Sa. Canım geçmiş olsun. Ben de benzer şeyleri yaşadım. Ne kadar ilaç da kullansam bırakınca geri geliyordu. Sonradan öğrendim ki ilaçla bu mantarlar daha da bağışıklık kazanıyormuş aşı gibi düşün. Sen ilacı bırakınca bu mantarlar daha kuvvetli geri geliyormuş. Kandida mantarı diye ara google dan hakkında birkaç makale okusan iyice oturur zihninde bu mesele zannediyorum. Neyse sadede geleyim :) Ben bu ay kurtuldum elhamdulillah ve yıllarca beyaz akıntı normal zannediyordum ne zaman yanma vs başladı öyle çok ciddi olmasa da arada sıkıntı çekiyordum yanma konusunda sonra geçiyordu. En son ilaçları vs bıraktım. Bu mantarlar neyi seviyorsa onları yemedim. Faydalı bakterilerin sayısının artması gerekiyormuş, yoğurdumu kendim mayaladım bol bol yoğurt yedim. Şekeri tamamen kestim. Karatay diyeti yaptım yani aslında. Ben hormonlarım için yapmaya başlamıştım ama daha hormon sonuçlarımı görmeden bu konuda bana şifa oldu hem de 1 buçuk ay bile olmadan. Bir de burada gördüm son iki haftadır bu diyete ek olarak her gün bir diş sarımsak yedim. 1 buçuk aydır günde iki kere aç karna bir çay kaşığı organik çörek otu yağı içtim. Dün adetim bitmişti bakıyorum resmen tertemiz, neredeyse iki gün oldu akıntı yok hatta böyle şeffaf bir akıntı var. Ben böyle akıntının normal olduğunu bugün öğrendim. Bu videoyu izle genel bilgi oluşur. Biraz dikkat edince ilaçsız tamamen gidiyor diyorlardı başka yerlerde de okumuştum gerçekten doğruymuş. Bunu yaşamak gerçekten başkalarından duymaktan çok farklı bir şey.