Vah olsun emeklerime.

Yaşadığım icinnnet söylüyorum. Herşeyin hayırlısı cok onemli. Bende ilk girdigimde baraji cok zor gecmistim nasil aglamistim. Ama sonradan anladim ki benim icin en hayirlisi buymus. Oyuzden ah edip uzulme bosuna emin ol senin icin en iyisi olmuştur. .

Evet herkes doktor olmak zorunda değil...Aynı amac doğrultusunda aynı yollardan geçmiş biri olarak sana diyorum ki üzülme vardır Rabbimin bir bildiği. Ben de senin gibi doktor olabilmek için ilk sene tercih yapmadan bir daha hazırlandım aynı puanı aldım sıralamam 5 bin kişi daha öne geçmişti o kadar o zaman çok üzülmüştüm sonra kafama uyabilecek bir bölüm aramaya başladım psikolojim bir sene daha hazırlanmayı kaldirmazdi çünkü. Şimdi mi severek yaptığım iyi maaşlı bir işim var. Demek ki hayırlısı buymuş. Sen de buna inan her şerde bir hayır vardır...

Son düzenleme:

haklısın bende senin gibi düsünüyorum ama artık 3.senem bitmek üzere.
su an okuyor musun? okuyorsan hangi bölüm?

haklısın bende senin gibi düsünüyorum ama artık 3.senem bitmek üzere.
su an okuyor musun? okuyorsan hangi bölüm?

Şu an okumuyorum çalışıyorum
Ama açıktan bi bölüm okumayı düşünüyorum turizmden uzak olarak

Dediğiniz gibi hayat sınavdan ibaret değil. Şuan sınavı kötü geçenlere , boşa geçmiş bir yıl gibi geliyor ama o kadar boş bir düşünceki bu. keşke sizin yerinizde olsaydım da tekrar hazırlansaydım. Hiç bir şey için geç değil. hedefinizden vazgeçmeyin. Yaşınız geçmiyor. Yapabildiğinizin en iyisini yapın. Elbet karşılığını alacaksınızdır

Bende asıl hayalim olan bölümü açıktan okuyorum. Kendimi bu sekilde tatmin etmeye calısıyorum artık.

Konunun dışına çıkıyoruz ama son bişi sorucam
Kendi istediğin bölüm ne merak ettim
Uyarı yemeyiz umarım :18:

Konunun dışına çıkıyoruz ama son bişi sorucam
Kendi istediğin bölüm ne merak ettim
Uyarı yemeyiz umarım :18:

Radyo tv programcılığı.

Konu sahibesi arkadasım, bu konusmalarımız kulagına küpe olsun bak, ideallerinden vazgecme.
Calısmaktan hic vazgecme.
Konu dısına da cıktık affola. :26:

Sakın ümitsizlige kapilmayin hakkinizin yendigini dusunmeyin olumsuz dusuncelerden uzak tutun kendinizi. Motivasyonunuzun dusmesine izin vermeyin. Lys cok daha onemli ve yuzdesi daha fazla ygs sadece bir eleme sinavi. Cok arkadasim var ygsde berbat yapip lysde iyi bir puan alarak istedigi bolume giden. Tam tersi de gecerli tabiki. Onunuze bakin gireceginiz cok daha onemli bir sinav daha var. Evet herkes doktor olmak zorunda degil ama eger istiyorsaniz neden olamayasiniz ki? Sakın pes etmeyin. Istediginizi alacaksiniz, almalisiniz. Su an moraliniz bozuk olabilir ama bu ruh halinden bir an once kurtulmaya bakin. Kisa bir tatil verin kendinize. Guzelce dinlenin cevrenizdekilere kulak tikayin cikin biraz yuruyun spor yapin kendinizi dinleyin enerji ve moral depolamalisiniz daha yaris bitmedi erkenden pes etmeyin

Radyo tv programcılığı.

Konu sahibesi arkadasım, bu konusmalarımız kulagına küpe olsun bak, ideallerinden vazgecme.
Calısmaktan hic vazgecme.
Konu dısına da cıktık affola. :26:

Çok güzeel Tebrik ederim vala:)

Konu sahibi arkadaşım hiç canını sıkma birşey olmuyorsa daha iyisi olacağı içindir
seneye daha iyisi olucak umudunu hiç yitirme

Bende tip istiyorum bekledigimden hayli dusuk geldi sayisal puanim ama ilk 10 bine cekilmiyecek gibi degil. Benim bu ilk senem lise sondayim olmazsa bir daha hazirlanirim diyorum. Sana bir kac ornek vereyim: ygs de 80 bininci olmustu bizim okuldan mezun bir cocuk sonra lys de butun derslei fulle yakin yapmis 2 bine cekmis kendini. Ayni ornegin tam tersi de var. Yani sen fulle yakin yapsan ve ygs dusuk olsa, ygs yuksek olan da fule yakin yapsa cokta bir siralama farkiniz olmayacak inan. Her sene soru kaliplari degisiyor bence lys ye asil ve bu sene istedigin bolume git. Umarim lys de emegimizin karsiligini aliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…