- 30 Kasım 2020
- 109
- 42
- 28
- Konu Sahibi gulsah6116
Yok hiç duymadım ben dr a gidicem reglim bitince kafama göre birşey kullanmak istemiyorumBorifem duydunuz mu almayı düşünüyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok hiç duymadım ben dr a gidicem reglim bitince kafama göre birşey kullanmak istemiyorumBorifem duydunuz mu almayı düşünüyorum
Ayda 4-5 defa oluyor koku ve çok ağırrahatsız ediyor haliyle. Hamile kalmaya çalışıyorum 3 aydır deniyoruz olmuyor acaba bu sebeplemi diye düşü
Gebeligi engeller enfeksiyon bende suan enfeksiyon tedavisi goruyorum antibiyotik ve fitil ile doktorum tedavi suresi boyunca ilişkiyi yasakladı. Ve enfeksiyon oldugunu dusunuyosaniz mutlaka doktora gidin tedavi edilmesi gereken birsey.Vajinal enfeksiyonum var akıntım balık gibi kokuyor bu pandemi süresinde de hastaneye gitmek istemiyorumçocuk düşünşyotuz hamileliği engeller mi?
Beynimde smear testinde çıktı enfeksiyon doktor gebeliğe engel değil dedi vajinanın kendı kendını ürettiği bir enfeksiyon her kadında olabilir dediVajinal enfeksiyonum var akıntım balık gibi kokuyor bu pandemi süresinde de hastaneye gitmek istemiyorumçocuk düşünşyotuz hamileliği engeller mi?
Benim sadece kokum var oda ayda bir iki kez oluyor anlayamadım enfeksiyonmuGebeligi engeller enfeksiyon bende suan enfeksiyon tedavisi goruyorum antibiyotik ve fitil ile doktorum tedavi suresi boyunca ilişkiyi yasakladı. Ve enfeksiyon oldugunu dusunuyosaniz mutlaka doktora gidin tedavi edilmesi gereken birsey.
Bende sadece koku oluyor pnun dışında hiçbirşey yok anlayamadımBeynimde smear testinde çıktı enfeksiyon doktor gebeliğe engel değil dedi vajinanın kendı kendını ürettiği bir enfeksiyon her kadında olabilir dedi
Nasıl bi koku renkli mi akıntıBende sadece koku oluyor pnun dışında hiçbirşey yok anlayamadım![]()
Nasıl bi koku renkli mi akıntkokmuş balık gibi akıntım normal
Bence engellemez benimde hep akıntım olurdu sarı bazen yeşil kokulu ama hamile kaldım. Hamile kaldiktan sonrada tahlillerde çıktı zaten idrar yolu ve vajinal enfeksiyonun var demişti doktorum demekki kalabilmişim.Vajinal enfeksiyonum var akıntım balık gibi kokuyor bu pandemi süresinde de hastaneye gitmek istemiyorumçocuk düşünşyotuz hamileliği engeller mi?
Nasıl tedavi oldunuz hamileyken? Bende hamile kalmak istiyorum denemedeyiz ve bu dönemde hastaneye gitmek hiç istemiyorumBence engellemez benimde hep akıntım olurdu sarı bazen yeşil kokulu ama hamile kaldım. Hamile kaldiktan sonrada tahlillerde çıktı zaten idrar yolu ve vajinal enfeksiyonun var demişti doktorum demekki kalabilmişim.
Şase var toz halinde suya atıp içiyorsun hamileyken doktor ondan vermişti. Doğum yapana kadar bir sorun olmadi.Nasıl tedavi oldunuz hamileyken? Bende hamile kalmak istiyorum denemedeyiz ve bu dönemde hastaneye gitmek hiç istemiyorum![]()
4 aydır deniyoruz hamile kalamadım bende enfeksiyondan mıdır diye düşünmüştümŞase var toz halinde suya atıp içiyorsun hamileyken doktor ondan vermişti. Doğum yapana kadar bir sorun olmadi.
İsterseniz siz yinede doktora gidin size o tozdan verir yada antibiyotik zaten geçiriyor enfeksiyonu.4 aydır deniyoruz hamile kalamadım bende enfeksiyondan mıdır diye düşünmüştüm
Teşekkür ederimİsterseniz siz yinede doktora gidin size o tozdan verir yada antibiyotik zaten geçiriyor enfeksiyonu.
Kesinlikle bende çok araştırdım ve kesin bi cevap alamadım herkes farklı söylüyor aklım iyice karıştıBende de 2 aydır var farkediyodum akıntıdan. Önceki gün muayene oldum dr cok yoğun enfeksiyon var dedi. Fitil krem ve antibiyotik verdi kullaniyorum baya akıntı arttı tortulu peynir kesiği şeklinde. İnsallah bu sekilde biter. Biraz araştırdım kimi doktor hamilelige engel degil diyo kimisi sperm geçişini yavaslatabilir diyo hatta kimi yerlerde tedavi edilmemis yogun enfeksiyon zaman icinde tüpleri tıkayabilir diyoen dogrusu bir an önce tedavisini olmak
Bende de koku olmuyodu akinti da iki gün oluyodu iki gün kesiliyodu hah tamam bitti diyodum sonra yine ayni ama cok fazla var dedi dr. Ablamin da hiç akıntısı olmazmis ona da enfeksiyon demisler yani dışarı çıkan akıntıyla icerde olan cok farklı olabiliyor.Kesinlikle bende çok araştırdım ve kesin bi cevap alamadım herkes farklı söylüyor aklım iyice karıştıdoğru diyorsunuz biran önce hastaneye gitmeliyim bende öyle akıntı olmuyor koku dışında şikayetim yok hemen tedavi olmalyım
Bende aynı 1 hafta koku olmuyor geçti diye seviniyorum bi bakıyorum ki yine kokuyor ve çok keskin bi koku ağır kokmuş balık gibiBende de koku olmuyodu akinti da iki gün oluyodu iki gün kesiliyodu hah tamam bitti diyodum sonra yine ayni ama cok fazla var dedi dr. Ablamin da hiç akıntısı olmazmis ona da enfeksiyon demisler yani dışarı çıkan akıntıyla icerde olan cok farklı olabiliyor.
Ben reglin 3. Günü gittim muayene oldum. Suan gitsen antibiyotik vs verir ve sen gebelik oldu mu acaba diye düşünüp kullanmak istemezsin. İstersen regl olmayı bekle. Yalnız antibiyotik başladığım icin benim regl bi türlü çoğalmadi düzgün bi şekilde kanamam olmuyo suanBende aynı 1 hafta koku olmuyor geçti diye seviniyorum bi bakıyorum ki yine kokuyor ve çok keskin bi koku ağır kokmuş balık gibibu ay gitmelimiyim sizce korunmadan ilişki yaşıyorum reglime 10 gün kaldı ya gebelik olmuşsa diye tedirginim. yapacağım tedavide problem yaşarsam?
Antibiyotik keser reglinizi ama birdahaki ay normal bir şekilde olursunuzBen reglin 3. Günü gittim muayene oldum. Suan gitsen antibiyotik vs verir ve sen gebelik oldu mu acaba diye düşünüp kullanmak istemezsin. İstersen regl olmayı bekle. Yalnız antibiyotik başladığım icin benim regl bi türlü çoğalmadi düzgün bi şekilde kanamam olmuyo suan