İşte benim anlayamadıgim da genellikle ilişki sonrası olan bir şeyin ameliyat sonrası olması. Bu yüzden soruyorum. Ameliyattan 4-5 saat sonra bu durumu yaşadım. Bu yüzden kendimi güvende hissetmedim. İlişki yaşamadım bildiğim kadarıyla. Yani baygınken ne oldu bilemiyorum. Yüz bölgemden ameliyat oldum.Sizin hareketlerinize baglı nezaman gaz çıkısi olacagı saatler sonrasndada gelebilir iliski bitimindede gelebilir. Gaz ileriye gtmisse çıkışı gec olcaktir anlamadgm şu ilişki yaşamadıysanız neden ikidir ilişki sonrasını soruyosunz. Ne ameliyati oldunuz acaba gecms olsun
Teşekkürler bu aradaİşte benim anlayamadıgim da genellikle ilişki sonrası olan bir şeyin ameliyat sonrası olması. Bu yüzden soruyorum. Ameliyattan 4-5 saat sonra bu durumu yaşadım. Bu yüzden kendimi güvende hissetmedim. İlişki yaşamadım bildiğim kadarıyla. Yani baygınken ne oldu bilemiyorum. Yüz bölgemden ameliyat oldum.
Ameliyattan sonra 4-5 saat geçti ve bu başıma geldi. Çok enteresan.Yani o pozisyona göre değişiyor. İçeri hava dolarsa toparlandıktan sonra oluyor illaki. Normal bişey bu ilk başta sinir olsakta.
Baygınken kaslar gewşemiştr o yüzden olmustur ya .tecavüzmü etcekler sanki klinikte falanmi oldunuz ameliyatİşte benim anlayamadıgim da genellikle ilişki sonrası olan bir şeyin ameliyat sonrası olması. Bu yüzden soruyorum. Ameliyattan 4-5 saat sonra bu durumu yaşadım. Bu yüzden kendimi güvende hissetmedim. İlişki yaşamadım bildiğim kadarıyla. Yani baygınken ne oldu bilemiyorum. Yüz bölgemden ameliyat oldum.
Tıp merkezinde oldum. İnanın ne oldu bilemiyorum. Çok garipsedim ama. Aşırı derecede çıktı ve hiçbir anlam veremedim.Baygınken kaslar gewşemiştr o yüzden olmustur ya .tecavüzmü etcekler sanki klinikte falanmi oldunuz ameliyat
Yok ya olmaz öyle bsey bakire degilmisiniz.onun acısı yanması olur öyle bsey olsa.kaslardan dolayı olmusturTıp merkezinde oldum. İnanın ne oldu bilemiyorum. Çok garipsedim ama. Aşırı derecede çıktı ve hiçbir anlam veremedim.
Hayır, değilim. Siz evli misiniz diye sormuştunuz. Evli değilim. Bekarım sadece. Ağrı kesicilerin ve anestezinin etkisiyle pek hissetmem gibi geliyor bana.Yok ya olmaz öyle bsey bakire degilmisiniz.onun acısı yanması olur öyle bsey olsa.kaslardan dolayı olmustur
Ozaman gecmis olsun ırzınıza gecmislerHayır, değilim. Siz evli misiniz diye sormuştunuz. Evli değilim. Bekarım sadece. Ağrı kesicilerin ve anestezinin etkisiyle pek hissetmem gibi geliyor bana.
Niye öyle dedin ki ya şimdi? Zaten iyice psikolojim bozulmaya başladı. Düşündükçe rüyalarıma giriyorOzaman gecmis olsun ırzınıza gecmisler
1 kere evlenip boşandım.Niye öyle dedin ki ya şimdi? Zaten iyice psikolojim bozulmaya başladı. Düşündükçe rüyalarıma giriyor
Zaten yapmışsınız bidaha yapsanız nolcakkiNiye öyle dedin ki ya şimdi? Zaten iyice psikolojim bozulmaya başladı. Düşündükçe rüyalarıma giriyor
Kardeşim sen erkek falan mısın? Ne bu böyle hadsiz ve terbiyesiz laflar. Sana da yapsınlar o zaman ne olacak kiZaten yapmışsınız bidaha yapsanız nolcakki
Bence siz erkeksniz trollemeye gelmişsiniz. Milletin işi gücü yok ameliyat sirasnda hem yüzünüzü yapicak hem cinsel iliskiye grcek bu nedir ya .güwenmedgniz yere gtmeseydiniz ozaman. Içkinize bisey katip bayiltmadiya..Kardeşim sen erkek falan mısın? Ne bu böyle hadsiz ve terbiyesiz laflar. Sana da yapsınlar o zaman ne olacak ki
Neyse, umarım böyle dusunenlerin başına gelir. Ne diyeyim. Böyle coğrafyada yaşamanın sonucu böyle korka korka ve kadın olan birinin bile başka bir kadına terbiyesizce davranmasıdir. Yazık...Bence siz erkeksniz trollemeye gelmişsiniz. Milletin işi gücü yok ameliyat sirasnda hem yüzünüzü yapicak hem cinsel iliskiye grcek bu nedir ya .güwenmedgniz yere gtmeseydiniz ozaman. Içkinize bisey katip bayiltmadiya..
İnanın anlam weremedim gerçekmi degilmi diye. Yaninizda kimse yokmuydu doktor bitanemiydi yani niye böyle bişey yapsınlar.normal zamandada olabilcek bisey bu gaz illa iliskiye gerek yokkiNeyse, umarım böyle dusunenlerin başına gelir. Ne diyeyim. Böyle coğrafyada yaşamanın sonucu böyle korka korka ve kadın olan birinin bile başka bir kadına terbiyesizce davranmasıdir. Yazık...
Bildiğim kadarıyla 2 doktor vardı. Biri anestezi uzmanı ve diğeri ameliyatı yapacak doktor. Umarım bir şey olmamıştır. Ne diyeyim. Dalga gecmediginiz için teşekkür bu arad.İnanın anlam weremedim gerçekmi degilmi diye. Yaninizda kimse yokmuydu doktor bitanemiydi yani niye böyle bişey yapsınlar.normal zamandada olabilcek bisey bu gaz illa iliskiye gerek yokki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?