- Konu Sahibi Guvenveren
-
Vajİnal duŞun amacı eĞer karbonatlı suyla yapılacaksa alkalİ olmak İÇİn ve eczanelerde satılan lavmanlı setle yapılıyor dİye bİlİyorum.
Ama bend eÖnermem ÇÜnkÜ doktorların ÇoĞu bu Şekİld evajİnal bİr duŞla gebe kalma Şansının azaldıĞını sÖylÜyorlar.
Normal her wc den sonra karbonatlı suyla yıkamak farklı, enfeksİyon olmasın mantarı engelelsİn dİye herkes yapabİlİr bence.
arkadaşlar lütfeeennnnn vajinanıza (iç kısma) doktorunuzun verdiği ilaç fitil vsvs tarzı şeylerden başka hiçbirşey sürmeyin dokundurmayııııın.....
ve cinsiyet belirlemek içn yapılan bu SAÇMA şeyler hurafeden başka birşey değil....aklı başında bilinçli bir insan hiçbirşey için sağlığını kaybetmeyi göze almamalı....lütfen mantıklı olun...
slm ben aranıza yeni katıldım ve eminim hepimiz kadın olarak bazı dertlerden dolayı yakınıyoruz ve birbirimizden çare bulmaya çalışıyoruz inş. rabbim herkesin derdine derman versin
bende şöle bi dertten müzdaribim vajinal mantar cancida ne yaptımsa bi türlü kurtulamadım ilaç fitil eşli tedavi hiç bi sonuş yok her regl döneminin bitiminde yine başlıyo yanmaya kaşınmaya 1 hafta yoğun sürüyo sonrasında biraz daha sakin geçiyo ama hep böle lütfen bi bildiğiniz varsa paylaşalım belki derman buluruz allah hepinizden razı olsun.
merhaba canım ben de yaklaşık 6 yıldır aynı dertten muzdaribim. ne yaptımsa çare olmadı. hatta bu nedenle vajinusmus oldum. bi de onla uğraştım. en son bir doktor uzun süreli antibiyotik tedavi önerdi iki ay denedim fayda etmedi ve sıkıldım bıraktım. çünkü tüp bebeğe başlayacaktım o kadar antibiyotik almakla yükleme yapmak istemedim. gebelikte devam edince doktorum elma sirkesi ile lavman yapmamı önerdi. ısrarla dışını değil içini temizleyeceksin dedi. ölçü şu. 1 litre kaynamış sonradan ılıtılmış suya 1 çorba kaşığı su akşam ve sabah uygulanacak. ama eski de olsa bir vajinusmuslu olarak mümkün olmadı. ben dışardan yıkadım. geçmedi. ben de sayende demin okudum lavman seti varmış eczaneden onu alıcam inşallah olur. her regl döneminde başlıyor demişsin aynı benn. sanırım pedler bize sorun yaratıyor. yani bi de çook titizim. neyse bi çare bulursan beni mutlaka bilgilendir canım..
slm ben aranıza yeni katıldım ve eminim hepimiz kadın olarak bazı dertlerden dolayı yakınıyoruz ve birbirimizden çare bulmaya çalışıyoruz inş. rabbim herkesin derdine derman versin
bende şöle bi dertten müzdaribim vajinal mantar cancida ne yaptımsa bi türlü kurtulamadım ilaç fitil eşli tedavi hiç bi sonuş yok her regl döneminin bitiminde yine başlıyo yanmaya kaşınmaya 1 hafta yoğun sürüyo sonrasında biraz daha sakin geçiyo ama hep böle lütfen bi bildiğiniz varsa paylaşalım belki derman buluruz allah hepinizden razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?