• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal enfeksiyon hamileliği engeller mi?

Gecen ay doktor a gittim antibiyotik ve igne verdi 2 gun oldu biteli suan akintim cok cok az hatta bugun sogan kürüne basladim..bakakim nasippp

Kızlar son adetimde doktora gittim hem 5 aydır hamile kalamiyodum hem enfeksiyon vardi. Doktor muayene etti ve aşırı Enfeksiyon var dedi baska da bi sorun görmedi pko falan yok yumurtalıkların normal çalışıyor dedi. Bana bir antibiyotik bir krem bir fitil verdi, adet olurken bunlari kullanıp bitirdim ve o ay hamile kaldim. O süreçte cok araştırdım tedavi edilmeyen Enfeksiyon kesinlikle gebelige engel oluyor. Rahim ağzındaki o akıntı dediğimiz kalıntılar sperm geçişini yavaslatiyor ve tüplere ulaşmasını engelliyor. Hele ki uzun süre tedavi edilmemis olan enfeksiyon tüpleri tıkayıp daha büyük engel oluşturuyor. Siz siz olun enfeksiyon varsa ilk iş ondan kurtulun..

Vajinal enfeksiyonum var akıntım balık gibi kokuyor bu pandemi süresinde de hastaneye gitmek istemiyorum 😭 çocuk düşünşyotuz hamileliği engeller mi?
Bence akıntınız varken asla hamile kalmayın bende muhtemel mantar vardı bu bile başa bela kokulu akıntılar da enfeksiyon daha muhtemel tedavi olun ondan sonra düşünün hamile kalmak kadar sağlıklı hamilelik sürdürme de çok çok önemli

Back
X