kese guzel yerde yerleşmiş raporu ve tahliller varken elimde bugün böyle 1 şey çıkardı imza olayı neyim nesi allah aşkına

Ben bunu reddettikten sonra 2 gun önce bana müdahale etmediniz tedavimi 2 gun geciktirdinizşimdi neden imza ile vajinal ultrasonla bakacaksınız karından görünüyor kese zaten dedikten sonra kendisinden rahatsız olan birkaç hasta da itiraz etmis sorun yaşamış diye beyaz kod verip beni şikayet edecekmiş şimdi de

Hocam 2 gün önce hamile değilsin git kanamana düştüğüm için normal acil doktoru baksin diyen doktora bugün karından ultrason 5 haftalık hamilelik sonucuna yine dev eden kanamakla gitmek zorunda kaldım. Bana 2 gün önce kanamakta vajinal ultrason onermeyen yüzüme bile bakmayan doktor karından kese görünmüşken vajinal ultrasonla bak imza at dedi
Neden 2 gun önce istemediniz beni tedavine 2 gun geç başlattınız dedim
Karından kese gözüküyorken neden vajinal bakıyorlar bide kanaman var daha tehlikeli vajinal bakınca bence bidaha gitmeyin o doktora. Bende düşük tehlikesi geçirdim hiç bir doktor vajinal bakmadı hep karından bakıldı oyuzden şaşırdım biraz

Back
X