Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar son adetimde doktora gittim hem 5 aydır hamile kalamiyodum hem enfeksiyon vardi. Doktor muayene etti ve aşırı Enfeksiyon var dedi baska da bi sorun görmedi pko falan yok yumurtalıkların normal çalışıyor dedi. Bana bir antibiyotik bir krem bir fitil verdi, adet olurken bunlari kullanıp bitirdim ve o ay hamile kaldim. O süreçte cok araştırdım tedavi edilmeyen Enfeksiyon kesinlikle gebelige engel oluyor. Rahim ağzındaki o akıntı dediğimiz kalıntılar sperm geçişini yavaslatiyor ve tüplere ulaşmasını engelliyor. Hele ki uzun süre tedavi edilmemis olan enfeksiyon tüpleri tıkayıp daha büyük engel oluşturuyor. Siz siz olun enfeksiyon varsa ilk iş ondan kurtulun..
Bence akıntınız varken asla hamile kalmayın bende muhtemel mantar vardı bu bile başa bela kokulu akıntılar da enfeksiyon daha muhtemel tedavi olun ondan sonra düşünün hamile kalmak kadar sağlıklı hamilelik sürdürme de çok çok önemli