Vajinadan hava çıkması

emosuum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2013
383
17
38
Ankara
Arkadaslar 40 gün önce normal doğum yaptım vajınamdan sürekli hava çıkarıyor ve bu bazen sesli olabiliyor bunu yaşayan varmı varsa ne zaman geçti :( ya çok mutsuzum kilo biyandan bu biyandan.....

Arkadaslar 40 gün önce normal doğum yaptım vajınamdan sürekli hava çıkarıyor ve bu bazen sesli olabiliyor bunu yaşayan varmı varsa ne zaman geçti :( ya çok mutsuzum kilo biyandan bu biyandan.....

geçer merak etme,kalıcı bir şey deyil.hem vajinadan hava çıkması da anormal bir durum deyil.zamanla düzelir,pek üstünde durma bence.

Merhaba ayni sey bende de oldu yakin zamnda ama yeni dogum yaptigimda olmuyodu kizim 15 aylik ve benim afedersiniz iliski sirasinda oldu cok utandim sanki gaz cikarir gibi ...
O ara cok kafama taktim oyle olacak diye esimi reddediyodum

Suan oyle bisey olmuyo umarim olmaaz:))

Benm iliski srasinda coknokuyr ve bende cok utanyrm Afedersinz artk sorf ses ckacakdye pozisyon degstremiyrm hep ayni pozisyin ve esmde skldi farkndaym

Neden oluyor bu acaba? Vajina sıkılaştırma egzersizleri işe yarayabilir çünkü boşluk kalmazsa hava yüzünden ses de çıkmaz diye düşünüyorum ama tamamen kişisel fikrim tabii bir uzmandan falan duymadım

Merhaba ayni sey bende de oldu yakin zamnda ama yeni dogum yaptigimda olmuyodu kizim 15 aylik ve benim afedersiniz iliski sirasinda oldu cok utandim sanki gaz cikarir gibi ...
O ara cok kafama taktim oyle olacak diye esimi reddediyodum

Suan oyle bisey olmuyo umarim olmaaz:))

Ayy bendede oldu aynisi bikackere cok utandim hemen dondum esime walla askim sandigin gibi degil dedim oda sasirdi :)

Ayy bendede oldu aynisi bikackere cok utandim hemen dondum esime walla askim sandigin gibi degil dedim oda sasirdi :)
Aynen bnde oyle dedim sandigin gibi degil anlattum bole bole diye sandigim gibi olsa nolcak olabilir diyo :)))

Cok sikintili bi durum.uzun zamndir olmuo insllh olmaz:))

Aynen bnde oyle dedim sandigin gibi degil anlattum bole bole diye sandigim gibi olsa nolcak olabilir diyo :)))

Cok sikintili bi durum.uzun zamndir olmuo insllh olmaz:))

Ben zaten suan hamileyim cok bulantim oluyo geceleri pek bisi olmuyo aramizda :):) kuşu tatile soktum :):) ama napim hic cnm istemiyor

Bizim son aya kadar devm etti valla bazen sogudum donemler oldu ama :))

ilk hamileligimde oyleydim full time devamdi:) ama simdi hicc istemiyorumdaha 14+3 belki rahatsizligmda gecince farkli olur..hamileligin verdi pskoloji zaten frkli bide bisiler olmayinca insan stres yapio acabalar geliyo insanin aklina hem vermiyom hemde adamin basinin etini yiyomm bosyere :):)

Ben hamile değilim daha öncede olmadım ama bende de oluyor bazen. Normal bir durum dimi :/

arkadaşlar merhaba. uzun süredir araştırdığım ama kafamda bir türlü netleştiremediğim bir konu hakkında yardımınıza ihtiyacım var. yaklaşık 1,5 yıl önce normal doğum yaptım. bu zamana kadar cinsel yaşamım hep düzelir umudu ile bekledim ama doğumun getirdiği fiziksel değişimler bir türlü eski haline dönmedi. malumunuz 3,25 gr bir çocuk çıkarınca değişiklilerin olması normal. vajinamın çok genişlediğinin farkındayım. egzersizler yaptım ama tam anlamı ile net bir sonuç alamadın. ameliyat olmayı düşündüm korkumdan yanaşamadım. bu ilaçları araştırdım daha kolay diye ama güvenemedim. aranızda böyle bir sorun yaşayıp çözüm önerecek varsa ya da ilaç kullanıp sorunu çözen yardımlarınızı bekliyorum.

arkadaşlar merhaba. uzun süredir araştırdığım ama kafamda bir türlü netleştiremediğim bir konu hakkında yardımınıza ihtiyacım var. yaklaşık 1,5 yıl önce normal doğum yaptım. bu zamana kadar cinsel yaşamım hep düzelir umudu ile bekledim ama doğumun getirdiği fiziksel değişimler bir türlü eski haline dönmedi. malumunuz 3,25 gr bir çocuk çıkarınca değişiklilerin olması normal. vajinamın çok genişlediğinin farkındayım. egzersizler yaptım ama tam anlamı ile net bir sonuç alamadın. ameliyat olmayı düşündüm korkumdan yanaşamadım. bu ilaçları araştırdım daha kolay diye ama güvenemedim. aranızda böyle bir sorun yaşayıp çözüm önerecek varsa ya da ilaç kullanıp sorunu çözen yardımlarınızı bekliyorum.
merhaba ben de 7 ay önce 2. doğumumu yaptım,aynı sorun bende de var..mesala bağırsaklarım da hareket oluyor,makattan gaz çıkarken vajinada da hareketlenme oluyor ordan da hava çıkıyor..sizin de böyle mi ?

Back
X