Vajina kenarı ve bacak ici kararmalar nasıl geçer ?

kivircik2005

🚫
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2025
276
96
13
Merhaba. Vajina kenarı , bacak ici kararma ve sivilceler nasıl geçer. Sivilce ve kararmalarım arttı . Fazla kilolarım var ondan mı acaba . Bol bol havalandırıyorum. İç çamaşırı giymiyorum evde ve bol kıyafetler giyiyorum ona rağmen kararıyor. Ne yapmak lazım?

Bol bol havalandırmak derken? Kararmanın nedeni cildin doğal tonu olabilir ,çok sık kimyasal müdahale olabilir.Öncelikle hormonlara baktırın,kilo almanın nedenlerini öğrenin,forma girmeye çalışın.

Çamaşır suyu mu? Siz denediniz mi? Bir dermatoloğa git desek sanki daha iyi olurdu

Geçmez kilo ver hormonlardan dolayı oluyor arkadaşım baya kilo verdi ona rağmen geçmedi bende de gebelikte oluştu doktor geçer dedi ama sanmıyorum

Çamaşır suyu mu? Siz denediniz mi? Bir dermatoloğa git desek sanki daha iyi olurdu
Bazen öyle tarifler duyuyorum ki yemek olur çamaşır bulaşık yıkanır cild hariç herşeye uygulanır
Çamaşır suyu fazla oldu uygulayan olmaz değil mi?
Düzeltemiyorumda
Kamu spotu: çamaşır suyu şakaydı

Ben ergenken yüzümde sivilce çıkmasın diye pamuğa klor döküp yüzümü silmiştim. İse yaramışmıydi, hayır tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…