Kaşıntıyı bilmiyorum canım büyük ihtimale enfeksiyon olabilir bir arada bende öyle olmuştum ilişkiye girdiğimde içi yanıyordu bunun sebebi de cinsel uyarı fazla olmadığında içi kaygan olmayınca kuru olunca tahriş oluyor du ama kasiniti olayı varsa doktora görünmelisin geçmiş olsun bu arada :)Arkadaşlar merhaba.
Aslında nasıl kendimi ifade edicem bilmiyorum ama direkt yazıcam umarım anlarsınız :)
Eşimle birlikte olduğumuzda 2 kere içime boşaldı ve dikkat ettim de içime boşaldıktan sonra vajinamda yanma oluyor ve sonrasında da kaşıntı.
O yanma da sanki bir sürü acı biber doğrarsınız elimiz acı olur yanar ya öyle bir yanma
Böyle birşey başına gelen var mı acaba?
Teşekkür ederim çok sağolun. Doktora gittiğimde herşeye baktı ve temiz dedi oda neden olduğunu bilemedi. Yani dikkat ettim de içime boşaldıktan sonra oluyor bunlar heralde tahriş oluyor.Kaşıntıyı bilmiyorum canım büyük ihtimale enfeksiyon olabilir bir arada bende öyle olmuştum ilişkiye girdiğimde içi yanıyordu bunun sebebi de cinsel uyarı fazla olmadığında içi kaygan olmayınca kuru olunca tahriş oluyor du ama kasiniti olayı varsa doktora görünmelisin geçmiş olsun bu arada :)
Bir problem yok ozaman canım cinsel uyarı fazla olmuyordu bizde öyle oluyorduk eşim üroloji bölümüne gitmiş doktora söylemişti affedersin canım en az 10 dk ön sevisme yapacaksınız falan demişti utanaraktan söylüyorumTeşekkür ederim çok sağolun. Doktora gittiğimde herşeye baktı ve temiz dedi oda neden olduğunu bilemedi. Yani dikkat ettim de içime boşaldıktan sonra oluyor bunlar heralde tahriş oluyor.
Yaa ön sevişme oluyor aslında baya ama heralde salgıladığım sıvı yetersiz mi geliyor neBir problem yok ozaman canım cinsel uyarı fazla olmuyordu bizde öyle oluyorduk eşim üroloji bölümüne gitmiş doktora söylemişti affedersin canım en az 10 dk ön sevisme yapacaksınız falan demişti utanaraktan söylüyorum
Eşiniz ürolojiye gitti mi?Teşekkür ederim çok sağolun. Doktora gittiğimde herşeye baktı ve temiz dedi oda neden olduğunu bilemedi. Yani dikkat ettim de içime boşaldıktan sonra oluyor bunlar heralde tahriş oluyor.
Hayır gitmedi ne sebep olabilir acaba bunaEşiniz ürolojiye gitti mi?
Bunu ürolojiye sorun derim bir de. Eşiniz gitsin.Hayır gitmedi ne sebep olabilir acaba buna
Anladım. Yaa aslında ben çok ciddi birşey olduğunu düşünmedim ya da eşimden kaynaklı. Ama yine de gitmesinde yarar var sanırım.Bunu ürolojiye sorun derim bir de. Eşiniz gitsin.
Spermde ağır bir koku var mı?Anladım. Yaa aslında ben çok ciddi birşey olduğunu düşünmedim ya da eşimden kaynaklı. Ama yine de gitmesinde yarar var sanırım.
Hayır yok. Yalnız aklıma bsy geldi şuanda ve acaba dedim ondan dolayı da olabilr mi?Spermde ağır bir koku var mı?
22 yaşımdayım şuan yeni hamileyimYaa ön sevişme oluyor aslında baya ama heralde salgıladığım sıvı yetersiz mi geliyor nebilemedim :) bakalım hayırlısı siz kaç yaşındasınız çocuğunuz var mı?
Ben eşimle olan ilk ilişkimde el kremi sürmüştüm sonrasında boşalınca acı olmuştu. Ve en son yaptığımız ilişkide de krem sürmüştüm ve yine boşaldığında acı oldu. Acaba diyorum kremden dolayı mı oluyorHayır yok. Yalnız aklıma bsy geldi şuanda ve acaba dedim ondan dolayı da olabilr mi?
Yaa22 yaşımdayım şuan yeni hamileyim
Vajinana el kremimi sürdünBen eşimle olan ilk ilişkimde el kremi sürmüştüm sonrasında boşalınca acı olmuştu. Ve en son yaptığımız ilişkide de krem sürmüştüm ve yine boşaldığında acı oldu. Acaba diyorum kremden dolayı mı oluyor
Ben eşimle olan ilk ilişkimde el kremi sürmüştüm sonrasında boşalınca acı olmuştu. Ve en son yaptığımız ilişkide de krem sürmüştüm ve yine boşaldığında acı oldu. Acaba diyorum kremden dolayı mı oluyor
Evet yani birşey olmaz diye düşündüm ama sanırım şimdi düşününce yanlış yapmışım ondan dolayı tahriş olmuşVajinana el kremimi sürdün
Tabii ki ondan olur. Krem, bebek yağı vs kullanmayın. Amacına uygun kayganlaştırıcılar satılıyor. Vajina ph’ına zarar vermezler.Ben eşimle olan ilk ilişkimde el kremi sürmüştüm sonrasında boşalınca acı olmuştu. Ve en son yaptığımız ilişkide de krem sürmüştüm ve yine boşaldığında acı oldu. Acaba diyorum kremden dolayı mı oluyor
Sağ olasın canım sende bebis var mı:)YaaAllah bağışlasın sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canım bende 27 yaşındayım :)
Valla 28 yaşında olabilrim evet ama hiç bir bilgim yokBunu bir kere bende yapmıştım yeni evliyken acısı unutmam bak ondanda olabilir ah ah kadın olmak zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?