Vajinadan sülük tedavisi

Haselim

Elhamdülillah
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2021
34
33
3
42
Merhabalar,38 yaşındayım,2 kez tüp bebek yaptırdım olmadı.Sülük tedavisini duydum ve yaptırmak istiyorum.İstanbul'da önerebileceğiniz bir yer var mi?

Merhabalar Dr kimdi ve hangi şehirdeydi

Kusura bakmayın ama madem bu işlemden sonra hamile kalan tanıdıklarınız var onlara sorsanız ya %100 gerçek(!) memnuniyetlerini. Bu tarz konularda karşı çıktığımızda ama tanıdıklarım yaptırdı deniyor hemen ben buna anlam veremiyorum. Canlı kanlı deneyimleyen kişinin yaptırdığı yeri şurada tanımadığım ve belki reklam yapan birinin söylediği x ismine tercih etmeli insan mantık olarak.

Evet bende korkuyorum tabii.Ama bir tarafım bunu da denemek istiyor

Haziranda tüp bebek denemesi yapcam tekrar. Sonuca göre bu yöntemi de denemek istiyorum düzgün bir yer bulursam.Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
Amin ... Rabbim sizede hayirli bir evlat nasip etsin... Cabalarinizi bosa cikarmasin insaallah....bende sulukle gozlerinden tedavi oldum... Bir tanidigim rahim kanseri icin taktirmisti...bize sifa oldu allahin izniyle... İnsaallah sizinde sifanizi rabbim yaratsin.. ve bildirsin tedavi edenlere insaallah..

Tüpün açılmaz canım sülük hacamat ile. Çikolata kistininde gideceğini sanmıyorum. Çok illet birşey çikolata kisti. Yine de dene istersen ama vakit kaybı olmasın. Sanırım ameliyat çözümü . Eğer rahimin düzeltildiyse tüp'e geçmek daha mantıklı sanki..

Çok teşekkür ederim,rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Ben 3 deneme yaptım zaten,bu ay tekrar denicez. Olmaz ise sülük tedavisi düşünüyorum

Çünkü o kişi giresunda yaptırmış,ben istanbulda yaptırmak istiyorum.çok mecbur kalırsam zaten giresuna gider orda yaptırırım.

Rahmin içine sülük mü sokuyorlar? Kafamda deli sorular...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…