• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal enfeksiyon hamileliği engeller mi?

Amin kuzum teşekkür ederim 🙏🏽 sizin hamilelik belirtiniz varmıydı adet öncesi
Hayir kesinlikle yoktu adet belirtisiyle ayniiyddiii anlattim ya size yoktur diye dusunuyodum cok emindim cunku adet belirtim vrdi ama hamileymisim yine ayni gogus agrim ve kasik agrim vrdi doktorum normal dedi

Hayir kesinlikle yoktu adet belirtisiyle ayniiyddiii anlattim ya size yoktur diye dusunuyodum cok emindim cunku adet belirtim vrdi ama hamileymisim yine ayni gogus agrim ve kasik agrim vrdi doktorum normal dedi
Hi biliyorum adet belirtileriyle aynı demiştiniz bende adetten öncesini sormuştum kasık ağrısı baş dönmesi vs vs ☺️ Anladım canım teşekkür ederim

Hi biliyorum adet belirtileriyle aynı demiştiniz bende adetten öncesini sormuştum kasık ağrısı baş dönmesi vs vs ☺️ Anladım canım teşekkür ederim
Bas donmem hala daha yok migde bulantim cok vr o zaten belirti degildir migde bulantisi hemen baslamiyo cnku

Yine de doktorunuza sormadan kullanmayın. Herkeste aynı etkiyi vermeyebilir.
evet enfeksiyon kaynaklı olmadı çocuğum. Uzun süre ilaç kullandığım içinde korunmak zorunda kaldım. Enfeksiyon bittikten sonra hamile kaldım 😇
Peki canım hayırlı olsun bebişin rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah bana da dua eder misin 🤲

Bende de aynı durum söz konusu kronik servisi var sarımsı renkte bazen koyu kıvamlı sümük gibi bazen daha kremi bir şekilde ekşi kokulu bir akıntı kimi doktor normal dedi bunda birşey yok dedi kimi mantar dedi kimi vajina flora dengesi bozulduğu için dedi bir sürü fitil hap krem iğne kullandım ama geçmiyor evliyim 15 aydır ve çocuk istiyoruz olmuyor hormon tahlili temiz rahim filmi temiz çıktı ama olmadı hala siz nasıl kurtuldunuz sizin alıntınız da benimki gibimiydi
Merhaba , bende ilk defa mantar oldum çok kaşıntı yapıyor sizde kaşıntı var mı 1 aydık var ... akıntımda oluyor soğan suyu içmeye başladım ... 4. Günüm ama değişiklik yok pazartesi Dr a gideceğim

Evet aynen bahsettiğin gibiydi. Bi çok fitil antibiyotik kullandım. En son bi prof a gittm o bana bi fitil verdi. Yazmış mıydım hatırlamıyorum. Biokadın diye. Bana dedi ki sana eczası bunun muadilini verecektir ama kabul etme dedi bunun aynısını al dedi. Dediği gibi de muadilini vereceğimi söyledi eczacı. Almadım. Başka eczaneden orjinalini buldum. 3 ay üst üste kullandım. Şükürler olsun ki ondan sonra geçmişti canım. Ama herkeste aynı etkiyi gösterir mi bilemiyorum inan.
umarım bi an önce kurtulursun
Sizde ki enfeksiyon mu yoksa mantar mıydı?

Merhaba , bende ilk defa mantar oldum çok kaşıntı yapıyor sizde kaşıntı var mı 1 aydık var ... akıntımda oluyor soğan suyu içmeye başladım ... 4. Günüm ama değişiklik yok pazartesi Dr a gideceğim
Bende mantar olmuştum çok kaşıntı vardı dr a gittim hap krem ve fitil verdi sizde geciktirmeden gidin 🙏🏽

Merhaba ben bekarken olmuştum aşırı kaşıntı vardı onun için de krem kullanıyordum geçiyordu şuan acı kaşıntı yok sadece akıntı var değişkenlik gösteriyor kıvamı ve kokusu kimi doktor mantar dedi kimi enfeksiyon dedi kimi vucütun normal akıntısı bunda birşey yok dedi anlamadım gitti fitiller kesmedi

Vajinal enfeksiyonum var akıntım balık gibi kokuyor bu pandemi süresinde de hastaneye gitmek istemiyorum 😭 çocuk düşünşyotuz hamileliği engeller mi?
Öncelikle geçmiş olsun canım.Hamileliğimin başından beri mantarla uğraşıyorum.Doktor eğer kokulu olursa bakteri kökenli bir enfeksiyona işaret eder dedi. Ben de koku yok ama yine de kültür yaptırdım.Candida albicans türü mantar çıktı sonucumda.Sen de bir kültür yaptır istersen ve kesinlikle iyileşene kadar korun.Gebelikte hormonların etkisiyle nüksetme çok fazla oluyormuş ve her ilacı da kullanamıyosun.Eziyet yani.Bana ilaçlar da fayda etmedi hala çekiyorum yani.Kısaca güzelce tedavini ol sonra gebelik düşün derim canım.

Ayy ciddimisiniz çok üzüldüm şuan 😒
Enfeksiyon hamileliği engellemez çok sıkıntılı bir enfeksiyon değilse tabi ama sağlıklı gebelik için antibiyotik kullanma durumu sıkıntı olabiliyor ben enfeksiyon sebebiyle bebeğimi kaybettim sonrada antibiyotiklerle geçmedi 4-5 ay sürekli başka bir şey ürüyordu en sonunda bütüncül tedavi uygulayan bir dr a gittim ve elhamdülillah şuan enfeksiyonum bitti diye düşünüyorım,floram kendine geldi. Antibiyotik etkili bir şurup veriyordu de enfeksiyon kaptığımda my guard isimli bir şurup internette de satışı var. Doktorlar bile şaşırmıştı mantar ve enfeksiyonumun onunla geçmesine

Yine de doktorunuza sormadan kullanmayın. Herkeste aynı etkiyi vermeyebilir.
evet enfeksiyon kaynaklı olmadı çocuğum. Uzun süre ilaç kullandığım içinde korunmak zorunda kaldım. Enfeksiyon bittikten sonra hamile kaldım 😇
Canım birşey sorucam biokadin fitil kullanırken hiç küçük topak topak oldu mu akıntın

Evet aynen bahsettiğin gibiydi. Bi çok fitil antibiyotik kullandım. En son bi prof a gittm o bana bi fitil verdi. Yazmış mıydım hatırlamıyorum. Biokadın diye. Bana dedi ki sana eczası bunun muadilini verecektir ama kabul etme dedi bunun aynısını al dedi. Dediği gibi de muadilini vereceğimi söyledi eczacı. Almadım. Başka eczaneden orjinalini buldum. 3 ay üst üste kullandım. Şükürler olsun ki ondan sonra geçmişti canım. Ama herkeste aynı etkiyi gösterir mi bilemiyorum inan.
umarım bi an önce kurtulursun
Merhaba şuan bende bu fitili kullanıyorumda toplam kaç kutu kullandınız

Back
X