Arkadaslar 40 gün önce normal doğum yaptım vajınamdan sürekli hava çıkarıyor ve bu bazen sesli olabiliyor bunu yaşayan varmı varsa ne zaman geçtiya çok mutsuzum kilo biyandan bu biyandan.....
Merhaba ayni sey bende de oldu yakin zamnda ama yeni dogum yaptigimda olmuyodu kizim 15 aylik ve benim afedersiniz iliski sirasinda oldu cok utandim sanki gaz cikarir gibi ...
O ara cok kafama taktim oyle olacak diye esimi reddediyodum
Suan oyle bisey olmuyo umarim olmaaz:))
Aynen bnde oyle dedim sandigin gibi degil anlattum bole bole diye sandigim gibi olsa nolcak olabilir diyo :)))Ayy bendede oldu aynisi bikackere cok utandim hemen dondum esime walla askim sandigin gibi degil dedim oda sasirdi :)
Aynen bnde oyle dedim sandigin gibi degil anlattum bole bole diye sandigim gibi olsa nolcak olabilir diyo :)))
Cok sikintili bi durum.uzun zamndir olmuo insllh olmaz:))
Ben zaten suan hamileyim cok bulantim oluyo geceleri pek bisi olmuyo aramizda :):) kuşu tatile soktum :):) ama napim hic cnm istemiyor
Bizim son aya kadar devm etti valla bazen sogudum donemler oldu ama :))
merhaba ben de 7 ay önce 2. doğumumu yaptım,aynı sorun bende de var..mesala bağırsaklarım da hareket oluyor,makattan gaz çıkarken vajinada da hareketlenme oluyor ordan da hava çıkıyor..sizin de böyle mi ?arkadaşlar merhaba. uzun süredir araştırdığım ama kafamda bir türlü netleştiremediğim bir konu hakkında yardımınıza ihtiyacım var. yaklaşık 1,5 yıl önce normal doğum yaptım. bu zamana kadar cinsel yaşamım hep düzelir umudu ile bekledim ama doğumun getirdiği fiziksel değişimler bir türlü eski haline dönmedi. malumunuz 3,25 gr bir çocuk çıkarınca değişiklilerin olması normal. vajinamın çok genişlediğinin farkındayım. egzersizler yaptım ama tam anlamı ile net bir sonuç alamadın. ameliyat olmayı düşündüm korkumdan yanaşamadım. bu ilaçları araştırdım daha kolay diye ama güvenemedim. aranızda böyle bir sorun yaşayıp çözüm önerecek varsa ya da ilaç kullanıp sorunu çözen yardımlarınızı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?