Vah olsun emeklerime.

KedicikMiyavv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
817
228
83
35
ah vah etmenin mantıgı var mı
1yıl sonunda koskoca bir yılda hiç bişey değişmemiş
geçen yılla aynı puanı aldım
herkes doktor olacak diye bi şart yok napalm
neyse
buralarda olmam artık. bi süre hayata küser kafamı kitaplara gömerim
artık bahtıma ne gelirse
kendinize iyi bakın
bu hayatta herkes emeğinin karsılıgını alamıyor işte
emek bu. baska seye benzer mi
hakkım yendiyse de haram zehir olsun.
kendinize iyi bakın
çocuklarınızı üzmeyin sıkmayın
bu hayat bi sınavdan daha degersiz değil

Üzme kendini canım. Umarım hakkın yenmemiştir ama bir hafta sonra sınav açıklama olayından ben de bir şey anlamıyorum açıkçası:44: Bizim zamanımızda böyle değildi. Yine internet üzerindendi her şey. Ne değişti bilemiyorum...

üzme lütfen kendini daha bir sınav var diye biliyorum ben.bizim zamanımızda sistem böyle değildi şu an anlamıyorum sınavı.

kaç puan aldın
benim tüm emeklerim boşa gitti
lys girmek istemiyorum bende

kaçıncı olmuşsun canım? sıkma canını. önemli olan ikinci sınav.

hem belki şimdi hırs yaparsın 2. si daha iyi olur. belki bunda iyi yapsaydın 2.sine rahatlıktan daha az çalışacaktın. iyi yönden düşün.

umudunu kaybetme

Ben de ikinci kez girdim. Dershanede yaptığım gibi yapamadım yine. Hep heyecan yüzünden. Ama moral bozmak yok. İçimiz rahat olsun ki odaklanabilelim lys ye. İkimiz için de en güzelini diliyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaşlar kesinlikle 2. sınava yüklenin.
ygs'den kötü alanlar lys'yi bırakıyor çalışmıyor buna çok şahit oldum ve sıralama bir anda beklemediğiniz derecede geriye çekiliyor.
lütfen pes etmeyin. ben bu hatayı yaptım ve istemediğim bi bölüme gittim.
ygs'de benden düşük alan arkadaşlarım benden daha iyi bölümlere gittiler.
lütfen biraz daha zorlayın kendinizi hepinize kolay gelsin

Son düzenleme:
Bana kalırsa birinci sınavı bu kadar takmayın..
Bu ilk sınavdan istediği dereceyi elde edemeyip ama yine de kimine göre iyi puan alanlar , umutsuzluğa kapılmasınlar..
Daha hiç bir şey bitmiş değil ki..
Şimdi işin en önemli olan kısmı kaldı size..
LYS !

Bence de umutsuzluğa kapılıp bırakan çok olacaktır. Kazananlar zaten pes etmeyenlerdir.

Neden onca sene okuypta kalan hayatımız bir sınava baglanıyorki.Ben de girmiştim zamanında çok şükür ist Okudum bitirdim ama kazanamayan o kadar çok arkadaşım olmuştuki ve hepside inan bizim ünv çogu kişiden daha zekiydi.Şok oluyordum bazen bu adamlar nasıl kazanmış diye.Sende üzme kendini seneye inş kazanırsın canım

Eger sinav sisteminde bir degisiklik olmadiysa gecen yildan beri, inanin ki ygs cok da bir sey ifade etmiyor. Lys kasıp cok iyi bir puan yaparsaniz istediginiz bolume girersiniz diye dusunuyorum. Ben de ygsde dersane netlerimin cok cok altinda yapmistim. Ve o ygs puaniyla bogazicine girmem mumkun degilken lys de kastım ve oldu. Yani hic birsey imkansiz degil yeter ki umudunuzu yitirmeyin.

Kesinlikle katılıyorum...
Bende ygsden istedigim puanı alamayınca calısmayı bıraktım ve lys ile sıralamam epey bi düstü.
Hayallerime veda edip istemedigim bi bölüme geldim...
Ygsde düsük alan tüm tanıdıklarım lysye asılıp cok cok iyi yerlere gittiler.
Lütfen bırakmayın, lysye sıkı calısın...

Benim de hakkim yendi itiraz edicem seni iyi anliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

haklısınızda ben normal de sözelçiyim
ama istediğim bölüm sayısal ve eşit ağırlıktan
ama maalesef düşük geldi
zaten süre o bölümlere bakmama yetmedi
ben ne yapcam ya
bu puanlara okul puanı eklenmedi demi
eklenirse sayısal ve eşit ağırlık puanlarım yükselir mi

Eklenip eklenmedigini bilmiyorum ama bende sözelciydim. Lysye asılmadıgım icin esitagırlıktan ve ygs den tercih yaptım. Lysye matematige de calıs. Ne kadar yaparsan kar biliyorsun...

turizm isletmeciliği ve otelcilik okuyorum ben.

Yorumda benim bölümü görünce cevap yazmak istedim
Bende istediğim puanı alamayınca bu bölümü seçtim ama 1 yıldan sonra sevmediğim bi bölümü okumak zor geldi bıraktım bu yüzden.
İnsan sevdiği bölümü okumayınca herşey boşaymış gibi geliyor
Bu yüzden konu sahibi arkadaşım; hiç moralini bozma bir daha denersin sevmediğin bölüme gitme.

Hayır bu sınavda okul puanı eklenmiyor eğer lys girerseniz lys de ekleniyor yok eğer girmezseniz ygs den tercih yaparken ekleniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…