- Konu Sahibi GuerillaTanya
-
kusura bakmayin yani böyle tuhaf özel seyler yazilmaz belki ama ben delircem sanirim benim vajinam normal degil. kadin doktoru 24 agustosa randevu verdi gidicem ama ben gidene kadar ölürüm bi cevap alamazsam.
simdi vajinanin genel görünümü nasil olur? yani o malum delik gözükür mü ben bisey göremiyorum,delik felan göremiyorum! üstelik vajinamin ortasinda yaklasik 1,5cm uzunlugunda bir et parcasi var böyle sallaniyor sanki ( ya igrenc gelebilir kusuruma bakmayin )
anneme sordum annem hemen randevu al...klitoris olabilir dedi ama klitoris benim bildigim daha yukarlarda olmasi gerek degil mi? ben klitorisde göremiyorum
valla ddelircem
ben hıç vajınama bakmıyorum acaba bendemı bı sorun varfisfisfis
bekleyemem ben kesin normal degilim
valla bu forumda daha önce bu gibi sorular sorulmus neden bana böyle bi tepki veriyorsunuz anlamadim...
sonucta siz bilirsiniz siz de öyle birseyin olup olmadigini görünen biseyden bahsediyorum acip incelenecek bi durum yok
yinede saolun
kusura bakmayin yani böyle tuhaf özel seyler yazilmaz belki ama ben delircem sanirim benim vajinam normal degil. kadin doktoru 24 agustosa randevu verdi gidicem ama ben gidene kadar ölürüm bi cevap alamazsam.
simdi vajinanin genel görünümü nasil olur? yani o malum delik gözükür mü ben bisey göremiyorum,delik felan göremiyorum! üstelik vajinamin ortasinda yaklasik 1,5cm uzunlugunda bir et parcasi var böyle sallaniyor sanki ( ya igrenc gelebilir kusuruma bakmayin )
anneme sordum annem hemen randevu al...klitoris olabilir dedi ama klitoris benim bildigim daha yukarlarda olmasi gerek degil mi? ben klitorisde göremiyorum
valla ddelircem
gecmis olsun cnm
yahu bosver gormen gerekmiyor var oldugunu bilion ya o yeter
ben bir sorun oldugunu dusunmuyorum yani
et parcasina gelince bunun icin doktora git derim ben bu et parcalarini duymustum eger benim bildigim gibiyse buyuk bir sorun degil cok kisa bir surede et parcasi aliniyor
doktora gitmen gerekiyo termini erkene almaya calis rahatsizim de felan filan
allah acil sifa versin
noluyo pekı vajınada o et parcası olunca merak ettım sımdıbenneyaptımki
valla ddelircem
Hepiniz cooooook tsk ederim, cevap veren herkese tsk ederim tekrar biraz icimi rahatlattiniz...
@ yasadigim yer dagin basi oldugu icin birtek doktor var, onu da o randevu gunune kadar beklerim artik....
@ internetten de baktim bi kac resime benzemiyor yani benim dedigim sekilde...
@ ne yakilmasi ya nasil yani yaktiriliyo mu o et parcalari
tsk ederim tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?