- 30 Kasım 2020
- 109
- 42
- 28
- Konu Sahibi gulsah6116
Vajinal enfeksiyonum var akıntım balık gibi kokuyor bu pandemi süresinde de hastaneye gitmek istemiyorum
çocuk düşünşyotuz hamileliği engeller mi?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki o ilaçları kullanırken korunmanızı istiyor mu doktorrahime giren spermelerin ölmesine de sebep oluyormus. hasbelkader hamile kaldiniz diyelim. yine de bu enfeksiyonun temizlenmesi lazim ve bu sefer gebe iken ilac kullanmak zorunda kalirsin demisti doktorum. adacayi/ aci elma yagi konusu var burada onu okuyun. sulandirip kullanin onu. veya eczaneden fitil alin diyecegim ama gecici cozum oluyor onlar. enfeksiyon geri geliyor.
Doktor korunmanızı istiyor mu acabaHastanede hijyene dikkat ettiğiniz sürece bir şey olmaz. Virüs her yerde var malesef. Bende de vardı enfeksiyon 2 haftalık tedavi ile geçti. Ve 2 maske+siperlik takarak gittim ve etrafa çok dokunmadım bir sıkıntı yaşamadım.
Bende çok sık enfeksiyon oluyor. Bir defa fitil kullandım diğerlerinde antibiyotik kullandım. Korunmayla ilgili bir sey söylemedi doktorDoktor korunmanızı istiyor mu acaba
Anladım bende reglim bitsin gidicem direk dr a teşekkür ederimBende çok sık enfeksiyon oluyor. Bir defa fitil kullandım diğerlerinde antibiyotik kullandım. Korunmayla ilgili bir sey söylemedi doktor
Istemiyor ama ilaca bagli tabi. cogu ilac gebeyken de kullanilabilen ilacmis.Peki o ilaçları kullanırken korunmanızı istiyor mu doktor
Akıntım sarı renkte ve vajinam balık gibi kokuyor daha önce mantar olmuştum ağır kaşıntı yanma vardı ilaçla onu atlattım ama tek akıntı ve koku kaldıNasıl bi enfeksiyon var
Ayda 4-5 defa oluyor koku ve çok ağırNe kadar sıklıkla oluyor akıntı benim bayadır yoktu dünden beri peceteye silince gelen bi akıntı oldu 2 kez sarı
Bende sadece regl dönemimde değil haftada bir veya 2 haftada bir oluyor ve çok kötü balık kokuyor dediğiniz ölü balık gibiCanım çoğu kişi vajinal enfeksiyon ile idrar yollarındaki enfeksiyonu karıştırıyor. Bende de kronik servisit vardı. Regl döneminde iğrenç bi koku olurdu aynen ölü balık gibi. Sürekli kasıklarım ağrırdı normal zamanda da.
Evet gebeliği engelliyor çünkü spermleri öldürüyor.
ben ilaç kullanırken doktor hep korunmamak söyledi.
fitil antibiyotik kullandım başka başka bi çok marka. En son sanırım biokadın diye bi marka kullanmıştım. Aynı batikon gibiydi.
sen tedbirini al ve git doktora. Ama bu aşamada bebek deneme çünkü olurda hamile kalırsan işin daha zor çünkü ilaç kullanamayacaksın, ayrıyeten düşük tehliken olacak.
smear testi yaptırdın mı?
Bi smear yaptır derim canım. Sağlıklı olsakta 6 ayda bir yaptırmamız gerekiyor zaten.Bende sadece regl dönemimde değil haftada bir veya 2 haftada bir oluyor ve çok kötü balık kokuyor dediğiniz ölü balık gibihenüz yeni evliyim test felan yaptırmadım
Onu bilemiyorumBende koku yok sadece sarı daha 2 hafta önce alttan muayene oldum doktor enfeksiyon yok dedi sadece girişte degisik bi isimde bi şey var dedi o bazen akıntı yapabilir dedi o ne anlamadım