- 8 Ağustos 2008
- 231
- 13
- 643
- Konu Sahibi BENRUYARUYA
-
Ameliyat sonrasından memnun kalacağımı bilsem koşup yaptırıcam ama sonrası nasıl olur ki Offffffffffffffffffffffffff düşünmekten deli olucam.Bide sonra eski hali daha güzelmiş gibi gelirse.En çok bundan korkuyorum.Eskisini mumla aramayayım sonra.Ya kıslaaaaaaaaaaaar bu vajinanın küçük iç dudakları niye büyük dudakların dışına sarkıyor.Uzuyor böle.Bide o klitoris niye dışardan belli oluyor.Bide o klitorisin dışındaki hani o klitorisi örten deri parçası herkesde var mı?Bu şekilde ki vajina şekli genetik mi Niye sonradan böyle oluyor.Çünkü benim küçükken böyle değildi.Sonradan oldu.Bunun bilimsel bir açıklaması var mı.Siteden anladığım kadarıyla bööle bir sürü kadın var.Böyle olan her kadın benim gibi sorun ediyormu Yada kendini böyle beğenen var mı?.Arkadaşlar anlayacağınız kafamın içinde bir sürü soru ???????? var.Sorularım sooooooooor sor bitmez.Acaba kendimi hipnotize ettirsem bu sorular beynimden silinirmi?klava: klava:Şu oklavayı kafama vurmak istiyorum.
Bende hergün kendimce çözüm üretiyorum.Acaba diyorum bazen o iç dudaklar ve klitorisin üzerindeki deri parçası kesilmeden , sadece büyük dudaklara dolgu takviyesi yapılsa birazcık daha kapanır mı iç dudaklar.Bu aralar, oraya daha çok bakar oldum.En cokda o " Klitorisin üzerindeki deri parçasıyla o iç dudakların yapısına "sinir oluyorum.Dantelli iç çamaşırlarına bayılıyorum ama ondan da belli oluyor.Evlenince iç çamaşırı seçerken bile düşünmek zorunda kalmak istemiyorum.Bide eşimin yanında nasıl üzerimi değişcem offfffffffffffffffffffff Orayı sürekli kapatamazsın ki evlenince.Ameliyat olmayada korkuyorum.senağlamasenağlama
Bende hergün kendimce çözüm üretiyorum.Acaba diyorum bazen o iç dudaklar ve klitorisin üzerindeki deri parçası kesilmeden , sadece büyük dudaklara dolgu takviyesi yapılsa birazcık daha kapanır mı iç dudaklar.Bu aralar, oraya daha çok bakar oldum.En cokda o " Klitorisin üzerindeki deri parçasıyla o iç dudakların yapısına "sinir oluyorum.Dantelli iç çamaşırlarına bayılıyorum ama ondan da belli oluyor.Evlenince iç çamaşırı seçerken bile düşünmek zorunda kalmak istemiyorum.Bide eşimin yanında nasıl üzerimi değişcem offfffffffffffffffffffff Orayı sürekli kapatamazsın ki evlenince.Ameliyat olmayada korkuyorum.senağlamasenağlama
ya arkadaşlar ben kilotris dışardamı içerdemi bilemedim bi yazıda içde eğer orası düzeltilmezse mikropenis gibi gözükebilir demişler nasıl yanı yaa bazılarıda oaraya dokundurmayın diyo acaba bendedemi avr o sorun offffffffffffffffff vallahi offfffffffff kurtulmak istiyorum artık maddi açıdanda çok büyük sorun benim için yardımlarınızı bekliyorum arakadaşlar yaptıranlar kilotrise dokundurdumu sorun oldumu onun bende olduğunu nasıl anlıcam offffffff
selen33 ,Öncelikle bu işi yapan doktorları bulman lazım.Sen yaşadığın yerde mi doktor arıyorsun? Yoksa Her yerde olabilirmi?.Bunu açıkça belirtmen gerekmiyor mu?Mesele ben izmirdekileri söyleyebilirim.Başkalarını bilmem.:1no2:arkadaşlar bişe sorcam ben şimdi burdaki arkadaşlara labioplasti olmuş arkadaşlara bikaç soru sormak ve bilgi almak istiyorum.şimdi ben doktor araştırıyorum.doktorlara mail atsam nasıl atacam onlardan nasıl bilgi alabilcem mail adreslerini nerdne bulcam.bana yardımcı olurmusunuz teşekkürler.verebilen arkadaşım burdan bana o doktorların adreslerini vereblirmi acaba?teşekkürler şimdiden
Benim iç dudaklarımın sadece bir tanesi büyük aslına bakarsanız 1 yıla kadar böyle bi sorunum yoktu ikiside gayet normaldi ama zamanla büyüdü sağ iç dudak yani dış dudaktan dışarıya sarkan bi durum yok dış dudaklar ikisinide örtüyor ama ben baktığımda çok rahatsız oluyorum birde sadece büyüyen dudakta ara sıra kaşıntı gibi bir sancı acı oluyor acaba bir rahatsızlık mı var diyorum yavaş yavaş daha fazla büyürse diye korkuyorum. Annemle paylaştım bu durumu ama göstermedim sana öyle geliyordur diyor ama bir tanesi daha büyük bu bariz durumda
Ne yapıcağımı bilemiyorum aynı sorunu yaşayan var mı ki ?
Kadın doğumcularda yapıyor bu ameliyatı ama iyi bir doktor bulmak gerekiyor. Ben birtane doktor buldum ve haziranda yaptıracağım. 1000 YTL diyor. Ama benim tek korkum dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olmak. Sonuçta fonksiyonel hiçbir bozukluğum yok ama görüntü olarak hoşuma gitmiyor. bu biraz burun gibi birşey hani bazılarının ki büyük bazılarının ki küçük olur ya onun gibi. Yoksa tabiki yadırganacak bir durum değil çünkü biliyorum ki bu durumda olan bir çok bayan var ve kimseye söyleyemiyorlar hatta bunu büyütüp evlenemeyenler bile var! Bazı şeyler tabu olmaktan çıksın sonuçta ha burnunuz ha genital bölgeniz hepsi sizin vücudunuz. Ben internetten araştırdım önceki hali ve ameliyattan sonraki görüntülerinide buldum isteyen olursa linki verebilirim.
canm aslına bakarsan önce yaşadığım yerlerde doktor arıyorum.ama buralar küçük yerler acaba buralarda bu tür operasyonlar yapılırmı yapılırsada ne kadar güvenli olur?benm amacım burdan siz arkadaşlarımdan tavsiyeler almak bilgi almak.yani eğer bu türr küçük bölgelerde yapılmıyosa bu işlem hiç buralarda rezil olmayım.adam gibi bi büyük şehirde olayım kurtulayım.çünkü artık bu problemden kurtulmak istiyorum ben yaa(
ya arkadaşlar ben kilotris dışardamı içerdemi bilemedim bi yazıda içde eğer orası düzeltilmezse mikropenis gibi gözükebilir demişler nasıl yanı yaa bazılarıda oaraya dokundurmayın diyo acaba bendedemi avr o sorun offffffffffffffffff vallahi offfffffffff kurtulmak istiyorum artık maddi açıdanda çok büyük sorun benim için yardımlarınızı bekliyorum arakadaşlar yaptıranlar kilotrise dokundurdumu sorun oldumu onun bende olduğunu nasıl anlıcam offffffff
bu durumda zaten dısarıda olan klitoris dahada belli olur hale gelir ve ilgi çekebilir, QUOTE]
:1shok::1shok: ben gene iyimişim o zaman,bende böyle bi durum yok yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?