- 21 Ekim 2020
- 1.214
- 357
- 73
- 25
Kizlar merhaba muayene için hastaneye gitmiştim doktor çok yoğun akıntımin olduğunu söyledi ve fitil ve hap verdi tablet bir taneydi fitil iki tane fitilin bir tanesini kullandım diğerini kullanamadim regl oldum ve kaç gündür yanma oluyor bu mantar kalıcı mı carsamba bir daha gidicem hastaneye aklıma kötü kötü şeyler geliyor sanki hiç geçmeyecek ve gebeliğe engel olacak gibi korku doğuyor içime bu durumu yaşayan ve atlatan var mı aranızda ? Ve maydonoz yada soğan suyu iyi gelir mi mantara

adetten sonra fitile devam et canım.İlk fitilde hemen etki görmezsin.Gecmis olsun
adetten sonra fitile devam et canım.İlk fitilde hemen etki görmezsin.Gecmis olsun

benim çok sık tekrarlar.Herseyden etkilenirim.Stres,antibiyotik,duştan sonra o bölgeyi tam anlamıyla kurutmama herşey.Gecen ay oldum ilaçla geçti bu ay yine oldum.3 günlük fitil ve bir günlük orocare tedavisiyle duzeldim şimdi iyiyim
benim çok sık tekrarlar.Herseyden etkilenirim.Stres,antibiyotik,duştan sonra o bölgeyi tam anlamıyla kurutmama herşey.Gecen ay oldum ilaçla geçti bu ay yine oldum.3 günlük fitil ve bir günlük orocare tedavisiyle duzeldim şimdi iyiyim