Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bende almayı düsünüyorum hangi siteden aldın acaba?canım kk da konu mevcut. bende yeni aldım tanghat madurayı hoşuma gitti lakin etkisi gider diye korkuyorum
bebeim sanal pazardan aldım 35 tl civarı bişeye, hani işe yaramazsa param boşa gitmesin diye ucuzdu çünkü orda. ama şu pahalı olanları almayı düşünüyorum çünkü sanki etkisi azaldı gibime geliyoCanim bende almayı düsünüyorum hangi siteden aldın acaba?
Sanal pazardaki 10 kullanımlık yaziyordu zaten.diger kendi sitesinde 79 ve 6 ay kullanilir diyo.fakat güvenemiyorum ki cevremde kullanan kimsede yok fikir alıyım.bu forumda tanidigim bi arkadasa sordum alma paran bosa gider bi ise yaramiyor dedi.kararsizim bende.bebeim sanal pazardan aldım 35 tl civarı bişeye, hani işe yaramazsa param boşa gitmesin diye ucuzdu çünkü orda. ama şu pahalı olanları almayı düşünüyorum çünkü sanki etkisi azaldı gibime geliyo
on kullanım olan işe yaradı demekki zamanı geçmiş o yüzden işe yaramıyormuş.Sanal pazardaki 10 kullanımlık yaziyordu zaten.diger kendi sitesinde 79 ve 6 ay kullanilir diyo.fakat güvenemiyorum ki cevremde kullanan kimsede yok fikir alıyım.bu forumda tanidigim bi arkadasa sordum alma paran bosa gider bi ise yaramiyor dedi.kararsizim bende.
Sanal pazardaki 10 kullanımlık yaziyordu zaten.diger kendi sitesinde 79 ve 6 ay kullanilir diyo.fakat güvenemiyorum ki cevremde kullanan kimsede yok fikir alıyım.bu forumda tanidigim bi arkadasa sordum alma paran bosa gider bi ise yaramiyor dedi.kararsizim bende.