- Konu Sahibi Papatya1989
-
ah arkadaslar takılmıcak gibi olsada takmasam normal ada yaptıgım zaman bile esmer kenarlarını gectim vajina dudaklarıda esmer onlardan zaten canım yandıı illallah ettim :) sinir oluyorum gercekten bu takıntıdan kurtulmam lazım aklıma geldiğinde pudra sürüyorum sanki pişik oluyorum allahım yaa delirdim vallaaaaa(((
misal olarak söylüyorum yanlıs anlama bi söz var ya eşşegin aklına karpuz kabugu sokmak diye...nişanlına niye söyledin ki zaten mükemmel bile olsan erkekler hep bi kusur bulur gözleri hep dışarda olur sende seyim kara demişsin yapma böle hep üstün gözükmeye çalış adam şey bulmuş renginemi bakıcak kiminki beyaz ki bende nişanlıyım 3 ay sonra evlenicem hiç bugüne kadar hiç şeyim karamı beyazmı ne renk diye bakmamıştım:))))birazdan bakıcam
şimdi söylesemmi söylemesemmi diye düşünüp durdum, garip gelebilir ama dayanabilenin işine yarayacağı kesin. ben epilatör yada ağdayla temizledikden sonra bi kabın içinde limon ve deniz tuzu karıştırıp sürüyorum. tüylerin geççıkması için bir forumda okumuşdum. tüylere değil ama, teni kaymak gibi yaptığı kesin. 3, 4 gün aklıma geldikçe tekrarlarım... ama her yaptığımda acıdan kıvranıyorum tahmin edersiniz Bi düşünsenize
Oriflame'in fairness serisi var, Kozmetik satan mağazalarda bulabilirsin bu ürünü.beyazlatıcı krem nerden bulabilirim bi yardımcı olabilirmisiniz lütfen..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?