Vajina sorunları

GuerillaTanya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2008
834
7
0
A.B.D.
kusura bakmayin yani böyle tuhaf özel seyler yazilmaz belki ama ben delircem sanirim benim vajinam normal degil. kadin doktoru 24 agustosa randevu verdi gidicem ama ben gidene kadar ölürüm bi cevap alamazsam.

simdi vajinanin genel görünümü nasil olur? yani o malum delik gözükür mü ben bisey göremiyorum,delik felan göremiyorum! üstelik vajinamin ortasinda yaklasik 1,5cm uzunlugunda bir et parcasi var böyle sallaniyor sanki ( ya igrenc gelebilir kusuruma bakmayin )
anneme sordum annem hemen randevu al...klitoris olabilir dedi ama klitoris benim bildigim daha yukarlarda olmasi gerek degil mi? ben klitorisde göremiyorum

valla ddelircem

Arkadaşım aramızda jinekolog olsa bile muayene etmeden,görmeden nasıl bir cevap verilebilir ki?:uhm:
Bence randevu tarihini bekle,doktorun elbet bir çözüm sunar..gamyoncuiremsu

valla bu forumda daha önce bu gibi sorular sorulmus neden bana böyle bi tepki veriyorsunuz anlamadim...
sonucta siz bilirsiniz siz de öyle birseyin olup olmadigini görünen biseyden bahsediyorum acip incelenecek bi durum yok

yinede saolun

Valla ben sağlıkla ilgili her konuya aynı yanıtı verdim..
"Ben bilmem,hiç incelemedim,doktora gidin" dedim..gamyoncuiremsu
Size de farklı bir anlamı olan cümle kurmadım ki..sengözlerimebaksanab

gecmis olsun cnm
yahu bosver gormen gerekmiyor var oldugunu bilion ya o yeter
ben bir sorun oldugunu dusunmuyorum yani

et parcasina gelince bunun icin doktora git derim ben bu et parcalarini duymustum eger benim bildigim gibiyse buyuk bir sorun degil cok kisa bir surede et parcasi aliniyor
doktora gitmen gerekiyo termini erkene almaya calis rahatsizim de felan filan
allah acil sifa versin

noluyo pekı vajınada o et parcası olunca merak ettım sımdıbenneyaptımki

cok acil bir durum diye randevu almaya calisin,ozaman esnek olabiliyorlar..

buda olmadi özele gidin madem beklemeyemem diyorsaniz..ayrica vajinanin o kadar icine

nasil baktiniz?merakimi mazur görün lütfen..belkide normaldir sizin vajinaniz ama

incelediginiz icin size farkli gelmistir..

Son düzenleme:
noluyo pekı vajınada o et parcası olunca merak ettım sımdıbenneyaptımki

canim benim teyzem dogum anesticisi ozel bir muayanede
evlenmeden once onun yanina giderdim yardima bazen
bir kiz gelmisti 17 yasinda bekar
onun tam vajinasinda disari tarafta gozukur bir sekilde 5 tane et parcasi vardi
hastaligin adini hatirlayamiyorum gecen biri daha sormustu teyzemden daha iyi bilgi edincem bu vajinadaki et parcalari hakkinda yazarim buraya

buyuk bir problem degildi onunki 20 dk felan surmustu onlarin yakilmasi

naber giss sositosositosositososito nerdesin bugun daha yeni gordum seni sositosositosositososito

Canım anatomik yapınla ilgili birşey olabilir .Dediğin yer vajina değil ama başlangıç yani dış kısmıdır .Ayrıca muhakkaka randevu aldığın yere gitmeye ne gerek var .Her jinekolog bakabilir , sorunun estetik görüntüde bir bozukluk mu veya bir rahatsızlık mı olduğunu söyler .Ben olsam başka bir doktora giderim böylece için rahat eder :1hug:

benim bi arkdaşım vardı onunda vajinasında öle bi et parçası gibi bişiy varmış kendi sölemişti ama doktora felan gitmedi yani normal bişiy bece hepsi bir olmaya biliyo şuandada evli bi sorun olduğunu sanmıyom canım kendini bu kadar yıpratma bence

güzelim bence endışelenmene gerek yok anlattıgına bakılırsa senın gordugun ıç dudak olabılır
bazı kadınların kucuk bazı kadınların vajınanın dısına cıkacak kadar buyuk ve bazende anatomık
olarak bırı uzun bırı kısa olabılır ınternetten arastırırsan vajına goruntulerını bulabılırsın (google a
jinekolojı yazarsan)

güzelim doktora gidene kadar bekleyemeyeceksen yaz google'a, bak fotoğraflara, karşılaştır.
ya da annen baksın sonuçta onda da var, anormal bişey görürse söyler.
zaten doktora gideceksin sonra.
bir de;sende garip bi durum olduğunu nerden çıkardın,bir değişiklik falan mı oldu?

Hepiniz cooooook tsk ederim, cevap veren herkese tsk ederim tekrar biraz icimi rahatlattiniz...

@ yasadigim yer dagin basi oldugu icin birtek doktor var, onu da o randevu gunune kadar beklerim artik....
@ internetten de baktim bi kac resime benzemiyor yani benim dedigim sekilde...
@ ne yakilmasi ya nasil yani yaktiriliyo mu o et parcalari

tsk ederim tekrar

cnm turkiyede oyleydi yaklasik 4 -5 sene oluyo suan degismis olabilir belki seninde sorunun farklidir cnm

almanyanin neresindensin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…