Vajina daraltıcı ve sıkılaştırıcı sprey hakkında yardım edebilir misiniz?

Elony32

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2015
1
0
1
28
Bu spreden almayı düşünüyorum fakat daha önce hiç kullanmadığım için bir yan etkisi olur mu diye merak ediyorum. Ve işe yarar mı? Yorumları olumlu ama bilmiyorum tavsiye eder misiniz özellikle kullananlar varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
VAgifiks diye bir krem aldım kullandım ama etkili bir daralma görmedim..

Araştıracağım bunu teşekkürler..

canım kk da konu mevcut. bende yeni aldım tanghat madurayı hoşuma gitti lakin etkisi gider diye korkuyorum

Canim bende almayı düsünüyorum hangi siteden aldın acaba?
bebeim sanal pazardan aldım 35 tl civarı bişeye, hani işe yaramazsa param boşa gitmesin diye ucuzdu çünkü orda. ama şu pahalı olanları almayı düşünüyorum çünkü sanki etkisi azaldı gibime geliyo

Güvenli bir site önerebilirmisiniz bugün sipariş vericem sanırım

bebeim sanal pazardan aldım 35 tl civarı bişeye, hani işe yaramazsa param boşa gitmesin diye ucuzdu çünkü orda. ama şu pahalı olanları almayı düşünüyorum çünkü sanki etkisi azaldı gibime geliyo
Sanal pazardaki 10 kullanımlık yaziyordu zaten.diger kendi sitesinde 79 ve 6 ay kullanilir diyo.fakat güvenemiyorum ki cevremde kullanan kimsede yok fikir alıyım.bu forumda tanidigim bi arkadasa sordum alma paran bosa gider bi ise yaramiyor dedi.kararsizim bende.

Sanal pazardaki 10 kullanımlık yaziyordu zaten.diger kendi sitesinde 79 ve 6 ay kullanilir diyo.fakat güvenemiyorum ki cevremde kullanan kimsede yok fikir alıyım.bu forumda tanidigim bi arkadasa sordum alma paran bosa gider bi ise yaramiyor dedi.kararsizim bende.
on kullanım olan işe yaradı demekki zamanı geçmiş o yüzden işe yaramıyormuş.

Merhabalar
Oturduğum yerde küçük wc tutar gibi sıkıp bırakarak kegel egzersizi en doğal yöntem arkadaşım :p
Ben bu şekilde gerçekten ilerledim...
Ayrıca vajina daraltıcı sprey aldım sürekli kullanıyorum .
Yalnız sprey yada krem olsun anında etkili ürünler ama ilişkiden 10-15 dakika önce sıkın yada sürün :)
Ben erosmedikal de çalışan defne hanımın sayesinde memnunum da hatta şimdi yanında kegel egzersiz toplarından aldım ve bence buda güzel bir ürün deneyin derim
Hem egzersiz hemde fantazi ürünü olması ayrıca hoş :p deneyin bence :P:P

Arkadasınızın yorumuna değilde kendi deneyimlerinize karar vermen en doğrusu
Kişiye özel ürünler herkeste sonuçları farklıdır lütfen biraz daha bilinçli yaklaşın olaylara
Her ürün herkeste aynı sonuç vermez vermesini beklerseniz yanlış yaparsınız.
kendinize önem verin önce ben demeliyiz bence :)

Back
X